Sadece başkan demedi burak Gürdal da 10 milyon Euro demiş serbest kalma maddesi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mehmet Ekici
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
çok dillendirdik bu frikik olayını bizim için iyi olmayabilir.hem artık zar zor çalacaklar faul pozisyonlarını hemde memo da büyuk beklenti olunca ters tepebilir.
inşallah böyle devam eder,nazar değmez.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
Mehmet Ekici
İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok dillendirdik bu frikik olayını bizim için iyi olmayabilir.hem artık zar zor çalacaklar faul pozisyonlarını hemde memo da büyuk beklenti olunca ters tepebilir.
inşallah böyle devam eder,nazar değmez.
Büyük Oyuncu baski aninda belli olur, ki son frikikte harbiden cok beklenti vardi adam acimadk yazdi golünü evelallah.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
yattara olmaz hami gökdeniz
İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEkici'yi satma lüksümüz yok. Ondan iyisini alma şansımız olsa bile yok.
Bir şekilde artık iskeleti oluşturmamız lazım. Sürekli oyuncuları sat sat iskelet nasıl olacak ? En az 5 yıllık sözleşme imzalamalıyız. Serbest kalma bedeli falan da olmamalı.
Ekici benim için Yattara'dan sonra gelmiş en büyük oyunculardan biri olmaya aday.
Yorum
-
"Acaba gider mi?" diye endişe edip bu tür ezik haberlere sebep olmaya gerek yok. Neymiş, yüreğimize su serpmişmiş. Sen adama "nolur gitmee nolur gitme" diye yalvarırsan kendini küçültürsün, başka bir şey değil.
http://www.61saat.com/futbol/mehmet-...m-h182643.html
Kendi menfaatine olduğunu düşünürse her futbolcu gider. Önemli olan bizdeyken katkı vermesi. Koskoca Borussia Dortmund bile elinde tutamıyor oyuncularını. Abartmayın bu işleri.yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
Yorum