Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mustafa Keçeli

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak nymphetamine tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Allah aşkına febeye gol atmasa alırmıydık bu adamı. böyle adamlara para vereceğimize kendi evlatlarımızı oynatsak mesela ufuk! hem israf olmamış olur hemde geleceğe yatırım yapmış oluruz...

bence alakası yok...onu almamızın nedeni oynadığı futboldu..ben bu adamı geçen sene acayip takip ediyordum...gerçekten çok iyi ortalar yapıyordu....savunması da iyiydi.ama bu seın gerçekten çok kötü...

Yorum

• kesimlikle takımda kalmalı.

Yorum

• bıze gelen oyuncular gelmeden once super ama bıze gelınce ne oluo onlara anlamıom onlardan bırıde mustafa....
        "Tabelada Lider Yusuf RİZELİ"

Yorum

• bu adam gösterdii performansla takımdan gitmei en çok haleden futbolculardan ama denizlide ki performansını bildiim için ne diyeceimi

Yorum

• gecen fener-denizli macini izledim ve mustinin o süper golünü yine gördüm. bomba gibiydi valla. kesinlikle takimda kalmali. cünkü o artik bizim Mustimiz :-)

Yorum

• BENCE şu anki tüm kadronun en yeteneksiz,verimsiz elemanı...takas edilsin ve kesinlikle gitsin bu takımdan...küçük takım oyuncusu...
              "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• bizim türk milleti cok sabirsiz. o kadar kolay mi yeni takima adapte olma. ikinci yarida göreceksiniz mustiyi.

Yorum

• İlk olarak arzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bizim türk milleti cok sabirsiz. o kadar kolay mi yeni takima adapte olma. ikinci yarida göreceksiniz mustiyi.

gecen seneki fener macini hatirliyorum vekendi kendime diyorumki bu gercekten bizim kecelinin aynisimi
                  Sampiyonluk Önemli Degil
                  Senin Bu Adaletsiz Arenada
                  Vermis Oldugun Asil Ve Onurlu Mücadelen Yeter!

Yorum

• ben hayatimda bu kadar yeteneksiz adam karsilamayi bilmeyen kademe yapamayan ve faul yapip karsisindaki rakibi bicmekten baska bir bildigi olmayan adam gormedim yazik trabzonumun paralarina yazik musalara aymanlara kecelilere ferhatlara akitilan paralara yaziklar olsun boyle anlayisaaa

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ben hayatimda bu kadar yeteneksiz adam karsilamayi bilmeyen kademe yapamayan ve faul yapip karsisindaki rakibi bicmekten baska bir bildigi olmayan adam gormedim yazik trabzonumun paralarina yazik musalara aymanlara kecelilere ferhatlara akitilan paralara yaziklar olsun boyle anlayisaaa

neyapalim!! hayat böykle
                      Sampiyonluk Önemli Degil
                      Senin Bu Adaletsiz Arenada
                      Vermis Oldugun Asil Ve Onurlu Mücadelen Yeter!

Yorum

• Futbolcu Günlüğü'nün yeni konuğu Mustafa Keçeli
                        Cola Turka ile Futbolcu Günlüğü köşesinin yeni konuğu Mustafa Keçeli. Futbolcumuz, Trabzon’a ilk geldiği günlerde yaşadıklarını, geleceğe yönelik görüşlerini www.trabzonspor.org.tr ziyaretçileri ile paylaşıyor.

Mustafa Keçeli'nin günlüğünü okumak için tıklayınız
                        -1461 TRABZON-

Yorum

• Keçeli: "Şehire alışmak zor"

Trabzonspor'un sezon başında Denizlispor' dan tranfser ettiği Mustafa Keçeli, takımda düzenli forma giymek istediğini ve bunun başarısını artırarak kendisine milli takım yolunu açacağına inandığını söyledi.

Trabzonspor internet sitesinde Cola Turka Futbolcu Günlüğü köşesinde görüşlerini açıklayan Mustafa Keçeli, Türkiye' de sol kanat oyuncusu sıkıntısının yanısıra başka mevkilerde de sorun yaşandığını ifade ederek, ""Ülkemizde oyuncu yetişmeme probleminin sadece sol tarafla ilgisi yok. Birçok bölgede sıkıntı var. Mesela, Hakan Şükür'ün veya Fatih Tekke'nin bir alternatifleri bulunamıyor. Orta sahada ön libero pozisyonunda denemeler sonuç vermedi, en sonunda Marco Aurelio Türk vatandaşı yapılıp Milli Takım' a alındı. Stoper bölgemiz de sorunlu. Can' la Gökhan Milli Takım' ın stoperleri yapılmaya çalışılıyor. Bu beraberlik de pek olacak gibi gözükmüyor. Çünkü Can kendi takımında oynamıyor. Gökhan'ın da biraz daha zamana ihtiyacı var gibi. Bence kaleci sorunu da yaşanıyor. Rüştü'nün yerine Volkan geçecek gibi gözüküyor ama onun da tam kendini kanıtladığını düşünmüyorum. Yurtdışında ülkemizi temsil eden kaliteli futbolcularımız bulunuyor, onları da yadsımıyorum ancak sorunlarımızı görmezden gelemeyiz" dedi.

