Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kevin Constant

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu adami af ederse öbür starlara nasil laf gecirecek
    disiplin milyonlardan önemli
    bu meymenetsiz yüzünden belki 5 milyon kayibimiz olur
    ama bunu af ettinmi bütün takimi kayipetme riskine girersin
    ben riske girmeyi severim ama bu derce degil

olan oldu bir kere

bu adamlan zekiyi kiyaslamak hangi aklin fikriyse artik
    Kimle kıyaslayayım abi zeki ve Yumludan baska ceza alan mı vardı .?

Para cezası verirsin 18 e alırsın oynatmassın ama affedeceksin sene sonu ne yaparsan yap..

Takım içi disiplini kadro dışı bırakarak yapacaksak işimiz var...

Yorum

• İlk olarak Ercan DEMİRCİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kimle kıyaslayayım abi zeki ve Yumludan baska ceza alan mı vardı .?

Para cezası verirsin 18 e alırsın oynatmassın ama affedeceksin sene sonu ne yaparsan yap..

Takım içi disiplini kadro dışı bırakarak yapacaksak işimiz var...
      malouda, volkan, engin, jaja gibilerinlen kiyaslanir ancak

adam birkere o karari verdi
      anlik öfkedenmi neden fark etmez
      constant af olmasi ersun yanali yollamaklan ayni seydir
      olan oldu
      önümüze bakalim
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Kevin Constant

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        malouda, volkan, engin, jaja gibilerinlen kiyaslanir ancak

adam birkere o karari verdi

anlik öfkedenmi neden fark etmez

constant af olmasi ersun yanali yollamaklan ayni seydir

olan oldu

önümüze bakalim

Constant'ın neden kadro dışı kaldığı bile belirsizken Constant'ın sorumsuz ilan edilmesi haksızlık bence ve Ersun Yanal'ın böyle bir haksızlıkla disiplini sağlayamaz bence.

Yorum

• sagladi

neden biraktiginida anlatti
          kendisine ve takim arkadaslarina karsi sagisizliklarindan
          takimda tercüman olarak staj yapmis arkadasda dedi daha halil hoca zamaninda böyle vukuatlari oldugunu, daha ne olacakti

Ünal Karaman

Yorum

• Kevin Constant

Ne gibi saygısızlık olabilir ki... ne olduysa o twitten sonra oldu, neyse uzatmaya gerek yok

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ne gibi saygısızlık olabilir ki... ne olduysa o twitten sonra oldu, neyse uzatmaya gerek yok
              o twit son noktaydi
              cok önceden basladi
              ilk kriz uc noktasini halil hocanin constantin listesindeki 1 numarali isim olmadigini söylediginde ulasmisdi
              o basin toplantisi halil hocanin constanti kadro disi birakmasinin baslangiciydi
              tabi kulüpde ömrü buna yetmedi
              icerden kime sorarsan adam kendini süperstar saniyor
              yagmur yagiyor diye disarda antrenman yapmiyor
              aytaci bi kac kez cok agir asagilamis, hatta birkere macin ortasinda
              ne diyim
              biraz arastirirsan en iyi transferimiz olarak adami tanimlamisdim ben
              ama karekter olmayinca olmuyor

Ünal Karaman

Yorum

• Kevin Constant

Constant'ın hataları elbet var, fakat kazanılmaya çalışıldığını düşünmüyorum. Aytaç'ı aşağılamış olabilir maçın stresinden, bu mağlubiyeti hazmedemediğini gösterir.

Yağmur konusunda ise sen adama kadroya bir daha almayacağım dersen kendini tabii kötü hisseder ve yapacağı antrenmanların boşa gideceğini düşünür, kaldı ki o ana kadar antrenmanlarında eksiksiz çıkıyordu ki şimdi de devam ediyor.

Yorum

Constant'ın hataları elbet var, fakat kazanılmaya çalışıldığını düşünmüyorum. Aytaç'ı aşağılamış olabilir maçın stresinden, bu mağlubiyeti hazmedemediğini gösterir.

