ilk geldiği zamanlardada çok hırslıydı
kendine has extra antrenmanlar yaptığını duyuyorduk
ama her zaman dediğim şeydir ;bu adamın sorunu sadece %5 kendinden kaynaklanıyordur
hele maçlar başlasın onun hakkında halledilmesi gereken birçok problem ortaya çıkacaktır
ama kalitesi dünyaca ünlü biz bu adamı seviyoruz
şu saatte anti-marcelinho'lar çok az sayıda
2. yarı için kilit futbolculardan biri..diğeri de bana göre musampa..bu iki futbolcunun, öncelikle yabancı kontenjanını işgal etmeleri, geçmişlerinin parlak olması ve ofansif özelliklere sahip oyuncular olmaları nedeniyle üst düzey oyun sergilemeleri çok önemli.
hatta iddia ediyorum bu ikisi iyi oynasın saçma goller yemedikten sonra her maçı alırız.. çünkü yattara-gökdeniz-ersen(umut) zaten belli bir seviyenin altına inmezler. diğer futbolcuların da potansiyelleri belli.Dolayısıyla kiki ve marce’nin performansları çok önemli.
Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...
ters giden bazı işler var eğer takıma bi öz güven gelirse herşeyin eskisinden daha güzel olacağına inanıyorum.marce de aynı şekilde çok iyi olacak inşallah. ben kendisine sonuna kadar güveniyorum.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Bu takımda ona kaptanlık versinler ki adamı biraz olsun ödüllendirsinler işte o zaman görün bizim marceyi.
Marce bu takımın yükünü çeken olmalı.Sorumlulukları artırılmalı.Sertbest oynatılmalı.Belli bir görev verilmemeli adamın futbol bilgisi ve yeteneği ile kendi düşüncesiyle hareket etmesi bize çok daha faydalı olur yoksa ZD illada şunu yapacaksın diye ısrar ederse Symek gibi onu da kaybederiz.
yattara ve marce beraber çok iyi olur.beraber oynayamadılar zaten.ikisi dağıtır.gökdeniz-musampada onlarla beraberçinşallah hayel ettiğim gibi olur.
sadece hayalde kalmaz
Yorum