Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mustafa Keçeli

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• keçelinyoya destek verelim arkadaşlar bu çocuk düzeliyor gibi tamiii çok boşa pas atıyo ama ben saydım 5 tane arapas attıı kimse yok herkez ona bakıyoo naber mustafa diye saçlarıda tikii boyss olmuşşşş bakarsın bankosu olur yattara ordan bu burdann saldıın olummmmmmmm
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• en iyi maclarından birini cıkardı böyle devamet keçeli
      Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• dün yine oynadı yav...

neyse oda oynasın

Yorum

• maci komple izlemedim ama cogumuz iyiydi diyorsa ilk oynadigi maclarda bu adamin kumasi iyi , birseyler var bu oyuncumuzda demistik nazarami geldi noldu anlamadik gitti.

Ben yine en iyisi kötüydü diyim ise yariyor herhalde
          burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• rakıp cok kotuydu kecelı ben ce ondan ıı gozuktu kesınlıkle ts nın oyuncusu degılde hakkını yemıyelım collo dan daha ıı oldugu kesn

Yorum

• rakip kötü mötü bilemem ama hırsı dikkat çekti ilk maçıydı musanın bu sene hazırlık maçları da dahil bence güzel bir performans sergiledi ama denizlide izlediğimiz kaçalinin 100 de 40 ı hala

U.D.D (Uyuşturucuya Dur Diyenler)

Yorum

• Bence sol ayağı gayet sağlam bir oyuncu, özgüven eksikliği vardı, ve bizler de az üstüne gitmedik adamın. Belki seyircisiz maçlarda formunu ve özgüvenini yükseltir, 2 ay sonra ilk tribüne Keçelinho'yu çağırırız. Ben de ne uçtum yani, bekleyip göreceğiz, bakalım saat misali denk mi geldi, yoksa geçen senenin sonundan beri bu adam da bişeyler mi oluyor. Her ne kadar yerden yere vursak da iyi oynamaya devam ederse başımızın üstünde yeri vardır, ne de olsa bizim formamızı taşıyor...
                Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Maçtaki bildiğimiz Keçeli miydi?

Yorum

• Adam senede 1-2 gol atıyor; birkaç güzel hareket yapıyor. -Sahi yapıyor mu? - Oh be!
                    Durmuş bir saat günde iki defa doğruyu gösterir. Keçeli dijital saat gibi olduğu için ancak bir defa gösterebilir. fazlasını beklemek lüks olur.

Yorum

• rize maçında keçeli bence bugune kadar geldiği en iyi oyunun oynadı 100 kez celaleddin eder sol açık oynadı ve bence fena da değildi kendini buluyor şutlarıda şüper 2 nefis şut çekti kaleci zar zor çıkardı bunları
                      Ey Türk Gençliği!
                      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Son maçta iyi oynadı.Böyle devam eder inşallah

Yorum

• hemen gaza gelmeyelim mahhle topçusu ya

Yorum

• Şu an bizim oyuncumuz olduğuna göre ve sahada bizi temsil ettiğine göre, onun başarılı olmasını ummalıyız. en azından gidene kadar.
                            avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• Geçen yıl bursaya bi golü vardı... Ona meşhur "Keçelinho" lakabını kazandıran gol...
                              BORDO MAVİ

Yorum

• bursa maçında senden keskin ortalar hızlı driplinkler bekliyorum bunları yap golü umut atar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim