Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mustafa Keçeli

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Herkes haddini bilecek. Oynayamayacağın kulübe gitmeyeceksin. Yoksa böyle taraftarın makarası olursun...
    Hangi futbolcu Trabzonspordan teklif alıpta,ben orada oynayamam deyip gelmez?
    Böyle anlayış olur mu?
    "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hangi futbolcu Trabzonspordan teklif alıpta,ben orada oynayamam deyip gelmez?
      Böyle anlayış olur mu?
      Ragıp neden sebattan gitti birinci lige çıktığında...

Yorum

• İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ragıp neden sebattan gitti birinci lige çıktığında...
        Ragıp Sebatta oynayamam deyip gitmişse,1 yıl sonra sebatta oynayamayan futbolcu nasıl GS'ye gidiyor?
        Sonra orda da oynayamam deyip Kayseriye gidiyor.
        Ayrıca istisnalar kaydeyi bozmaz diye bir şeyde var.
        Sen futbolcu olsan Trabzonspordan teklif alsan yok ben orada oynayamam deyip Trabzonspor'u red mi edersin?
        En son Şentürk tarafından düzenlendi; 25.04.2007, 13:27.

Yorum

Ragıp Sebatta oynayamam deyip gitmişse,1 yıl sonra sebatta oynayamayan futbolcu nasıl GS'ye gidiyor?
          Sonra orda da oynayamam deyip Kayseriye gidiyor.
          Ayrıca istisnalar kaydeyi bozmaz diye bir şeyde var.
          Sen futbolcu olsan Trabzonspordan teklif alsan yok ben orada oynayamam deyip Trabzonspor'u red mi edersin?
          Ragıpın transfer serüvenlerini iyice bir araştır çok yanlışın var çünkü...

Yorum

• Şuan çok anlamsız bir konuyu tartışıyoruz,hiç bir futbolcu Trabzonspordan teklif alıpta ben orada oynayamam deyip gelmemezlik yapmaz.
            Bir suç varsa yanlış transfer yapan yönetimde ve kötü futbolcuyu halen oynatan hocadadır.

Yorum

Şuan çok anlamsız bir konuyu tartışıyoruz,hiç bir futbolcu Trabzonspordan teklif alıpta ben orada oynayamam deyip gelmemezlik yapmaz.
              Bir suç varsa yanlış transfer yapan yönetimde ve kötü futbolcuyu halen oynatan hocadadır.
              Bir futbolcu için önemli olan transfer yapmak değil oynayabilmektir gittiği takımda. Eğer bunu bile bile gelmişse ben dalga geçerim kötü oynadığı sürece....

Yorum

• Umarim bu mac'da oynatilmazsin.

Yorum

• ŞAKA MAKA BU ADAMI 18 kişilik kadroda görünce iğreniyorum ya
                  bide dergide sol kanatın fişeğiymiş trabzonu şampiyon yapmadan gitmem lan düşürmeden git bırak şampiyonluk falan istemiyoruz
                  "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• Keçeli sen bizim her şeyimizsin Sakın ola bırakma. Futboldan anlamayanlar sendeki cevheri göremiyor

Yorum

• Bizde Taraftar olarak haddimizi bilelim. Şu an Trabzonspor forması giyiyor , Uğruna kavgalar dövüşler yapabilceğimiz bizim için kutsal olan formayı taşıyor. Kötü veya iyi oynar ama bu kadarda acımasız olunmaz.
                      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak İlhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bizde Taraftar olarak haddimizi bilelim. Şu an Trabzonspor forması giyiyor , Uğruna kavgalar dövüşler yapabilceğimiz bizim için kutsal olan formayı taşıyor. Kötü veya iyi oynar ama bu kadarda acımasız olunmaz.
                        Senin dediğini şakşakçı taraftar yapar...

Yorum

• Şakşakçı taraftar ne demek pardon ?

Neyse google'de araştırırım.

Mustafa Keçeli'den nefret eden biriyim , hatta takımdaki bir kaç futbolcudan nefret eden biriyim ama Aşığı olduğum renkleri taşıyorlar. Haketsinler veya haketmesinler. Sonuçta sahaya Bordo - mavi formayla çıkan patates toplamak için çıkmıyor.

Mustafa Keçeli çok mu iyi hayır değil. Adam kötü olduğu halde ben oynamıcam demez , Ziya forma şansı verdikçe oynar. Suçlu olan Ziya Doğan'dır. M. Keçeli'nin kapasitesi belliydi. Devre arasında gönderilmesi lazımdı.

“Ben basit bir '
                          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                          Eduardo Galeano

Yorum

Şakşakçı taraftar ne demek pardon ?

Neyse google'de araştırırım.

Mustafa Keçeli'den nefret eden biriyim , hatta takımdaki bir kaç futbolcudan nefret eden biriyim ama Aşığı olduğum renkleri taşıyorlar. Haketsinler veya haketmesinler. Sonuçta sahaya Bordo - mavi formayla çıkan patates toplamak için çıkmıyor.

Mustafa Keçeli çok mu iyi hayır değil. Adam kötü olduğu halde ben oynamıcam demez , Ziya forma şansı verdikçe oynar. Suçlu olan Ziya Doğan'dır. M. Keçeli'nin kapasitesi belliydi. Devre arasında gönderilmesi lazımdı.
                            Ben formamı taşıyor diye onu haketmeyen birisine sahip çıkamam. Elbette suçlu ziya doğandır. Ben zihinsel özürlü değilimki tek suçlu futbolcudur diyeyim. Yalnız hak etmeyene değer vermem ben.

Yorum

• Kimse değer vermek zorunda değil . Aynı zamanda sahip çıkmak zorunda da değil. Çarpıtmayalım lütfen =)

Sezon sonuna kadar katlanıcaz sonuçta bu adama .

“Ben basit bir '
                              Eduardo Galeano

Yorum

Kimse değer vermek zorunda değil . Aynı zamanda sahip çıkmak zorunda da değil. Çarpıtmayalım lütfen =)

Sezon sonuna kadar katlanıcaz sonuçta bu adama .
                                Ben zorunluluklara katlanamam. Senelerce okulda devam zorunluluğu dedikleri için onu delmiş insanım ben

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim