Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marcelo dos Santos Marcelinho

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak jaguar19 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    marcelinho bizim ortasahaya fazla bile
    yanında ki adamlara bakınca çok sırıtıyo
    günün en güzel sözü herhalde. zaten baştan beri bizim takıma nasıl geldiğini düşünüyordum. ve bi gün gidecek diye korkuyordum. zaten şimdi gidiyor.
    olsun alt yapımızda marce gibi bir sürü genç var onlara fırsat verilsin(yeni hasanlar isiin ler izleyelim ) marce nin oynadığı futbolla saç baş yolanlar şimdi rahat olsun.
    öz ve öz trabzon çocukları oynasın
    Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• Bence takıma gelmiş en iyi yabancılardan biri ama maalesef yanlış zamanda geldi kralla olacaktı ki tadından yenmezdi

Yorum

• Marcelinho’dan açıklama
        Brezilyalı oyuncumuz Marcelinho Dos Santos medyada yer alan haberler üzerine bir açıklama yapma ihtiyacı duydu.

Ne Türkiye’de ne de Almanya’da yayın yapan herhangi bir gazete veya dergiye röportaj verdiğini kaydeden Marcelinho, “Kaldı ki Türkiye’de ve Trabzon’da fazlasıyla mutluyum. Trabzonspor’a vereceğim daha çok hizmetim var. Şu an tam kapasitemin yüzde 50’sini sahaya yansıtıyorum” dedi.

Antrenmanlarda iyi çalıştığının da altını çizen Brezilyalı futbolcu, “Kısa zamanda adaptasyonumu tamamlayıp zirve yapacağım” ifadesini kullandı.
        -1461 TRABZON-

Yorum

• bizde zirve yapmasını istiyoruz ama yanındaki ortasahadaki adamlarla o iş zor bayabi...
          FOREVER TRABZONSPOR!!!!

Yorum

• ben bu marcelinhoyu sevdim açıkcası. belki pek bişe kazandıramadı trabzonspora ama gayret gösterdiğini görebiliyorum.hiçbişe yapamasada sahada en çok koşan hasan kadar koşuyor geri geliyor defansa yardım ediyor ortasahada top dağıtıyor top tutuyor daha bisürü şey yapıyor. bazı arkadaşlar beğenmiyorlar bence nedeni marcelinhoyu yattara gibi görmeleri yattara gbi olamsını beklemeleri. çalım atsın göze hoş gelen şeyler yapsın gol atsın falan filan.benki hasana hüseyine mehmet yılmaza yıllarca dayandıysam marcelinhoya şu anki futboluyla 5 yıl katlanırım.ki performansının artacağına eminim.bekleyin görün marcelinho trabzonspora çok şey kazandıracak.

Yorum

• http://www.trabzonspor.org.tr/colaturkagunluk.asp?MainID=448&PID=600&HaberID=350 91

. Hafta Marcelinho

“Cola Turka ile Futbolcu Günlüğü” köşesinin ilk konuğu Brezilyalı oyuncumuz Marcelinho. Futbola başlangıcından kariyerindeki gelişmelere kadar her şeyi sizlerle paylaşan oyuncumuz Trabzon’a ve Türkiye’ye olan sempatisinin de altını çiziyor… İşte Marcelinho’nun “Cola Turka ile Futbolcu Günlüğü” aracılığıyla taraftarlarımıza gönderdiği mesajlar:

“Futbol oynamaya çok küçük yaşlarda başladım. Sokakta, plajda kısacası bulabildiğim her yerde futbol oynuyordum. 14 yaşındayken doğduğum yer olan Campina Grande’nin Campinense takımının en alt yaş grubuna dahil oldum. 2-3 Sene burada oynadıktan sonra São Paulo kulübüne geçtim. Böylece altyapı eğitimimi tamamladım. Oradan da Santos’a transfer olup kısa süre forma giydim”

“Santos’tan sonra durağım Rio Branco’ydu. Burada gösterdiğim başarılı performansla tekrar São Paulo’nun dikkatini çektim ve her iki ekipte de 3’er sezon forma giydim. 2000 yılında São Paulo’dan Fransa’nın Marsilya takımına geçtim ve ilk Avrupa deneyimimi yaşadım”

