İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mehmet Ekici
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevazgecemez
bakalım transfer sezonu gelsin.EN IYISI BIZIZ:
Yorum
-
Bu sabah ntvsporda Türkiye'deki altyapı ve oyuncu yetersizliğinin konuşulduğu sırada güntekin onay "mesela Trabzonspor ilk yarı boyunca suk diye bir oyuncu oynattı.Burada defalarca yusuf yazıcı oynasın suk oynayacağına diye söyledim" dedi.Mehmet Ekici yerine diyemiyor.Neden diyemiyor Mehmet Ekici artık onların kıymetlileri.Kabullenemiyorlar Yusuf Yazıcı diye bir çocuk Mehmet Ekici gibi bir tümörü ifşa etti.Mehmet Ekici'ye öyle bağlandılar sahip çıktılar vaatler verdiler ki akılları bulanmış durumda.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Bu var ya bu iki sezondur bu kadar kötü olmamızın baş mimarıdır.
Kendi çapımızda takımın ahengini bozuyor dedik kendine oynuyor dedik tabi yazdığımızla kaldık.
İki çalıma bir estetik harekete tav olan tayfaya karşı ezici azınlık olduğumuzdan dolayı bu adamın maskesi bir türlü düşmedi.
Futbolcu dediğin boştaki adamı görür bunda öyle bir şey yok.
Bakın Olcay'a bakın yetersiz görsem de Yusuf'a boştaki adamı hemen görüp takımın akıcılığına ve sonuca direk etki ediyorlar.Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
Seneye yerini nasıl dolduracağız ? Selçuk İnan'a teklif götürüp kadro dışı mı bıraksak ? Ya Olcan ?İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
Yorum