Yağmur konusunda ise sen adama kadroya bir daha almayacağım dersen kendini tabii kötü hisseder ve yapacağı antrenmanların boşa gideceğini düşünür, kaldı ki o ana kadar antrenmanlarında eksiksiz çıkıyordu ki şimdi de devam ediyor.
                  insanlar var kendi kardesini bukadar korumaz
                  birkeresi mactaydi yazdim
                  20-25 lig haftasi bu adam kadro disi birakilmazken kazanilmaya degilde neye calisiyordu

bu adam afrika kupasi öncesi son milli arasinda milli takima gitmeyip 1 hafta gezdigini biliyormusun
                  yine bu adami kazanmak icin izinli oldugu aciklandi
                  ve daha neler
                  git tesisler sor oradaki insanlara
                  hepsi ersun hoca tarafi
                  orda herkes aylarca bu adam icin herseyi yapti kazanmak icin
                  onlarida tömet altinda birakiyorsun, olsun

ben artik birakiyorum
                  istedigin kadar üstele

Ünal Karaman

Yorum

• Kevin Constant

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    insanlar var kendi kardesini bukadar korumaz

birkeresi mactaydi yazdim

20-25 lig haftasi bu adam kadro disi birakilmazken kazanilmaya degilde neye calisiyordu

bu adam afrika kupasi öncesi son milli arasinda milli takima gitmeyip 1 hafta gezdigini biliyormusun

yine bu adami kazanmak icin izinli oldugu aciklandi

ve daha neler

git tesisler sor oradaki insanlara

hepsi ersun hoca tarafi

orda herkes aylarca bu adam icin herseyi yapti kazanmak icin

onlarida tömet altinda birakiyorsun, olsun

ben artik birakiyorum

istedigin kadar üstele

Sorun ne bilmiyorum bu kadar aşırı tepki vermeye gerek yok, kaldı ki antrenmandaki olaylar gerçekleşirken yanlarında mıydın?

Milli takım meselesi ülkesinde yaşanılan bir sorundu Trabzonspor'u bağlamaz.

Bu arada karşıt fikirlere veya görüşlere sabredemiyorsan baştan söyleyebilirdin zira bir iki cevap daha versem azarlamaya başlayacaksın beni.

Yorum

• Şu ölü orta sahada banko oynardı... En azından hocanın çıkıp ne tür bi saygısızlık yaptığını söylemesi gerek bu şekilde kalırsa Constantı haklı görürürz.
                      Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Antremanlardaki olaylar gerçekleşirken yanlarında mıydın diye soruyorsunuz ama sonuçta siz de orda değildiniz ve orda olan Trabzonspor teknik direktörünün bu konudaki kararı belli. Hal böyle iken kazanılmaya çalışıldığını nasıl düşünmezsiniz? Böyle derseniz "Yanlarında mıydın?" sorusu size geri döner. Bu durumda da ya işi inada bindirdiğiniz ortaya çıkar ya da Ersun Yanal'a güvenmediğiniz
                        En son Travelair tarafından düzenlendi; 28.04.2015, 10:12.
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Kevin Constant

İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Antremanlardaki olaylar gerçekleşirken yanlarında mıydın diye soruyorsunuz ama sonuçta siz de orda değildiniz ve orda olan Trabzonspor teknik direktörünün bu konudaki kararı belli. Hal böyle iken kazanılmaya çalışıldığını nasıl düşünmezsiniz? Böyle derseniz "Yanlarında mıydın?" sorusu size geri döner. Bu durumda da ya işi inada bindirdiğiniz ortaya çıkar ya da Ersun Yanal'a güvenmediğiniz

Evet bende orda yoktum ve üstteki renktaşın yazdığı gibi belirsizlik var ve bu durumda Constant tam olarak nasıl suçlu sayılır? O zaman Ersun hoca bir daha oynamayacak derken nedenini de açıklayamaz mıydı? Biz de cevabımızı almış olur ve Constant'ı savunmazdık.

Mesela Constant'ın arkadaşlarına saygısızlığı varmış, peki saygısızlığı olsa son antrenman resimlerinde gülerek poz verebilir miydi?

Ya da twit yüzünden mi kadro dışı kalmış? O zaman kusura bakmayın bu teknik ekip saçma sapan kararlar alıyor.

Hayır Batum'da alkollü mü gözükmüş? En doğal hakkı yeter ki antrenmanlarına sağlam çıksın.

Bu belirsizlik söz konusu iken Ersun hocaya hak veremem.