“Daha olgunlaşmamıştım. Konuşulan dilin ve kültürün çok farklı olduğu bir yere gelmiştim. Kısacası adaptasyonum biraz sorunlu oldu. Oradaki ilk hocam Brezilyalı Abel Braga’ydı fakat kısa süre sonra görevinden ayrıldı. Javier Clemente ise gelir gelmez Brezilyalı futbolcularla çalışmayı sevmediğini ve çalışmak istediği oyuncuları kendisinin getireceğini söyledi. Böylece ben de takımdan ayrılmak durumunda kaldım”

“Böyle olunca Grêmio’ya döndüm. Orada Brezilya Milli Takımı’na seçildim. Güzel bir futbol sergileyince bu sefer de Almanya’nın Hertha Berlin takımından gelen teklifi kabul ettim. Bir kez daha Avrupa’da şansımı denemek istedim ve başarılı da oldum. Berlin’de geçirdiğim 5 sezonda 155 lig maçında 65 gol attım. 2004/05 Sezonunda Bundesliga’da ‘Yılın Futbolcusu’ seçildim”.

“Trabzonspor dışında Rusya’dan ve Brezilya’dan da teklifler almıştım. Ülkeme dönmeyi düşünmüyordum ve Avrupa’dan gelecek önerilere açıktım. Öneri beni mutlu etti çünkü Avrupa’da kalma fırsatı veriyordu. Bana sunulan en iyi öneriyi değerlendirmeye çalıştım. Hiçbir zaman İtalya ve İspanya liglerinde oynamak gibi bir isteğim olmadı”

“Gelirken en büyük bilgiyi Hertha Berlin’den takım arkadaşım Yıldıray Baştürk’ten aldım. Kendisi beni Trabzonspor konusunda cesaretlendirdi. Ayrıca Almanya’da da birçok Türk arkadaşım var. Hepsinin ülkeyle, takımla ve şehirle ilgili fikirlerini de almayı ihmal etmedim. Trabzonspor’un neden ülkedeki dört büyük kulüpten biri olduğunu anladım ve Türkiye Ligi’nde mücadele etmek ilgimi çekti”

“Trabzon Berlin’e göre çok ufak ama sevimli. Taraftar davranışları konusunda Brezilya ile Almanya’yı karşılaştırsaydım farklı olduğunu söylerdim. Fakat Brezilya ile Türkiye benzer özellikler taşıyor. Taraftarlar son derece sıcakkanlı ve destekleyici. Bana gösterdikleri ilgiden son derece memnunum. Hepsine teşekkür ederim. Kendimi halktan biri gibi görürüm. Onların arasına karışıp isteklerine cevap vermeyi çok severim”

“Aslında benim üç maç üst üste hiç asist yapmadığım ya da gol atmadığım nadir görülmüştür. Birçok büyük kulüpte oynadım, tecrübeliyim. Her futbolcu gibi giydiğim formanın hakkını vermek istiyorum. Trabzonspor forması altında şampiyonluk yaşamayı çok isterim ama bu sadece bana bağlı değil. Sahada birlikte mücadele ettiğim birçok arkadaşım var ve şampiyonluk ancak bu kadronun göstereceği toplu bir gayretle olabilir. Herkes elinden geleni yaparsa başarı gelir”

“Şampiyonluk olmadan geçen 20 sene uzun bir dönem. Bu da oyuncuları bir bakıma hırslandırır ama diğer yandan da ufak bir baskı yaratabilir. Dünyanın her yerinde bu böyledir. Formasını giydiğin kulübe bir şeyler kazandırmak istersin, bu yönde mücadele edersin bu da bir nebze baskıya neden olur. Bu baskıyı her oyuncu hissetmeli ki başarı gelebilsin. Aksi halde içinde bulunduğunuz durumu önemsemiyorsunuz demektir. Başarı için biraz da baskı gerekir”

“Türkçe konusunda bazı şeyler öğrendim ama kendimi geliştirmeye ihtiyacım var. Futbolu Brezilya’da bırakmak istiyorum ancak bunun için 3-4 sene daha var. İşimi iyi yapabildiğim sürece futbol oynamaya devam etmek istiyorum. Son söz olarak Trabzon’u, Trabzonspor’u ve taraftarlarımızı çok seviyorum. Bunun herkesçe böyle bilinmesini istiyorum”
              SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
              BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• abi sen git bu takımdan en iyisi kurtar kendini
                gol atmak için uğraşıyoruz ama adam hasan yerine seni çıkartıyo
                senin yerinde olsam yere doğru attığın o formayı ziyanın kel kafasına atardım
                T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Bu adam futbolcu değil.Gökdenizin çeyreği kadar futolcu değil.Gitsin bu takımdan.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk 45 dakika Bir Dünya yıldızı seyrettikki seyrine doyum olmadı.
                    Bu Ziya Hoca büyük adam , bu herife 45 dakika iyi tahammül etti. Sayın Nuri Bey'in yıldızı bugün tel tel döküldü. Ayakta durdugu günü görmedik henüz ama bu kadar rezaletide beklemiyordum.