DÜZENLİ OYNAMAK İSTİYORUM

Mustafa Keçeli, Trabzonspor' da düzenli oynayıp başarılı olduğu takdirde A Milli takıma yükseleceğine inandığını ve yaşanının da buna müsait olduğunu ifade ederek, "Üstelik benim bölgemde yeterince adam yok ve o pozisyona bir oyuncu oturtmak için bir arayış içindeyiz. Ama öncelikle takımımda düzenli oynamak istiyorum. Eğer düzenli oynarsam bu birçok şey için kapıyı açacaktır. Burada oynarsanız kimse sizi göz ardı edemez. Başarılı olursam emeğimin boşa gitmeyeceğine eminim. Bundan sonraki adım Milli Takım olacak tabii ki" diye konuştu.
                          ŞEHRE ALIŞMAK BİRAZ ZOR
                          Keçeli, öncelikle Trabzon' un havasına alışmaya çalıştığını vurgulayarak, "Bir yağmur yağıyor, bir rüzgar çıkıyor, bir güneş açıyor. Kente de alışmak biraz zor. Çünkü taraftarlar sabırsız. Başarıyı bir anda bekliyorlar.
                          Mağlubiyeti hazmedemiyorlar. Bir pas hatasında bile tepkileri çok çabuk oluyor. Bunlar Trabzon'un dezavantajı. Ama işler iyi gittiği zaman tüm bunların bir avantaja dönüşeceğini düşünüyorum çünkü burası futbolun çok sevildiği bir yer. Denizli'de belki bu ilginin 10'da 1'i bile yoktu. Oysa futbol burada bir hayat tarzı. Trabzonsporlu futbolcu her yerde tanınıyor, herkesin ona soracağı şeyler mutlaka oluyor ve sorulara cevap vermesi bekleniyor" ifadesini kullandı.
                          TAKIMDA ARKADAŞLIK ÜST SEVİYEDE
                          Trabzonspor' da arkadaşlığın üst seviyede olduğunu da vurgulayan Mustafa, "Trabzonspor'a gelmeden 2-3 yıl önce, burada oynamış arkadaşlarım takımla ilgili yaptıkları yorumlarda, hep takımın karışıklığından ve barınılması güç bir yer olduğundan söz ediyorlardı. Oysa buraya geldiğimde tam aksini gördüm. Şimdi yeni transferlere ve yabancılara bakıyorum. Hiç sıkıntılı insan yok diyebilirim. Böyle bir ortam bulacağımı düşünmüyordum açıkçası.
                          Trabzonspor'un şampiyonluk potansiyeli gerek oyuncusuyla gerek seyircisiyle her zaman yüksektir. Zaten geçmişte bu başarıldı. 1995-96 sezonunda ve Ziya Hoca'nın ilk döneminde de şampiyonluk kılpayı kaçırılmıştı. İyi bir hava yakalanırsa bu başarılar tekrar geri gelebilir. Aslında futbolcu kalitesi buna müsait" dedi.
                          Mustafa Keçeli, duran topların günümüz futbolu için çok önemli birer silah olduğuna işaret ederek, ""Kapanan defansları açmanın en iyi yolu duran toplar. Burada başarılı olmanın yolu da iyi duran top kullanabilen elemanlara sahip olmaktır" dedi. Mustafa, en beğendiği oyuncuların ise Ronaldinho ve Fabio Cannavaro olduğunu sözlerine ekledi.
                          ANKARA İLE 3. RANDEVU

Trabzonspor, Antalya kampındaki ilk hazırlık maçını yarın Ankaraspor ile yapacak. Kamp yapılan Adora Golf Resort' un sahasındaki karşılaşma 16.30' da başlayacak. Bordo - mavililer, ligin ilk yarısının son iki maçında Ankaraspor ile karşılaşmış, ligde evinde oynadığı maçta rakibini 3 - 0 mağlup eden Trabzonspor, Fortis Türkiye Kupası' nda deplasmanda oynanan karşılaşmadan ise golsüz beraberlikle ayrılmıştı.
                          Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Sağ tarafta alternatif yokken sol tarafta celalettini,çağdaş,murat varken Mustafa alınmışsa oynatılmalı.Oynatmayacaksan niçin aldın diye sormazlar mı adama.Bence sol tarafta hücuma yaptığı destekle ve defansif yetenekleri doğrultusunda Mustafa kesin oynamalı.

Yorum

• kayseri maçının en kötüsüydü..
                              BORDO MAVİ

Yorum

• yine kötüydü sanki Denizlide oynayan Mustafa bu değildi anlamıyorum eskisinden eser yok
                                -1461 TRABZON-

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim