Disiplin ve otorite konusunda boşluk olunca buraya sadece para kazanmak için gelen futbolcular su koyveriyor. Bu konuda Ersun hocanın tavrı doğru. Ama idari yönetim(?) oldukça istikrarlı olunca açık bir türlü kapanmıyor. Zarar etmeden elden çıkarmanın yolu bulunmalı. Bundan sonra da transfer edilecek futbolcuları kariyer yapmak isteyenlerden seçip onlara göre bir yapılanmaya gidilmeli
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kevin Constant
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
Kevin Constant
Bence bu konuda en az suçlu kişiler futbolcular. Milyon tane hoca geldi, milyon tane yönetim geldi, hiçbiri bir kültür ortaya koyamadı.
Futbolcuya bu ortamı sağlarsan neden kaytarmasın ki ? Sen bu adamı aldığın vakit bilmiyor muydun böyle olacağını ?
Ya da Ersun hoca herşeyin başında bilmiyor muydu Constant'ın böyle yapacağını. Bunu engellemek yine onların elinde.
Çok profesyonel değilse bu oyuncu, işçidir, ekmeğindedir, sende çalıştırmasını bilirsin. Bilmezsen de senelik 2 milyon €'da ödediğin bonserviste riske girer.
Her ne kadar aynı olmasa da Jaja olaylarımız çok taze. Profesyonel değildi, fakat kısmeti vardı ve iyi performans gösterdi. O zaman çıkıp " ben saha içindeki performansına bakarım" diyorsak bizim hatamızı inatla görmemektir bu.
Bundan dolayı da Hoca'ya ve yönetime kabahat bulamazsak sürekli böyle oyuncular gelir, bizde hep "Para kazanmaya geldi" deriz ...
Ersun Hoca transfer etmedi biliyorum, ona da ettiğim teessüf becerip faydalanamıyor olmasıdır.9 # Osvaldo'
Yorum
-
Adam kafaca olaydan kopmuşsa hoca nasıl faydalansın? Aldığı para garanti, huyu da kötüyse? İdare etsin, sahaya sürekli sürsün futbolcuyu kazanırız belki deseniz, futbolcudan da bir düzelme, bir ışık gelmesi lazım. Yoksa bir noktadan sonra bu laylaylom ve vurdumduymazlık diğer futbolculara da bulaşır, önünü alamazsın. Hoca da bir yere kadar bu yolu zorladı. Burda eleştirilmesi gereken maddi manevi hesabını bilmeyen yönetim ve dolayısı ile futbol yönetiminden bihaber olmalarıTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
genel olarak haklisindirda bu kez baska isteİlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence bu konuda en az suçlu kişiler futbolcular. Milyon tane hoca geldi, milyon tane yönetim geldi, hiçbiri bir kültür ortaya koyamadı.
Futbolcuya bu ortamı sağlarsan neden kaytarmasın ki ? Sen bu adamı aldığın vakit bilmiyor muydun böyle olacağını ?
Ya da Ersun hoca herşeyin başında bilmiyor muydu Constant'ın böyle yapacağını. Bunu engellemek yine onların elinde.
Çok profesyonel değilse bu oyuncu, işçidir, ekmeğindedir, sende çalıştırmasını bilirsin. Bilmezsen de senelik 2 milyon €'da ödediğin bonserviste riske girer.
Her ne kadar aynı olmasa da Jaja olaylarımız çok taze. Profesyonel değildi, fakat kısmeti vardı ve iyi performans gösterdi. O zaman çıkıp " ben saha içindeki performansına bakarım" diyorsak bizim hatamızı inatla görmemektir bu.
Bundan dolayı da Hoca'ya ve yönetime kabahat bulamazsak sürekli böyle oyuncular gelir, bizde hep "Para kazanmaya geldi" deriz ...
