Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marcelo dos Santos Marcelinho

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• marcelinho kampin yildiziymis

bundan umutluyum ben
    Sampiyonluk Önemli Degil
    Senin Bu Adaletsiz Arenada
    Vermis Oldugun Asil Ve Onurlu Mücadelen Yeter!

Yorum

• geldiğinden beri en sevdiği futbolculardan beri. tüm olumsuz düşüncelere rağmen MARCELİNHOOOO diyorum ben...

Yorum

• İlk olarak +TS1967+ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        marcelinho kampin yildiziymis

bundan umutluyum ben
        ilk geldiği zamanlardada çok hırslıydı
        kendine has extra antrenmanlar yaptığını duyuyorduk
        ama her zaman dediğim şeydir ;bu adamın sorunu sadece %5 kendinden kaynaklanıyordur
        hele maçlar başlasın onun hakkında halledilmesi gereken birçok problem ortaya çıkacaktır
        ama kalitesi dünyaca ünlü biz bu adamı seviyoruz
        şu saatte anti-marcelinho'lar çok az sayıda

Yorum

• klas futbolcu, tartışılması bile gereksiz.. uyum kolay birşey değil..
          Girls from your city

Yorum

• ya frikikleri kullanmaya korkan şut atamayan dünya yıldızı

şut atmak içinde illa uyum sorununu mu aşmak gerekio frikik atabilmek için uyum sorunu nu aşmaya gerek yok

başka bi yerde yemek yerken kimse uyum sorunu çekmez çünkü bu herzaman yapılagelen normal bi şey olmuştur

20 yıldır top ou-ynuyosan şut atmak frikik kullanmakta böledir. allah aşkına bu takımda çağdaştan başka adammı kalmadı frikikleri o kullanıo

Yorum

• 2. yarı için kilit futbolculardan biri..diğeri de bana göre musampa..bu iki futbolcunun, öncelikle yabancı kontenjanını işgal etmeleri, geçmişlerinin parlak olması ve ofansif özelliklere sahip oyuncular olmaları nedeniyle üst düzey oyun sergilemeleri çok önemli.

hatta iddia ediyorum bu ikisi iyi oynasın saçma goller yemedikten sonra her maçı alırız.. çünkü yattara-gökdeniz-ersen(umut) zaten belli bir seviyenin altına inmezler. diğer futbolcuların da potansiyelleri belli.Dolayısıyla kiki ve marce’nin performansları çok önemli.
              Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• antremanlarda gördüğüm kadarıyla çok istekli çok çalışıyor 2. yarı inşallah istediğimiz marce ye kavuşuruz
                -1461 TRABZON-

Yorum

• evet ya marcelinhodan bende cok umutluyum musampada oynamaya baslarsa cok cok rahatlar takım
                  FOREVER TRABZONSPOR!!!!

Yorum

• Musampa ve marce takimlari dagitir!!
                    Sampiyonluk Önemli Degil
                    Senin Bu Adaletsiz Arenada
                    Vermis Oldugun Asil Ve Onurlu Mücadelen Yeter!

Yorum

• ters giden bazı işler var eğer takıma bi öz güven gelirse herşeyin eskisinden daha güzel olacağına inanıyorum.marce de aynı şekilde çok iyi olacak inşallah. ben kendisine sonuna kadar güveniyorum.
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Bu takımda ona kaptanlık versinler ki adamı biraz olsun ödüllendirsinler işte o zaman görün bizim marceyi.
                        Marce bu takımın yükünü çeken olmalı.Sorumlulukları artırılmalı.Sertbest oynatılmalı.Belli bir görev verilmemeli adamın futbol bilgisi ve yeteneği ile kendi düşüncesiyle hareket etmesi bize çok daha faydalı olur yoksa ZD illada şunu yapacaksın diye ısrar ederse Symek gibi onu da kaybederiz.

Yorum

• yattara ve marce beraber çok iyi olur.beraber oynayamadılar zaten.ikisi dağıtır.gökdeniz-musampada onlarla beraberçinşallah hayel ettiğim gibi olur.
                          sadece hayalde kalmaz

Yorum

• Ben kesin kampa çok geç gelecek diye düşünüyordum.Ama hem zamanında geldi hem de en çok o çalışıyor.İkinci yarı belki kıpırdanma olabilir.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• marcelinho musampa yattara ersen işte şeytan dörtgeni. trabzonu ikinci yarı uçurabilecek bir dörtlü

Yorum

• İlk olarak cubukcuenginTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                marcelinho musampa yattara ersen işte şeytan dörtgeni. trabzonu ikinci yarı uçurabilecek bir dörtlü
                                UMUT UMUT UMUTTTTTTTT BULUTTTTT nerede???

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X