"Magazin", "Panorama" gibi adlar altında bu ülkede dedikodu programları yapılıyor. Ama dedikodu dinimizce günahtır mesela. Hoca açıklamasını yapmış, daha bunu dallanıp budaklandırırsak bence polemiklere kapı açmış oluyoruz. Peki Constant ne yüzle gülüyor? Ne bileyim belki de yüzsüzdür. Bir espri olmuştur, karşısındakiler yanlışı doğruyu doğru ve olgun tartabilecek bilinçte değildir vb. bir sürü sebep olabilir. Sırf bu gibi sebeplerden direksiyondaki insanı sorgulamak bana doğru gelmiyor. Erkan'ı kendi aldığı için oynatıyor. Bu ithamı kendi takımınızı emanet ettiğiniz teknik direktörünüze yapıyorsunuz. Şöyle düşünmemiz gerekmez mi? Belki de Erkan'ı böyle kazanabileceğini düşünerek oynatıyordur. Kaptana güvenmiyoruz ama tayfaya güveniyoruz gibi bir durum ortaya çıkıyor. Güvensizlik ortamında başarı gelmez. Trabzon şehrinin ortamı da anladığım kadarıyla bu. Herkesin birbiri hakkında fikri var ama çoğu olumsuz ve ispata muhtaç. Öyle olunca güvensizlik ve kaos doğuyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kevin Constant
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
En son Travelair tarafından düzenlendi; 28.04.2015, 19:05.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
Peki saygı duyuyorumTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Bu adami oynatacaksin lan oynatacaksin! Oynatmama gibi, anlasamama gibi bir luksun yok artik! Parayi veriyorsan esek gibi oynatmasini da bileceksin, Erkan zibidisinin her maci sabote ettigini gormektense kosmayan Constanti tercih ederim. Adam kosmasa da her yerinden yetenek fiskiriyor senin bu adami kadro disi birakma gibi bir luksun yok.
Yorum
-
Bu adamın yeteneklerinden kimsenin şüphesi yok zaten. Atik'ten iyidir, Erkan'dan iyidir diye niye kıyas yapılıyor anlamadım. Zaten yeteneksiz olsa Milan almazdı bu adamı. Ama adamda yeterli oyun karakteri yok. İki hareket yapıyor of ulan ne adam diyorum iki dakika sonra öyle hareket yapıyor ki tansiyonum yükseliyor.
Vezirde eder, rezilde eder en iyi açıklayan tabir sanırım Constant'ı.
Bu arada ilk geldiğinde performansı da ismi gibi constant falan diyerek espri yapan arkadaşların alacağı olsun
Not: Her şeye rağmen acaba aklı başına gelmiş midi diye de sormadan edemiyor insan.( ゚д゚)
Yorum
-
Tamam eyvallah adamin oyun karakteri yoktur falandir ama bu adamin tek hareketiyle mac bile kazaniriz. Bir pasina, bir hareketine bakar mac kazanmamiz. Boyle yetenekleri kadro disi birakarak harcayamayiz. Boyle bir luksumuz yok Trabzonspor olarak. Milandan oyuncu transfer ediyoruz yahu, bu adamin basimizin ustunde yeri olmali biz sikayet ediyoruz. Oyun karakteri olan Fatih'ten kotu mudur bu adamin oynamasi? Veya Erkandan?İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adamın yeteneklerinden kimsenin şüphesi yok zaten. Atik'ten iyidir, Erkan'dan iyidir diye niye kıyas yapılıyor anlamadım. Zaten yeteneksiz olsa Milan almazdı bu adamı. Ama adamda yeterli oyun karakteri yok. İki hareket yapıyor of ulan ne adam diyorum iki dakika sonra öyle hareket yapıyor ki tansiyonum yükseliyor.
Vezirde eder, rezilde eder en iyi açıklayan tabir sanırım Constant'ı.
Bu arada ilk geldiğinde performansı da ismi gibi constant falan diyerek espri yapan arkadaşların alacağı olsun
Not: Her şeye rağmen acaba aklı başına gelmiş midi diye de sormadan edemiyor insan.
Yorum
-
Kevin Constant
İlk olarak Cavalcanti tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam eyvallah adamin oyun karakteri yoktur falandir ama bu adamin tek hareketiyle mac bile kazaniriz. Bir pasina, bir hareketine bakar mac kazanmamiz. Boyle yetenekleri kadro disi birakarak harcayamayiz. Boyle bir luksumuz yok Trabzonspor olarak. Milandan oyuncu transfer ediyoruz yahu, bu adamin basimizin ustunde yeri olmali biz sikayet ediyoruz. Oyun karakteri olan Fatih'ten kotu mudur bu adamin oynamasi? Veya Erkandan?
Bu adamın en iyi oynadığı maçı izleyelim eminimki en az iki kritik pozisyonda saçmalamıştır. Kasımpaşa maçını Hatırlıyorum en son. Iki müthiş atak başlattı. Diğer taraftan tüm takım ilerdeyken, kritik top kayıpları yaptı. Oynadığı bölge itibariyle daha basit oynaması gerekiyor kendisinin yada bana öyle geliyor bilemiyorum. Bu şekilde Düşünenler vardır herhalde.
Fatih konusuna gelince de Akbaşla ilgili fikirlerime paralel durumda. Bu adamlar normal şartlarda bizim takımda yedek bile kalamazlar. Ancak İshak'ın Constantin 8lik oynamasını bekleyene kadar her maç 6.5 oynayan Akbaş ve Atik tercihine saygı duyuyorum.( ゚д゚)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum