Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mehmet Ekici

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fenerin teklif ettiği 2.5 milyon euroyu alma,

Bjk'ye 200 bin euro bonservis öde,

Ekiciye oynamayacagi yarim donem icin 700 bin euro maas öde,

Olcay Şahan için tami tamina 3.4 milyon euro bonservis.

Yok canim, yok hayir, insan düşmanina yapmaz boyle bir ihanet.
    #Dik oyna

Yorum

• Basında olanlar yüzünden başkanı eleştirmeyin lütfen KAP,TFF ve UEFA ya şeffaf olmak zorundasın anlaşma maddeleri konusunda gizli anlasmanın cezası var abarttınız arttık.

Bu karaktersiz de sezon sonuna kadar kadro dısı kalsın, bakalım futbol hayatı bitiyor mu bitmiyor mu

Yorum

• ben olsam satmam gelecek para bizi ne rahatlatır nede gelmezse sonumuz olur ama prestij açısından çok daha olumlu olur yol geçen hanı değil burası
        www.akyuzkalip.com
        www.facebook.com/akyuzkalip
        www.twitter.com/akyuzkalip

Yorum

• Bizi istemeyeni biz hiç istemeyiz. Bu diğer futbolculara da bir göz dağı olacak. Her gitmek istiyorum diyen elini kolunu sallayarak gitmemeli. 6 ay düz koşu yapsın.
          KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• Insallah fb baska bir 10 numara alir da bu herif ortada kalir mal gibi.

Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk
            HY67...

Yorum

• Bu futbolcunun Ekici olmasını istemezdim ama birine bu yöntem uygulanmalıydı artık. Her isteyen rahatlıkla gittikten sonra itibarımız öyle yerle bir oldu ki bütün kamuoyu ve futbolcular arasında Trabzonspor, futbolcunun kendini gösterebildiği ardından da elini kolunu sallaya sallaya gidebildiği bir takım haline gelmişti.

Kısacası doğru karar.
              Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Takimdan ayri calisak ins akli basina gelir
                az bile bu artiste

Yorum

• Gitti 2 milyon euro... + 700 bin
                  "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Yönetim sana haddinden fazla taviz verdi ama senin yaptığın affedilir gibi değil. Kadro dışı kalması çok doğru karar. Bravo Yönetim!
                    Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Mehmetin yerine koyuyorum kendimi şansen talisca oğuzhan tolgay gibi isimlerin olduğu takıma gitmek istemezdim, fb de ise bu üç isme yakın bir isim de yok üstelik ve teknik direktörü ısrarla da istiyor seni.
                        Bilemedim, TS nin menfaati diyoruz ama fb den gelecek sıcak bir para da varken bjk inadı neden.
                        Bjk ile bir anlaşma yapmaya gerek var mıydı, soruyorum kendi kendime
                        ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Selçuk inan gibi sinsilik ve cakallik yapacaktin memet beceremedin senin yuzunden millet birbirine girdi kolpa medya hergun enine boyuna sakiz gibi senden malzeme cikariyor gerek var miydi..

Hadi yoluna eyvallah.
                          Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                          Бургундия синий
                          61

Yorum

• Umarim bu iste fikret ormanin parmagi yoktur...

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Özetle :
                              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Sen bu kadro dışı kalma işini coktan haketmistin...
                                HAMİ_41

Yorum

Yükleniyor...
                                X