Ne olur yanıltsan bizi ölür müsün ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kevin Constant
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
aynen renktaş ben bu adama gıcık olmaya başladım hani solbekte iyi olurum diyordu bundan ne köy olur ne kasaba satsak gitseİlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 gol yedirdi,Constant'tan sol bek yaratanları kürsüye alalım
Yorum
-
Mesela hangi anlamda kötüydü?İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok kötüydü. Beğenenlere hayretle bakıyorum.Més Que Un Club
Yorum
-
Çok net penaltı. İleriye doğru adım attığı an eyvah dedim. Akhisar'lı oyuncu akıllı davrandı ve aldı penaltıyı.İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePenaltı , penaltı degıldı. Kornerde de stoperler adam kacırdı ama fatura soyadı ıstıkrar olan Constant ın
DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
pozisyonu tekrar izledim rodallega korner atılmadan önce de constant ın kontrolünde stoperlerin olayla alakası yok. ucuz bir penaltı oldu maalesef constant bekte beklediğimden iyi pozisyon sonrası dönüşlerini de zamanında yapsa çok iyi olacak ama o günü göremeyiz herhaldeİlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePenaltı , penaltı degıldı. Kornerde de stoperler adam kacırdı ama fatura soyadı ıstıkrar olan Constant ın
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum