Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kevin Constant

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Muhammad Ali'nin meshur sozu vardir: "He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life" diye. Evet Constant gibi bri adami oynatmak oynama tarzindan dolayi buyuk risktir, ama risk almadan basari soz konusu olamaz. Basariyi Akbasla, Fatihle yakalayamayiz. Her mac 6,5 oynayan futbolcularla basari aramak yanlis olur. Takimi bu sene Mehmet sirtladi, ama yanina Constant'i monte edebilseydik cok daha iyi bir noktada olabilirdik. Hele sampiyonluk anlaminda hicbir iddiamiz kalmamisken bence biraz daha risk alip Constanti oynatmaliydik.

Yorum

• Hazirim diye twit atmis kocum benim, sen hazirsin da hatasini fark edip sana sans vermeyi kabul edecek olan hazir midir acaba.

Yorum

• Kevin Constant

İlk olarak Cavalcanti tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hazirim diye twit atmis kocum benim, sen hazirsin da hatasini fark edip sana sans vermeyi kabul edecek olan hazir midir acaba.

Oynatacak oynatmak zorunda.

Constant bir dahaki maçında öyle bir oynamalı ki Ersun Yanal onu kadro dışı bıraktığına utanmalı.

Yorum

• Lig bitmiş adam oynamaya hazırım diyor. Aklı başına yeni mi gelmiş...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Lig bitmiş adam oynamaya hazırım diyor. Aklı başına yeni mi gelmiş...
            Onun akli her zaman basindaydi da baskalarinki bir yerlerine kacmis olsa gerek ki boyle yetenekli futbolcuyu kadaro disi birakip Fatihleri, Erkanlari izlettiriyor taraftara.

Yorum

• Aklı başına gelmemiştir ... Menajeri bulamamıştır yıllık istediği ücreti. Akıl hıyar değil ki kırıp yarısını veresin ...
              9 # Osvaldo'

Yorum

• Hazırmış, hade başka kapıya.
                Yolcusun sezon sonu..

Yorum

• 21ck_official ‏@10ck21 44 Min.Vor 44 Minuten
                  Dont listen the rumour of transfert next year i would play hère with or not Im in Love to trabzonspor @Mouradleptinew

21ck_official ‏@10ck21 42 Min.Vor 42 Minuten
                  I do my best for be ready Soon .. No pain no game Work hard play hard @Mouradleptinew @Sokev10 @maestrofort @negrions

TRABZONSPOR 1967

Yorum

• yalnız bu adam seviyorum, bayılıyorum, trabzon benim herşeyim ayağına baya salça olabilir

Yorum

• Yahu arkadaş her sezon istisnasız bir iki yabancıyla sorun yaşıyoruz ve kurtulmaya çalışıyoruz.

Bazen Sevinç Bazen Keder
                      YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aklı başına gelmemiştir ... Menajeri bulamamıştır yıllık istediği ücreti. Akıl hıyar değil ki kırıp yarısını veresin ...
                        Kesinlikle durum budur,nokta.
                        Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Bu sene Ersun Hoca tükürdüğünü yalamadı ama el mahkum seneye mecburen şans verecek gibi gözüküyor. Sen kalkıp 2.25 milyon euro garanti ücret verirsen adam da hiçbir yere gitmiyorum der tabi...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Kevin Constant

Istermisim 11 de baslasim 😄
                            keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Kevin Constant

kimliğine Erkan Zengin yazdırırsa haftaya 90 dakika oynayabilir

Yorum

• Kör ölür badem gözlü olur, kel ölür sırma saçlı olur. Constant muhabbeti aynen öyle.
                                KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim