Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mehmet Ekici

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eski günlerine döner İnşallah.
    En son SametKumbasar tarafından düzenlendi; 19.10.2014, 19:16.

Yorum

• form tutmaya başlıyor,duran topları da çok etkili.inşallah yükselerek devam eder.
      Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Sadece duran toplar değil ayağına aldığı hiçbir topu kaybetmedi mücadeleden de kaçmadı, artık golleri de gelsin, çok kanım ısındı...
        Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• uzaktan çekeceği sert ve isabetli şutlarla gol araması lazım takım iyiye gittikçe kendiside daha çok güvenecektir.
          www.akyuzkalip.com
          www.facebook.com/akyuzkalip
          www.twitter.com/akyuzkalip

Yorum

• Şu haliyle Selçükten katkat iyi
            FIRTINA

Yorum

• Ben demistim bu senenin en iyi transferi diye. Yavas yavas kendini gosteriyor

Yorum

• Mehmet Ekici

Hermac 11 de oynarsa bir yildiz dogabilir
                tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• Bu daha başlangıç. Aferin sana.
                  Bir yanda korkudan ne yapacağını şaşıran yıllık Soner, bir yanda her şeyi akıllıca yapmaya çalışan aylık Mehmet.
                  Kontrollü ve akıllı oynadı.

Yorum

• Adrese teslim ortalar... Gerçekten iyiydi. Soner'e göre de çok daha çevik...
                    Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Şut çeken ortasahaya sevgim her zaman daha fazladır. Kendisi de bol bol deniyor. Henüz olmadı ama olacak.

Yorum

• Bu kadar koşacağını tahmin etmezdim. Çizgisini bunun altına düşürmezse oyunun çift tarafını pekala oynayabilen bir ortasahamız var demektir. Aynı azmi Constant'ta görebilirsek en önemli zaafımızı kapatmış olacağız.
                        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Ritmini bulmaya başladı.

Güzel.
                          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• şuan selçuktan daha iyi olduuğ kesin. form tuttuğunda harika bir orta saha oyuncusu olacaktır...
                            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• sürekli kaleyi düşünüyor. bence iyi bir özellik bu.şut demek gol demek.her fırsatta vuracaksın kaleye.

Yorum

• Giderek yükseltiyor performansını. Asistlere de devam eder inşallah her hafta.
                                Kadir Has Üniversitesi

Yorum

Yükleniyor...
                                X