Yorum

• Baştaki insanlar, yöneten insanlar kararlar alır. Ama yönettikleri insanlarla çok tartışmaya girmezler. Sebebi sonucu açıklayıp geçmek durumundadırlar. Aksi taktirde tartışmalar polemiklere dönmeye başlar, otorite ve disiplin zayıflar ve kaos güçlenir. Her kafadan bir ses çıkar. Bu futbolcu neden oyuna dahil olmadı? Çünkü sakatlığı vardı. Hayır sakatlığı hafifti. Evet ama sonraki maça tam iyileşsin istedim. Neden istedin beni ikna et. Yoksa takımın başarısını istemiyor musun? İkna edemezsen futbolcunun tarafındayım. Olmaz ki böyle? Geminin kaptanı, uçağın pilotu, arabanın sürücüsü, takımın teknik direktörü. Güvenmezsek, uçak niye böyle uçuyor, niye burdan sapmadık dersek işin sonu nice olur? Elbette yetkili kişi kişilere karşı sorumludur ve icraatlarının açıklamasını yapmalıdır. Ama zaten açıkladı, disiplinsiz saygısız davranışları, sırf bana değil diye de ekledi. Bunun daha da açıklanması dedikoduların, polemiklerin artmasına yol açar. Başa getirdiğimiz kişilere güvenmeliyiz ki onlar da uzmanlıkları olan işlerini daha sağlıklı ve rahat yapabilsinler. Çok bariz hataları sık sık tekrarlamadıkları sürece
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Evet bende orda yoktum ve üstteki renktaşın yazdığı gibi belirsizlik var ve bu durumda Constant tam olarak nasıl suçlu sayılır? O zaman Ersun hoca bir daha oynamayacak derken nedenini de açıklayamaz mıydı? Biz de cevabımızı almış olur ve Constant'ı savunmazdık.

Mesela Constant'ın arkadaşlarına saygısızlığı varmış, peki saygısızlığı olsa son antrenman resimlerinde gülerek poz verebilir miydi?

Ya da twit yüzünden mi kadro dışı kalmış? O zaman kusura bakmayın bu teknik ekip saçma sapan kararlar alıyor.

Hayır Batum'da alkollü mü gözükmüş? En doğal hakkı yeter ki antrenmanlarına sağlam çıksın.

Bu belirsizlik söz konusu iken Ersun hocaya hak veremem.
                              Noktası virgülüne katılıyorum.

Yorum

• Kevin Constant

İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Baştaki insanlar, yöneten insanlar kararlar alır. Ama yönettikleri insanlarla çok tartışmaya girmezler. Sebebi sonucu açıklayıp geçmek durumundadırlar. Aksi taktirde tartışmalar polemiklere dönmeye başlar, otorite ve disiplin zayıflar ve kaos güçlenir. Her kafadan bir ses çıkar. Bu futbolcu neden oyuna dahil olmadı? Çünkü sakatlığı vardı. Hayır sakatlığı hafifti. Evet ama sonraki maça tam iyileşsin istedim. Neden istedin beni ikna et. Yoksa takımın başarısını istemiyor musun? İkna edemezsen futbolcunun tarafındayım. Olmaz ki böyle? Geminin kaptanı, uçağın pilotu, arabanın sürücüsü, takımın teknik direktörü. Güvenmezsek, uçak niye böyle uçuyor, niye burdan sapmadık dersek işin sonu nice olur? Elbette yetkili kişi kişilere karşı sorumludur ve icraatlarının açıklamasını yapmalıdır. Ama zaten açıkladı, disiplinsiz saygısız davranışları, sırf bana değil diye de ekledi. Bunun daha da açıklanması dedikoduların, polemiklerin artmasına yol açar. Başa getirdiğimiz kişilere güvenmeliyiz ki onlar da uzmanlıkları olan işlerini daha sağlıklı ve rahat yapabilsinler. Çok bariz hataları sık sık tekrarlamadıkları sürece

Güven meselesi önemli, fakat güveni sağlayacak da baştaki insanlardır.

Haftalardır mental ve fizik olarak sıfır olan Erkan'ın her maç 90 dakika oynaması güvensizlik oluşturuyor mesela. Taktik hata yapabilirsin, fakat Erkan örneği ciddi bir güven kaybına yol açıyor. Sanki kendi aldırdığı futbolcusunu sürekli oynatma gereksinimi duyduğunu düşünmeye başladım, yoksa geçen maçta Waris değil de Erkan çıkardı.

Constant haksız olabilir, ama bunun gerekçesi olarak saygısızlık gösterilip geçiştirildiğini düşünüyorum. Bu adam saygısızlık yaptıysa nasıl bu insanların yüzüne tekrar bakabilir ki hem de neşeli bir şekilde?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim