Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kevin Constant

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "Magazin", "Panorama" gibi adlar altında bu ülkede dedikodu programları yapılıyor. Ama dedikodu dinimizce günahtır mesela. Hoca açıklamasını yapmış, daha bunu dallanıp budaklandırırsak bence polemiklere kapı açmış oluyoruz. Peki Constant ne yüzle gülüyor? Ne bileyim belki de yüzsüzdür. Bir espri olmuştur, karşısındakiler yanlışı doğruyu doğru ve olgun tartabilecek bilinçte değildir vb. bir sürü sebep olabilir. Sırf bu gibi sebeplerden direksiyondaki insanı sorgulamak bana doğru gelmiyor. Erkan'ı kendi aldığı için oynatıyor. Bu ithamı kendi takımınızı emanet ettiğiniz teknik direktörünüze yapıyorsunuz. Şöyle düşünmemiz gerekmez mi? Belki de Erkan'ı böyle kazanabileceğini düşünerek oynatıyordur. Kaptana güvenmiyoruz ama tayfaya güveniyoruz gibi bir durum ortaya çıkıyor. Güvensizlik ortamında başarı gelmez. Trabzon şehrinin ortamı da anladığım kadarıyla bu. Herkesin birbiri hakkında fikri var ama çoğu olumsuz ve ispata muhtaç. Öyle olunca güvensizlik ve kaos doğuyor
    En son Travelair tarafından düzenlendi; 28.04.2015, 19:05.
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Kevin Constant

Evet maalesef öyle düşünüyorum. Mesela formda Aykut'u kesip Uğur'u oynatması da başka bir örnek.

Dallandırıp budaklamaya katılmıyorum, çünkü Constant maaşını alıyor, takım arkadaşlarıyla antrenmana çıkıyorsa sahaya da çıkabilmeli, herhalde Erkan'dan kötü oynamaz.

Yorum

• Peki saygı duyuyorum
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Aureliodan sonra orta saha gördük , yalan olmayı seçti.

Yorum

• antremanlara çıkmaya başladı...
            Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Costants sezon başında 2-3 maç etkili oynadı.
              Onun dışında berbattı.Sahada yürüyen vurdumduymaz.Mücadele etmeyen bir oyuncuydu.Bence güzel bir fiyata elden satmak gerek.
              Düzelmez bu tarz oyuncular.

Yorum

• Bu adam için müthiş bir futbolcu ama biz kıymetini bilemedik tarzı yorumlar yok mu insanı gülme krizine sokuyorlar. Trabzonspor'u da bu zihniyet yönetiyor işte

Yorum

• Bu adami oynatacaksin lan oynatacaksin! Oynatmama gibi, anlasamama gibi bir luksun yok artik! Parayi veriyorsan esek gibi oynatmasini da bileceksin, Erkan zibidisinin her maci sabote ettigini gormektense kosmayan Constanti tercih ederim. Adam kosmasa da her yerinden yetenek fiskiriyor senin bu adami kadro disi birakma gibi bir luksun yok.

Yorum

• Bu adam neden oynamıyor? Fatih Atik'in oynadığı yerde Constant hertürlü oynar.
                    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Kevin Constant

Atik'i geçtim Erkan'ın oynadığı takımda 1000 kere oynar.

Ama egosu buna izin vermiyor.

Yorum

• Bu adamin ölüsü oynar bugünki 11 de

Yorum

• kişilik kaliteli olsa iyi oyuncuda, ozamanda bize kadar gelmezdi italyalardan. zaman harcamaya değmez.
                          Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Bu adamın yeteneklerinden kimsenin şüphesi yok zaten. Atik'ten iyidir, Erkan'dan iyidir diye niye kıyas yapılıyor anlamadım. Zaten yeteneksiz olsa Milan almazdı bu adamı. Ama adamda yeterli oyun karakteri yok. İki hareket yapıyor of ulan ne adam diyorum iki dakika sonra öyle hareket yapıyor ki tansiyonum yükseliyor.

Vezirde eder, rezilde eder en iyi açıklayan tabir sanırım Constant'ı.

Bu arada ilk geldiğinde performansı da ismi gibi constant falan diyerek espri yapan arkadaşların alacağı olsun

Not: Her şeye rağmen acaba aklı başına gelmiş midi diye de sormadan edemiyor insan.
                            ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu adamın yeteneklerinden kimsenin şüphesi yok zaten. Atik'ten iyidir, Erkan'dan iyidir diye niye kıyas yapılıyor anlamadım. Zaten yeteneksiz olsa Milan almazdı bu adamı. Ama adamda yeterli oyun karakteri yok. İki hareket yapıyor of ulan ne adam diyorum iki dakika sonra öyle hareket yapıyor ki tansiyonum yükseliyor.

Vezirde eder, rezilde eder en iyi açıklayan tabir sanırım Constant'ı.

Bu arada ilk geldiğinde performansı da ismi gibi constant falan diyerek espri yapan arkadaşların alacağı olsun

Not: Her şeye rağmen acaba aklı başına gelmiş midi diye de sormadan edemiyor insan.
                              Tamam eyvallah adamin oyun karakteri yoktur falandir ama bu adamin tek hareketiyle mac bile kazaniriz. Bir pasina, bir hareketine bakar mac kazanmamiz. Boyle yetenekleri kadro disi birakarak harcayamayiz. Boyle bir luksumuz yok Trabzonspor olarak. Milandan oyuncu transfer ediyoruz yahu, bu adamin basimizin ustunde yeri olmali biz sikayet ediyoruz. Oyun karakteri olan Fatih'ten kotu mudur bu adamin oynamasi? Veya Erkandan?

Yorum

• Kevin Constant

İlk olarak Cavalcanti tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tamam eyvallah adamin oyun karakteri yoktur falandir ama bu adamin tek hareketiyle mac bile kazaniriz. Bir pasina, bir hareketine bakar mac kazanmamiz. Boyle yetenekleri kadro disi birakarak harcayamayiz. Boyle bir luksumuz yok Trabzonspor olarak. Milandan oyuncu transfer ediyoruz yahu, bu adamin basimizin ustunde yeri olmali biz sikayet ediyoruz. Oyun karakteri olan Fatih'ten kotu mudur bu adamin oynamasi? Veya Erkandan?

Bu adamın en iyi oynadığı maçı izleyelim eminimki en az iki kritik pozisyonda saçmalamıştır. Kasımpaşa maçını Hatırlıyorum en son. Iki müthiş atak başlattı. Diğer taraftan tüm takım ilerdeyken, kritik top kayıpları yaptı. Oynadığı bölge itibariyle daha basit oynaması gerekiyor kendisinin yada bana öyle geliyor bilemiyorum. Bu şekilde Düşünenler vardır herhalde.

Fatih konusuna gelince de Akbaşla ilgili fikirlerime paralel durumda. Bu adamlar normal şartlarda bizim takımda yedek bile kalamazlar. Ancak İshak'ın Constantin 8lik oynamasını bekleyene kadar her maç 6.5 oynayan Akbaş ve Atik tercihine saygı duyuyorum.
                                ( ゚д゚)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim