Ragıp neden sebattan gitti birinci lige çıktığında...
Ragıp Sebatta oynayamam deyip gitmişse,1 yıl sonra sebatta oynayamayan futbolcu nasıl GS'ye gidiyor?
Sonra orda da oynayamam deyip Kayseriye gidiyor.
Ayrıca istisnalar kaydeyi bozmaz diye bir şeyde var.
Sen futbolcu olsan Trabzonspordan teklif alsan yok ben orada oynayamam deyip Trabzonspor'u red mi edersin?
En son Şentürk tarafından düzenlendi; 25.04.2007, 13:27.
"Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır"Şenol GÜNEŞ
Ragıp Sebatta oynayamam deyip gitmişse,1 yıl sonra sebatta oynayamayan futbolcu nasıl GS'ye gidiyor?
Sonra orda da oynayamam deyip Kayseriye gidiyor.
Ayrıca istisnalar kaydeyi bozmaz diye bir şeyde var.
Sen futbolcu olsan Trabzonspordan teklif alsan yok ben orada oynayamam deyip Trabzonspor'u red mi edersin?
Ragıpın transfer serüvenlerini iyice bir araştır çok yanlışın var çünkü...
Şuan çok anlamsız bir konuyu tartışıyoruz,hiç bir futbolcu Trabzonspordan teklif alıpta ben orada oynayamam deyip gelmemezlik yapmaz.
Bir suç varsa yanlış transfer yapan yönetimde ve kötü futbolcuyu halen oynatan hocadadır.
"Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır"Şenol GÜNEŞ
Şuan çok anlamsız bir konuyu tartışıyoruz,hiç bir futbolcu Trabzonspordan teklif alıpta ben orada oynayamam deyip gelmemezlik yapmaz.
Bir suç varsa yanlış transfer yapan yönetimde ve kötü futbolcuyu halen oynatan hocadadır.
Bir futbolcu için önemli olan transfer yapmak değil oynayabilmektir gittiği takımda. Eğer bunu bile bile gelmişse ben dalga geçerim kötü oynadığı sürece....
ŞAKA MAKA BU ADAMI 18 kişilik kadroda görünce iğreniyorum ya
bide dergide sol kanatın fişeğiymiş trabzonu şampiyon yapmadan gitmem lan düşürmeden git bırak şampiyonluk falan istemiyoruz
"Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk
Bizde Taraftar olarak haddimizi bilelim. Şu an Trabzonspor forması giyiyor , Uğruna kavgalar dövüşler yapabilceğimiz bizim için kutsal olan formayı taşıyor. Kötü veya iyi oynar ama bu kadarda acımasız olunmaz.
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Bizde Taraftar olarak haddimizi bilelim. Şu an Trabzonspor forması giyiyor , Uğruna kavgalar dövüşler yapabilceğimiz bizim için kutsal olan formayı taşıyor. Kötü veya iyi oynar ama bu kadarda acımasız olunmaz.
Mustafa Keçeli'den nefret eden biriyim , hatta takımdaki bir kaç futbolcudan nefret eden biriyim ama Aşığı olduğum renkleri taşıyorlar. Haketsinler veya haketmesinler. Sonuçta sahaya Bordo - mavi formayla çıkan patates toplamak için çıkmıyor.
Mustafa Keçeli çok mu iyi hayır değil. Adam kötü olduğu halde ben oynamıcam demez , Ziya forma şansı verdikçe oynar. Suçlu olan Ziya Doğan'dır. M. Keçeli'nin kapasitesi belliydi. Devre arasında gönderilmesi lazımdı.
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
Mustafa Keçeli'den nefret eden biriyim , hatta takımdaki bir kaç futbolcudan nefret eden biriyim ama Aşığı olduğum renkleri taşıyorlar. Haketsinler veya haketmesinler. Sonuçta sahaya Bordo - mavi formayla çıkan patates toplamak için çıkmıyor.
Mustafa Keçeli çok mu iyi hayır değil. Adam kötü olduğu halde ben oynamıcam demez , Ziya forma şansı verdikçe oynar. Suçlu olan Ziya Doğan'dır. M. Keçeli'nin kapasitesi belliydi. Devre arasında gönderilmesi lazımdı.
Ben formamı taşıyor diye onu haketmeyen birisine sahip çıkamam. Elbette suçlu ziya doğandır. Ben zihinsel özürlü değilimki tek suçlu futbolcudur diyeyim. Yalnız hak etmeyene değer vermem ben.
Yorum