ben umutluyum hayırlı olsun
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mehmet Ekici
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
AW: Mehmet Ekici
İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEkici>Selcuk Inan
Gesendet.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayirli ugurlu olsun...Sefa`yi izledikten sonra müthis transfer diyebilirim.
eh bunlarda nazarlik:
Werder - Forum "Gab es das schon mal bei Werder, dass sich über einen Weggang so gefreut wurde?""CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
Ynt: Mehmet Ekici
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekendisini 1 taraftar karşılamış# Fırtınam bu yolda hep seninle !
Yorum
-
Yerli transfer için alınabilecek en iyi oyunculardan biri. Türkiye deki mevkisindeki oyuncuların çoğundan gömlek gömlek üatün.( buna selçuk inan da dahil). Takımımızdaki en teknik oyuncu şu an. Eğer ki adapte olursa gerçekten yılın transferi olur. Ben şahsen bize gelmesine şaşırdım Almanya da çok rahat devam edebilirdi kariyerine. Dip not: gökhan karadeniz için bu çocuktan olacak deniliyor ben de katılıyorum ama yaşı ikisinin de 24. Açıkcası çok iyi transfer.ve maliyet anlamında da uygun.( alacağı ücreti bilmiyorum.)
Yorum
-
Jaja gibi değil de Selçuk gibi oynamayı içselleştirse çok faydalı olacaktır.
Ne yazık ki kendisini yükseklerde görmesi, kurtaran adam rolüne soyunması hayal kırıklığına neden oldu.
Mehmet koşu özelliği olmayan, temposu ve fizik direnci düşük bir adam.
Dolayısı ile oynayacağı en iyi mevki ön libero'nun görevlerini paylaşmak olacaktır.
Forvet arkası daha farklı meziyet, karakterler gerektiyor.
Modric 10 numara'dan 8 numaraya nasıl geçiş yaptıysa Ekici de aynı yoldan gitmeli.
Yorum
-
İlk olarak truva28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSağ açıkta oynatacak hoca bence.Nürnberg'de ve milli takımda sağ tarafta oynamışlığı var.Sefa'dan,Serdar'dan daha iyi oynar orada.Hiç değilse pas alışverişine katkı yapar
Yorum
Yorum