Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kevin Constant

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ne olur yanıltsan bizi ölür müsün ?
    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• 2 gol yedirdi,Constant'tan sol bek yaratanları kürsüye alalım

Yorum

• Constant fatura bulanlar hakemın hatasını gormedıler mı? + asıst yaptı

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          2 gol yedirdi,Constant'tan sol bek yaratanları kürsüye alalım
          aynen renktaş ben bu adama gıcık olmaya başladım hani solbekte iyi olurum diyordu bundan ne köy olur ne kasaba satsak gitse
          https://www.saltanatmt2.com.tr/
          https://www.youtube.com/watch?v=rcffADw6la0
          https://www.youtube.com/channel/UCGC...OQyFlgQ/videos

Yorum

• Penaltı pozisyonunda büyük hata yaptı.Ancak Onur öndireğe adam neden koymadı aklım almadı saçma sapan korner golü yedik
            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Sol bekte olmayacagını bende dahıl herkes soyledı ancak gamsız falan dıyenler gercekten ayıptır, adam sonuna kadar mucadele ettı

Yorum

• Çok kötüydü. Beğenenlere hayretle bakıyorum.

Yorum

• Dün transfer başlığına yazdım keşke bir sol bek transfer etseydik diye..
                  Bu adam resmen canlı bomba..

Yorum

• Ekıcı macın en kotusuydu ancak adamın ısmı cıkmıs ıste.. Pozısyon penaltımıydı pekı??

Yorum

• Ne yapacağız biz seninle? Sağı solu belli olmayan bir oyuncu. İstikrarsızlık ne diye sorsalar bu adamı örnek gösteririm.
                      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Çok kötüydü. Beğenenlere hayretle bakıyorum.
                        Mesela hangi anlamda kötüydü?
                        Més Que Un Club

Yorum

• Penalti pozisyonu icin bisey diyemem ama kornerde adam kacirmasi kotuydu.

Genel anlamda iyiydi hatta, siritmadi

Yorum

• Penaltı , penaltı degıldı. Kornerde de stoperler adam kacırdı ama fatura soyadı ıstıkrar olan Constant ın

Yorum

• İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Penaltı , penaltı degıldı. Kornerde de stoperler adam kacırdı ama fatura soyadı ıstıkrar olan Constant ın
                              Çok net penaltı. İleriye doğru adım attığı an eyvah dedim. Akhisar'lı oyuncu akıllı davrandı ve aldı penaltıyı.
                              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Penaltı , penaltı degıldı. Kornerde de stoperler adam kacırdı ama fatura soyadı ıstıkrar olan Constant ın
                                pozisyonu tekrar izledim rodallega korner atılmadan önce de constant ın kontrolünde stoperlerin olayla alakası yok. ucuz bir penaltı oldu maalesef constant bekte beklediğimden iyi pozisyon sonrası dönüşlerini de zamanında yapsa çok iyi olacak ama o günü göremeyiz herhalde

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim