Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mehmet Ekici

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak KARAGOZLUM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Vay anasini Bogazliyan'li imis
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• bu adam bremende basarisiz olmayi kendine yediremeyip o takimdan 3 sene ayrilmadi
      siz gercekden 3 krus icin salatasaraya transfer olacagina inaniyormusunuz

bayernde yetismis birinin bir karier plani vardir, ve o planda 34 den önce salatacilar yazdigini sanmiyorum,
      trabzondan avrupaya gitmese memoda biliyorki türkiyeden ayrilmasi zor olur, ondan bizden giderse avrupaya gidecektir
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• bu Adam gsli bile olsa fanatik degildir bence bide backroundunda byern Bremen olan son iki sezonda atiyorum 12 gol 10 asist olan bir Adam gs yada fenere gitmez helede gurbetciyse.. bunu yapan anca iste burak gibi selcuk gibi backroundu olmiyan hedefleri olmiyan oyuncular yapar

Yorum

• Her ihtimale karşı 5 yıllık yeni bi sözleşme gerekli

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu adam bremende basarisiz olmayi kendine yediremeyip o takimdan 3 sene ayrilmadi
            siz gercekden 3 krus icin salatasaraya transfer olacagina inaniyormusunuz

bayernde yetismis birinin bir karier plani vardir, ve o planda 34 den önce salatacilar yazdigini sanmiyorum,
            trabzondan avrupaya gitmese memoda biliyorki türkiyeden ayrilmasi zor olur, ondan bizden giderse avrupaya gidecektir
            10 milyon Euro koydurtmasi sözleşmeye bence bunun kanıtı
            ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• Ekici'yi satma lüksümüz yok. Ondan iyisini alma şansımız olsa bile yok.

Bir şekilde artık iskeleti oluşturmamız lazım. Sürekli oyuncuları sat sat iskelet nasıl olacak ? En az 5 yıllık sözleşme imzalamalıyız. Serbest kalma bedeli falan da olmamalı.

Ekici benim için Yattara'dan sonra gelmiş en büyük oyunculardan biri olmaya aday.
              En son B61 tarafından düzenlendi; 04.03.2015, 17:11.
              And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Dünya futbolunun yeni Gerrard'ı diyordum ama sanırım sn. Deep Blue'nun söylediği gibi , en güzel yakıştırma Sultan Mehmet Ekici . Burada bizle uzun yıllar kalıp "Fatih" olmak da elinde...

Yorum

• İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  10 milyon euro serbest kalır maddesi var başkan kendi söyledi o parayı gs verirse verilir o para iyi para 1 milyona aldığın adamı 10 milyona satmak büyük başarıdır hemde 1 sene içerisinde
                  Barış Yurduseven öğlen TV'de bunu 5 milyona çekti. Cevat Kol da 3 milyona bağlar. Önce Mehmet Trabzon'da huzursuz şeklinde masa başı haberler çıkar ardından gerekli yerlere mesajlar iletilir ondan sonrası malum...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Barış Yurduseven öğlen TV'de bunu 5 milyona çekti. Cevat Kol da 3 milyona bağlar. Önce Mehmet Trabzon'da huzursuz şeklinde masa başı haberler çıkar ardından gerekli yerlere mesajlar iletilir ondan sonrası malum...
                    Trabzonspor sayesinde ekmek yiyorlar. Afiyet bal şeker olsun.
                    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Satılması gibi birşey söz konusu olmamalı. Buralarda ki gündemden beslenen yerel basın mensupları var. Malzeme vermemek lazım. Malum yararlarından çok, zararları var muhteremlerin.

Yorum

• Bu arada Ekici'ye, Ebru Gündeş'den -Sen Allah'ın bir lütfusun- şarkısını hediye ediyorum.

Var ol Bombacı.

Yorum

• Yorum

• Bursa bile bala 1 şampiyonluk aldı diye hedef büyüttü. İyi oyuncularını satmıyorlar. Bizim yönetim Mehmet Ekiciyi satma girişiminde bulunursa soluğu tesislerde alırım ! Cam çerçeve aşağı indiririm ! Artık yeter ya !
                            Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Şikebahçe maçında o atmosferde, o baskıda o frikiği kullandıya (Ayı volkan hayatının kurtarışını yaptı), orda farkettimki bu adam başka. Baskının altında ezilmeyen, etkilenmeyen ender topçulardan. Tam şampiyon kadro topçusu.
                              Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ekici'yi satma lüksümüz yok. Ondan iyisini alma şansımız olsa bile yok.

Bir şekilde artık iskeleti oluşturmamız lazım. Sürekli oyuncuları sat sat iskelet nasıl olacak ? En az 5 yıllık sözleşme imzalamalıyız. Serbest kalma bedeli falan da olmamalı.

Ekici benim için Yattara'dan sonra gelmiş en büyük oyunculardan biri olmaya aday.
                                Bence Türkler içinde ki en kaliteli aklıyla oynayan kaliteli kendine iyi bakan futbolcu.....
                                Helal olsun

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                                Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

Yükleniyor...
                                X