Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mehmet Ekici
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
bu adam bremende basarisiz olmayi kendine yediremeyip o takimdan 3 sene ayrilmadi
siz gercekden 3 krus icin salatasaraya transfer olacagina inaniyormusunuz
bayernde yetismis birinin bir karier plani vardir, ve o planda 34 den önce salatacilar yazdigini sanmiyorum,
trabzondan avrupaya gitmese memoda biliyorki türkiyeden ayrilmasi zor olur, ondan bizden giderse avrupaya gidecektir"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
bu Adam gsli bile olsa fanatik degildir bence bide backroundunda byern Bremen olan son iki sezonda atiyorum 12 gol 10 asist olan bir Adam gs yada fenere gitmez helede gurbetciyse.. bunu yapan anca iste burak gibi selcuk gibi backroundu olmiyan hedefleri olmiyan oyuncular yapar
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu adam bremende basarisiz olmayi kendine yediremeyip o takimdan 3 sene ayrilmadi
siz gercekden 3 krus icin salatasaraya transfer olacagina inaniyormusunuz
bayernde yetismis birinin bir karier plani vardir, ve o planda 34 den önce salatacilar yazdigini sanmiyorum,
trabzondan avrupaya gitmese memoda biliyorki türkiyeden ayrilmasi zor olur, ondan bizden giderse avrupaya gidecektirANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!
Yorum
-
Ekici'yi satma lüksümüz yok. Ondan iyisini alma şansımız olsa bile yok.
Bir şekilde artık iskeleti oluşturmamız lazım. Sürekli oyuncuları sat sat iskelet nasıl olacak ? En az 5 yıllık sözleşme imzalamalıyız. Serbest kalma bedeli falan da olmamalı.
Ekici benim için Yattara'dan sonra gelmiş en büyük oyunculardan biri olmaya aday.En son B61 tarafından düzenlendi; 04.03.2015, 17:11.And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle10 milyon euro serbest kalır maddesi var başkan kendi söyledi o parayı gs verirse verilir o para iyi para 1 milyona aldığın adamı 10 milyona satmak büyük başarıdır hemde 1 sene içerisindeTrabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarış Yurduseven öğlen TV'de bunu 5 milyona çekti. Cevat Kol da 3 milyona bağlar. Önce Mehmet Trabzon'da huzursuz şeklinde masa başı haberler çıkar ardından gerekli yerlere mesajlar iletilir ondan sonrası malum...- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Bursa bile bala 1 şampiyonluk aldı diye hedef büyüttü. İyi oyuncularını satmıyorlar. Bizim yönetim Mehmet Ekiciyi satma girişiminde bulunursa soluğu tesislerde alırım ! Cam çerçeve aşağı indiririm ! Artık yeter ya !Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
Şikebahçe maçında o atmosferde, o baskıda o frikiği kullandıya (Ayı volkan hayatının kurtarışını yaptı), orda farkettimki bu adam başka. Baskının altında ezilmeyen, etkilenmeyen ender topçulardan. Tam şampiyon kadro topçusu.Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEkici'yi satma lüksümüz yok. Ondan iyisini alma şansımız olsa bile yok.
Bir şekilde artık iskeleti oluşturmamız lazım. Sürekli oyuncuları sat sat iskelet nasıl olacak ? En az 5 yıllık sözleşme imzalamalıyız. Serbest kalma bedeli falan da olmamalı.
Ekici benim için Yattara'dan sonra gelmiş en büyük oyunculardan biri olmaya aday.
Helal olsun
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.
Yorum
Yorum