çok güzel transfer
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mehmet Ekici
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Hayirli olsun, insallah katki saglar.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Almanyayı yakından takip eden arkaşlar karakteri sorunlu diyor. Ancak verdiğimiz paraya ve kariyerine bakınca, yerli de olmasını göz önüne alırsak, bence çok doğru bi transfer.
Sefa nın, yusuf un yerine kanatlarda da kullanılabilir. Hala bir forvete ihtiyacımız var ve eğer Borce oynayamayacaksa bir ortasahaya.6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun
Yorum
-
Orta sahanın her yerinde oynarım
İsmin uzun süredir Millî Takım için anıldığından hangi mevkide oynadığını bilsek de oyun karakterin ve stilin hakkında çoğu kişi bilgi sahibi değil. Bu konuda bizlere neler söyleyebilirsin?
Aslında altyapıdan itibaren klasik bir 6 numara oyuncusu olarak yetiştim. Bayern Münih'in ikinci takımında ise 10 numara olarak oynadım. Şu an Nürnberg'de sağ açık olarak forma giyiyorum. Orta sahanın her tarafında oynayabilecek kabiliyete sahibim. 6 numara olarak oynadığımda top dağıtan bir kimliğe bürünüyorum, 10 numarada ise daha gole dönüğüm ve takım arkadaşlarımı daha çok gol pozisyonuna sokabiliyorum.
**
Çok başarılı olacak inşallah.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
Umarım başarılı olur.
Fakat Mehmet de tıpkı Soner gibi bir oyuncu...
Mücadeleden kaçan bir futbolcu!
Umarım ciddi ciddi katkı sağlar.
Çünkü Trabzonspor'un ortasahası ''SOS'' veriyor!
Şahsi fikrim ''Mehmet'' ihtiyacımız olan bölgenin oyuncusu değil...
Çünkü bize tam olarak ortasaha hem ciddi pres yapan hem de topu alıp dağıtabilen bir Ön Libero/Ortasaha lazımdı.
Mehmet daha çok Ofansif bölgeyi seven bir ortasaha oyuncusu.
Bakınız elimizde Özer, Constant gibi ofansta oynayabilen ortasahalar mevcut...
Mehmet e gerek var mıydı?
Zaman gösterecek!
Belki hepimizi yanıltır ve ciddi bir 8 Numara oyuncusu çıkar karşımıza
Yorum
-
6 ay zaman verin, özel mentör ve fizik antrenörü ile neler yapacak, bekleyin ;-) keza bircok yeri oyuncununda ihtiyaci“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
Yorum