Ersun Hoca transfer etmedi biliyorum, ona da ettiğim teessüf becerip faydalanamıyor olmasıdır.
staj yapan tercüman arkadas bile bu arkadasin böyle sorun cikartacagi belliydi dedigi ortamda simdi sag sola suc atma yanlis olur
zaten su an ist. basini constant üzerine trabzonda sorun üretmeye calisirken bu konuya kilit vurulsa su 3 haftalik virajda en dogrusu olur
hasar olacagi kadar olmus"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Kevin Constant
Takıldığınız nokta yanlış. Hatanın büyük kısmının yönetimde olduğunda hem fikiriZ. Lâkin yönetim ve hoca belli ki fikir ayrılıkları yaşadılar. Başkan'ın Constant ile ilgili çıkan "Kendini topla" ya da "Ersun Hoca'dan ricası" tarzı haberler bunu gösteriyor.
Yönetim işin maddi boyutunu düşünerek bu hamleleri yapıyor. 10 hafta kala kadro dışı bırakmak niye. İlk 11'e almazsın, yavaş yavaş oyuncuya yol yaparsın, maddi açıdan kulübe yaşatacağın zararı en aza indirgemelesin. Ne yazık ki Premier League takımları gibi radikal karar veremiyoruz şu mali ortamda.
Senelik 2 milyon küsür € alıyor, 2.75 Milyon € bonservis ödemişsin ve paraya ihtiyacın var. Satılacaksa bile niye kozu rakibe veriyoruz ?
Zeki Yavru'yu kadroya alan adam babam dahi olsa affetmem. Constant şu ortamda ne yapmış olabilir ? Zeki varken o yok . Bu konuda çok daha iler gidebilirim.
Kaldı ki orta sahada vasat üstü performansı vardı oynadığı son haftalarda. Şu an orta sahamız yok.
Bu ve bunun gibi birçok açıdan hata buluyorum hocaya. Ama "Suçlu kesinlikle o" demiyorum ...
Neyse, ben iyi bir paraya Araplara iteleriz diyordum bu olaylardan önce. Ama artık hayırlısı diyorum.
Transfer başlığında bizimkiler bile 1 milyon € değer biçiyor Constant'a. Bir de İtalya'ya gidecem derse seyredelim cümbüşü ...9 # Osvaldo'
Yorum
-
Kevin Constant
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleG.Birliği maçında sahada olması lazım.
kesinlikle, lakin götürülüp götürülmediği belli değil
Yorum
-
Götürülmedi ve kalan maçların hiçbirinde olmayacağını da hoca net bir şekilde üstüne basarak söylemişti. Yani Constant bundan sonrası için sadece gününü doldurmaktan başka bir şey yap(a)mayacak!İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekesinlikle, lakin götürülüp götürülmediği belli değilBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
Kevin Constant
İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGötürülmedi ve kalan maçların hiçbirinde olmayacağını da hoca net bir şekilde üstüne basarak söylemişti. Yani Constant bundan sonrası için sadece gününü doldurmaktan başka bir şey yap(a)mayacak!
Ersun'a tebrikler o zaman, manevi oğlu Erkan'ı oynatsın 10 numarada
Yorum
-
Kevin Constant
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHangi maçta iyi oynadı bu laubali herif de hoca buna güvensin?
Haram olsun aldığın paralar karaktersiz
son oynadığı maçta 3-4 organize atağın 2'sinde Constant vardı, kaldı ki şu orta saha'da çok rahat bir şansı daha hak ediyor
artı Erkan bu takımda oynuyorsa performans olarak Constant eleştirilmeden kadroya alınır
Yorum
-
bu adami af ederse öbür starlara nasil laf gecirecekİlk olarak Ercan DEMİRCİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu adamı affetmemek bindiğin dalı kesmektir yazık ya gidin zeki gibi futbol fakirlerini affedin..
disiplin milyonlardan önemli
bu meymenetsiz yüzünden belki 5 milyon kayibimiz olur
ama bunu af ettinmi bütün takimi kayipetme riskine girersin
ben riske girmeyi severim ama bu derce degil
olan oldu bir kere
bu adamlan zekiyi kiyaslamak hangi aklin fikriyse artik"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum