Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mehmet Ekici

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu haliyle cebinden 2 nambır8 çıkarır.

Daha %100'üne ulaşmadı, inanılmaz bir transfer başarısı ya, derhal sözleşme uzatılmalı devre arası.

Yoksa kesinlikle kaçırırız elimizden. Zaten hedefim daha yüksekler gibi bir şeyler demiş Fanatik'e.
    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Mehmet Ekici kendini bulursa Ligin en iy oyuncularindan olur. Takimda ki acik ara en teknik futbolcu. Soner kadar yavas ve hantal degil. Korkarak oynamaz sorumluluk alir Soner gibi saklanmaz saha icinde. Soner daha Zeki'yi kesemiyor. Ayrica duran toplari cok etkili. Lig TV haberinde ki videoda Bremen formasiyla Stuttgart'a attigi frikik golünü takimda atabilecek oyuncu yok belki de Ligde yok.

Ayrica Bundesliga da oynayamadigi tezine katilmiyorum. Nürnberg de cok iyiydi o dönem Alman U-21'e kadar yükselmis oyuncu. Bremen onu Mesut'un yerine aldi ve kanatta oynatti. Schaaf'in sisteminde basarili olamayinca gözden düstü gecen sezon Dutt döneminde takim genel olarak kötüydü düsme hattina kadar düsmüstü. Iyi bir Ekici rahat Bundesliga seviyesinde. Tarik gibi 3. Bundesliga seviyesinde futbolcular bile TR'de kral oluyorsa Ekici form tuttugunda ligi sallar net.
      3 ay önce yazılmış bir mesaj.İlk sayfalardaki yorumlardan biri.Almanya'da olan renkdaşlarımızın çoğu benzer şekilde görüş belirtmiş Mehmet Ekici için.Almanya'daki diğer oyuncular için bu arkadaşlarımız referans olabilirler.Çünkü gurbetçi oyuncularımızın potansiyelleri çok yüksek.Hamit,İlkay,Nuri,Mesut,Gökhan Töre,Oğuzhan,Hakan gibi oyuncuların hepsi Almanya menşeili.Bu hazineden faydalanmaya devam etmek lazım

Ayrıca Bu adamı 1.5milyon €'a almak gerçekten ciddi bir transfer başarısıdır.Şu an bile en az 5 milyon eder.
      Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
      Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
      N.F.Kısakürek

Yorum

• Başkan olsam direk kontratını 2 sene daha uzatır maaşınada zam yaparım, bu çocuğu elimizden kaçıramayız abi öbürleri gibi olmasın!!!
        İnsan ol evlat!

Yorum

• Ekici su an en fazla yüzde 60-70 ile oynuyor, ilk yari sonunda yüzde 85 görürse, seneye elimizde cok zor tutariz. Zaten normal sartlar altinda Ekici, ilkay ile ayi kalitede bir oyuncu, sakatlik olmazsa, basda Almanya olmak üzere, Avrupadan isteyeni cok olur.
          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• eskiden beri transferini çok isterdim, inşallah böyle devam edersin...
            TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• adam usta....bariz.

Yorum

• Karakter yapisi nasil acaba.

Birakip gidenlerden olurmu? Sözlesmeside olsa kalkip "gitmek istiyorum" dedimi bitiyor is zaten...

Yorum

• Sezon sonu degil de 2 sezon sonra tekrar Avrupa'ya gitmek isteyebilir muhtemelen. Adamda gercekten müthis bir potansiyel var. Ispanya veya Italya'da olaganüstü isler yapabilir.
                  "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Diafra Sakho West Ham ile bu sezon anlasdi ama yönetim tekrar sözlesme yenilemek istiyor, peki neden 8 mac 6 gol hemde bizim Warise 6 verdigimiz yerde onlar 5 verdi, hemde maasi, Warisden cok daha az, istenilse bugün yeni sözlesme yapilir.

Yorum

• Transferlerimiz bu şekilde olmalı.Ekici'nin yeteneği belliydi ancak gözden düşmüştü o yüzden ucuza aldık.Bu şekilde yerli yabancı kendini kanıtlamış gözden düşen çok oyuncu var.
                      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Her yediği tekmeden sonra,benim canım yanıyor.Vurmayın uşağa la şer..sizler...
                        Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Diafra Sakho West Ham ile bu sezon anlasdi ama yönetim tekrar sözlesme yenilemek istiyor, peki neden 8 mac 6 gol hemde bizim Warise 6 verdigimiz yerde onlar 5 verdi, hemde maasi, Warisden cok daha az, istenilse bugün yeni sözlesme yapilir.
                          premier ligde her takım büyük paralar verebilir. italya ya da ispanya olsaydı değişir ama premier ligden oyuncu alamayız...
                          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Bu adamı izlemek ayrı bir keyif.
                            Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
                            Hz. Ömer.

Yorum

• Bayern paf ta bizim Deniz Yilmaz ile beraber oynamislar, o zamandan beri iyi arkadaslarmis, sevindim ikisinin adinada.

Yorum

• Tolga Cigerciyide aldıkmı orta sahada show yaparlar

Yorum

Yükleniyor...
                                X