Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mehmet Ekici

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ekiciyi 2016'da satmaliydin. En azindan bir kac milyon € kazancimiz olurdu.

Yorum

• İlk olarak Gümüshaneli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ekiciyi 2016'da satmaliydin. En azindan bir kac milyon € kazancimiz olurdu.
      fb istediğimiz parayı vermedi, takasta istediğimiz fb'liler gelmedi,

mehmet bjk'ye gitmedi.

ne yapabilirdik?
      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        fb istediğimiz parayı vermedi, takasta istediğimiz fb'liler gelmedi,

mehmet bjk'ye gitmedi.

ne yapabilirdik?
        Yok, ben sezon basindan bahsediyordum. Yönetim fazla güvendi Mehmet'e kontrat konusunda. Sezon basi satilmaliydi.

Yorum

• Sözleşme uzatmadığın için teşekkürler Ekici..
          Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Mehmet Van Hooijdonkumuz nerdeyse 10 maçtır frikik kaçırmıyor.
            Helal sana kepli çocuk.

Yorum

• Son haftalar yaklaştıkca performansı artıyor. Nazar değecek.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Haberi özetlemek gerekirse Ekici şöyle diyor: 'Beni tanıyan bilen bilir; ben fesat,hin,içten pazarlıklı biriyim. Ezelden beri Şikebahçeliyim, ben koynunuzdaki yılanım. Burada bulunma sebebim huzurunuzu bozup uykularınızı kaçırmak çünkü ben 'içinizdeki İrlandalı'yım'. Çünkü ben Şikebahçeliyim.'
                Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..

Yorum

• İlk olarak tRaiNer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  https://www.haber61.net/spor/mehmet-...a-h290371.html

Haberi özetlemek gerekirse Ekici şöyle diyor: 'Beni tanıyan bilen bilir; ben fesat,hin,içten pazarlıklı biriyim. Ezelden beri Şikebahçeliyim, ben koynunuzdaki yılanım. Burada bulunma sebebim huzurunuzu bozup uykularınızı kaçırmak çünkü ben 'içinizdeki İrlandalı'yım'. Çünkü ben Şikebahçeliyim.'
                  Hala Trabzonsporun kontratlı oyuncusuyken bu açıklamayı yapamaz. Eger gercekten yaptiysa kulüp para cezası vermeli.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Sıfatına senin
                    Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• Soracaksın kendisine, "Bu açıklama senin mi?" diye. "Benim." derse, vuracaksın kırbacı... Demezse de vuracaksın...
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• yaptığına inanmıyorum. ama gıcıklığına da yapmış olabilir
                        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Düşündükçe nefretim daha da artıyor!

Asist yok, duran toptan takıma gol kazandırmamış, bencillik abuk subuk şutlar, hep kendine oynamış!

Bu gittiğinden beri kornerden atıyoruz, takım top oynuyor, herkes savaşıyor!

Terbiyesiz!
                          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• La bu adam gsliydi güya. Hey maşallah. "Gsliyim ama şb için ölürüm" dese tam Burak olacak.
                            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Net yalan haber.

Mehmet'i sevdiğimden değil, medyayı az çok tanıdığımdan böyle düşünüyorum
                              BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Kendisine Yusuf Yazıcının önünü açtığı için teşekkür etmeliyiz aslında.

Yorum

Yükleniyor...
                                X