Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mehmet Ekici

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

ben umutluyum hayırlı olsun

Yorum

Ekici>Selcuk Inan

Yorum

AW: Mehmet Ekici

İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ekici>Selcuk Inan
        Sabahtan akşama kadar katılıyorum sana.

Gesendet.
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hayirli ugurlu olsun...Sefa`yi izledikten sonra müthis transfer diyebilirim.

eh bunlarda nazarlik:

Werder - Forum "Gab es das schon mal bei Werder, dass sich über einen Weggang so gefreut wurde?"
          Normaldir, Bremen'de sansi yaver gitmedi ve olmadi. Takimin yanilmiyorsam en cok kazanan oyuncusuydu, adamlar büyük yükten kurtardi.
          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

İnşallah eski günlerine döner ve çok faydalı olur, verilen bonservis bedeli çok makul düzeyde, burası patlama yeri olur inşallah.

Yorum

kendisini 1 taraftar karşılamış
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Ynt: Mehmet Ekici

İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kendisini 1 taraftar karşılamış
                O zaman bizde iş yapacak diyebilir miyiz
                # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

Yerli transfer için alınabilecek en iyi oyunculardan biri. Türkiye deki mevkisindeki oyuncuların çoğundan gömlek gömlek üatün.( buna selçuk inan da dahil). Takımımızdaki en teknik oyuncu şu an. Eğer ki adapte olursa gerçekten yılın transferi olur. Ben şahsen bize gelmesine şaşırdım Almanya da çok rahat devam edebilirdi kariyerine. Dip not: gökhan karadeniz için bu çocuktan olacak deniliyor ben de katılıyorum ama yaşı ikisinin de 24. Açıkcası çok iyi transfer.ve maliyet anlamında da uygun.( alacağı ücreti bilmiyorum.)

Yorum

Jaja gibi değil de Selçuk gibi oynamayı içselleştirse çok faydalı olacaktır.

Ne yazık ki kendisini yükseklerde görmesi, kurtaran adam rolüne soyunması hayal kırıklığına neden oldu.

Mehmet koşu özelliği olmayan, temposu ve fizik direnci düşük bir adam.

Dolayısı ile oynayacağı en iyi mevki ön libero'nun görevlerini paylaşmak olacaktır.

Forvet arkası daha farklı meziyet, karakterler gerektiyor.

Modric 10 numara'dan 8 numaraya nasıl geçiş yaptıysa Ekici de aynı yoldan gitmeli.

Yorum

• Sağ açıkta oynatacak hoca bence.Nürnberg'de ve milli takımda sağ tarafta oynamışlığı var.Sefa'dan,Serdar'dan daha iyi oynar orada.Hiç değilse pas alışverişine katkı yapar

Yorum

• Biz?kimi alsak o takimin taraftari sevincten ucuyo arkadaş....kimse uzulmuyo...he pardon bi kaleci jeferson alindiginda taraftar kulubunu basmisti....istanbul basini gibisiniz?arkadas������
                        ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• Yerli yaratıcı oyuncu ratosyanu ve kadro zenginliği için güzel bir transfer.

Verilen bedelde kayda değecek yükseklikte değil.

Nünberg'deki formuna kavuşursa çok can yakarız.

Elimizde oyun tarzı olarak benzeşen Özer var. İki tane Yarım 10 Numaramız oldu.

Hayırlı olsun.

Yorum

• İlk olarak truva28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sağ açıkta oynatacak hoca bence.Nürnberg'de ve milli takımda sağ tarafta oynamışlığı var.Sefa'dan,Serdar'dan daha iyi oynar orada.Hiç değilse pas alışverişine katkı yapar
                            Sefa daha yeni transfer edildi o kadar paraya, onun yerine aldırtacağını sanmıyorum.

Yorum

• Sefa Yılmaz ile birlikte en sevindiğim transfer.. Herkez görecek neden oldugunu sene sonuna doğru

Yorum

• İlk izlediğimde topla akıp gitmesi çok hoşuma girmişti ama sonraki süreçte bekleneni veremedi..Mücadele gücünü artırırsa katkı vermemesi için sebep yok..Özer ile dönüşümlü oynarlar..

Yorum

Yükleniyor...
                                X