Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mehmet Ekici

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu sezonun en verimli transferi. Allah nazardan korusun. Dün gece o kadar çok faule maruz kalmasına rağman çok iyi mücadele etti. Kendisini durdurmak için faulden başka birşey yapamazlardı zaten.

Yorum

• Ekici'yi kim transfer etti? Ne büyük bi iş yaptığının farkında mıdır acaba ellerine sağlık

Sene başında bahsettiğimiz orta saha zaafımızı aşmamız için böyle bi adam lazımdı işte bize. Ayağına, yüreğine, hırsına sağlık Mehmet maşallah diyelim

Yorum

• Nazar değecek diye yorum yapmaya korkuyorum. Bu kadar klas, bu kadar akıcı, bu kadar doğru futbol oynayan bir 25 yaş altı Türk oyuncu izlemek.. Allah nazarlardan saklasın.
        Més que un club!
        Nil Satis Nisi Optimum..
        Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Kendisine bu kadar çok faul yapılması Yıldıray Baştürk'ü hatırlattı bana ,o da aşırı derecede faul alıyordu

Yorum

• Ynt: Mehmet Ekici

İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Nazar değecek diye yorum yapmaya korkuyorum. Bu kadar klas, bu kadar akıcı, bu kadar doğru futbol oynayan bir 25 yaş altı Türk oyuncu izlemek.. Allah nazarlardan saklasın.
            Hic 25 yas alti gibi durmuyir cok olgun oynuyor
            Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• Muhteşem oyununa rağmen fiziki eksikliği var hala.
              Asıl mehmet değil gördüğümüz.
              Gerçek patlamasını seneye yapacağını düşünüyorum.

Yorum

• ekicinin arkasına birde ozan'ı aldık mı net olarak en güclü ortasaha bizde olur..

Yorum

• Ne çok hızlı, ne çok güçlü, ne de aşırı yetenekli. Ama nerede ne yapması gerektiğini biliyor, basit ve etkili oynuyor. Takımı ileri taşıyor, dikine oynuyor, gerektiğinde ise bindirme yapan kanatlara topu indirebiliyor. Sorumluluk alıyor, bencil değil, gereksiz çalımlar denemiyor. Şut özelliği iyi olduğunu bildiği için gereken yerlerde de şut atmaktan kaçınmıyor.

Özetle, mental özellikleri çok iyi bir futbolcu. Almanya'da yetiştiği belli.

Yalnız şu an göze çarpan negatif bir yönü de var: Kendini biraz kolay ve abartılı atıyor. Gerçi bizim ligde böyle yapmak zorunda, az göze battın mı hemen ayağını veriyorlar eline.
                  En son atomantcum tarafından düzenlendi; 23.11.2014, 12:55.
                  yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• AW: Mehmet Ekici

İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ne çok hızlı, ne çok güçlü, ne de aşırı yetenekli. Ama nerede ne yapması gerektiğini biliyor, basit ve etkili oynuyor. Takımı ileri taşıyor, dikine oynuyor, gerektiğinde ise bindirme yapan kanatlara topu indirebiliyor. Sorumluluk alıyor, bencil değil, gereksiz çalımlar denemiyor. Şut özelliği iyi olduğunu bildiği için gereken yerlerde de şut atmaktan kaçınmıyor.

Özetle, mental özellikleri çok iyi bir futbolcu. Almanya'da yetiştiği belli.

Yalnız şu an göze çarpan negatif bir yönü de var: Kendini biraz kolay ve abartılı atıyor. Gerçi bizim ligde böyle yapmak zorunda, az göze battın mı hemen ayağını veriyorlar eline.
                    Ekici deki Yetenek lig de kimse de yok...

Oyun zekasi, teknigi, sut teknigi, cevikligi, calim atma özelligi..hiz haric hersey var
                    ..

Ben ilk basta istemiyorum ekici yi ama yeteneginden suphem yoktu, Türkiye de yapamaz düsündüm beni utandirdi
                    Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İniestadan farksız oynadı..
                      #GelsinGörelimÇocuklar

Yorum

• hıza gerek yok zaten.çabuk olması yeter. dar alanda, kısa mesafede adam geçiyor ya daha ne olsun. hızlı olsa, çok çalım atar organize olamayız.farklı bir oyuncu olurdu yani.böyle iyi.bu akılla biraz daha hızlı bir oyuncu bizde oynamaz zaten.bu bile bizde oynamazdı da tesadüf oldu biraz.

Yorum

• Ekici'ye gelsin

Yorum

• İşini yapan ahlaklı bir oyuncuya benziyorsun umarım zamanla Trabzonu çok seversin de sen de Onur ve Bosi kaptan gibi fahri Trabzonlu olursun
                            Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                            Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• Sevgi Patlaması

Yorum

• Görünmüyor galiba foto bu

Yorum

Yükleniyor...
                                X