Yazık , yazık , yazık sana verilen paraya ...
                    Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
                    Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...

Yorum

• bu maç çok kötüydü
                      -1461 TRABZON-

Yorum

• hangi macta iyi ki

Yorum

• marce=2milyon bilmem nekadar euro Fatih Tekke=7MİLYON 200 bin euro
                          marce=yıldız(kariyeri var nede olsa) Fatih=yıldız değil(kariyeri yok çünkü !!! )

bence 3 marce=1 Fatih ancak eder
                          BMN I TRABZON
                          7 geliyor 7

Yorum

• hüseyine ağzına gelenı soyleyen hakaret edenler nerdesınız ayıp ya vallahı ayıp ne o marcelınyo bey çok mu ıyıydı sıvas maçında nıye kımse yorum yapmıyo adam resmen dokuldu dokuldu ama kımse elestırmıyo nedır bu ya

bu taraftara bu takım çok bile hemde çokkkkkkkk
                            sorma neden...
                            hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

• İlk olarak frango tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hüseyine ağzına gelenı soyleyen hakaret edenler nerdesınız ayıp ya vallahı ayıp ne o marcelınyo bey çok mu ıyıydı sıvas maçında nıye kımse yorum yapmıyo adam resmen dokuldu dokuldu ama kımse elestırmıyo nedır bu ya

bu taraftara bu takım çok bile hemde çokkkkkkkk
                              Tabi ne demezsin frango..bu taraftara bu takım çok öylemi...taraftarlığımızda ne var acaba söylermisin...birşeyleri eleştirdikmi taraftar olamıyormuyuz...kötüydü dışarı alındı...bu teknik kadronun tasarrufu...kötüyken dahi takımda tutulsa tabi eleştiririm...kimse burada marcelinho süper oynadı demiyor...parasının hakkınıda verdi demiyor..kimse bu futboluna rahmen alkışta tutmuyor...sen şimdi marcelinhoyu aşağılayan kişilerin mi taraftar olacağını düşünüyorsun anlam veremedim...taraftarlara çok ağır ithamda bulunduğunun farkındamısın...hiç suya sabuna dokunmayan, ömrü hayatı futbolla geçmiş ama futbolun top ayağına geldimi 3-5 m yanındakine pas atmak olduğunu düşünen, sahadaki futbol görevinin rakip ataklara ayak koymak olduğunu düşünen, bunca yıldır hiçbir kanat organizyanuna karışmayan, kanatlardan gelişen bütün ataklarda gidemeyen veya sıkışan oyuncunun hüseyine pas veripte tekrar illaki oradan gitceksin deyip topu tekrar o sıkışık kanata aktarmasını meziyet sayan, onca duran topta hiçbir hava hakimiyeti kuramayıp rakip defansı o boyuyla zorlayamayan, rakip ataklarda boş alanda hava hakimiyeti sağlamayı meziyet olarak bize gösteren, anlamsız yerlerde yaptığı fauller ve penaltıların futbolun gereği olduğunu sanan etraftaki arkadaşlarına kaptan olmanın zevkiyle bağıran, ikili ilşkisi iyi olmadığı için gol atan futbolcumuza sırtını dönen (bak: trabzon-samsun maçı mehmet yılmazın attığı gole verdiği tepki..), milyon dolara top oynayıpta hiçbir skor gücü üretemeyen birini eleştirdik mi taraftar olamıyoruz ve bu takım bize fazla geliyor öylemi...

Yorum

• marcelınyo kotu oynadımı neden eletirmiyoruzda kendı evladımızı en ufak olayda asıyoz ben bunu soluyorum neden hangı maçı kurtardı bu adam aldıgı parada cabası
                                sorma neden...
                                hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X