Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marcelo dos Santos Marcelinho

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    oooo Marce yi 2. yarı görün siz . Marce biliyorum takip ediyosun bu başlığı . 2. yarı çok şeyler bekliyoruz senden
    tabi adam hergün bmn de sıkı bi takipçi sadece takip edio bişe anladıı yok garibin yazdıklarımızı görüoda bide anlasa garip

Yorum

• İlk olarak Safakno61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      valla en önemlisi yerimde oynatilmiyorum ve Lazhoroni ile daha iyi anlasabiliyordum diyor.

Menajeri sol kanatta harcatildigini dile getiriyor.

Taraftarimizin tavirlarina alisamadim. Benden sadece güzel gol degil, asrin golünü beklediklerini dile getirmeye calisiyor( Beklentiler cok yüksek anlaminda )...

Trabzonda alisik oldugu hayatini yasiyamadigi icin(bar , eglence vs. vs. evinde internete girerek zaman geciriyorum diyor.

Almanyadayken kamplara izinsiz hep gec katiliyordu. Artik bizim kampada izinsiz gec gelir diye iddia edildi ( BJK li Ailton zamanindaki gibi)....

Hertha Berlinin hala gözbebegi bu oyuncu .... röportaj onlarin websitesinden
      burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Sol kanatta gerçekten başarılı olması imkansız.bjk'de Ricardinho geldiğinde Tigana onu sol kanatta oynattı.Sonra forvetin arkasına koydu adam oynamaya başladı.Ziya Doğan'ın buna çözüm bulması gerekiyor.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• ula oyna artık da
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• ya hırsı kalmamış koşmayan doğru düzgün şut bile atamayan adamdan ne fayda gelir göndersinler

marcelinho dedi ki gelir gelmez frikiklerimle costuracağım son üç hafta da frikikleri kim atıo çağdaş bu ne perhiz bune lahana

adamın hırsı kalmamış bence gitmeli

Yorum

• bu sekilde oynatilacaksa hic umitlenmeden gondersinler ama yerinde oynatacaklarsa kalsin cunku benim tanidigim marcelinho 5 tane ricardinho eder heee buarada yanlis anlasilmasin ricardinho kotu topcu degil begeniyorum inanilmaz teknik ama rico avrupa topcusu degil vakti zamaninda birkez avrupaya transfer oldu middlesbrougha ama bir mac oynayip geri yolladilar ama marce ise avrupada oynamis en kaliteli yabancilardan birisiydi ama kesinlikle. SOL DIS KULVAR oyuncusu degil yani gercek tabiriyle soldan bindirme yapacak oyncu degil geriden top cikaracak adam degil bu adam defansin arkasinda oyunu her an degistirbbilecek tabiri caizse sinsi forvet tipinde serbeset oynayan bi futbolcudur oyuzden elimizdekilerin kiymetini bilelim marce gibi bi yildiz bir futbol fukarasinin elinde koerliyor ve katara dogru yol aliyor buna goz yummayalim benim asil merak ettigim bir allahin kulu ziyaya bu adamin sol dis oyuncu oldugunu soylemiyormu

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu sekilde oynatilacaksa hic umitlenmeden gondersinler ama yerinde oynatacaklarsa kalsin cunku benim tanidigim marcelinho 5 tane ricardinho eder heee buarada yanlis anlasilmasin ricardinho kotu topcu degil begeniyorum inanilmaz teknik ama rico avrupa topcusu degil vakti zamaninda birkez avrupaya transfer oldu middlesbrougha ama bir mac oynayip geri yolladilar ama marce ise avrupada oynamis en kaliteli yabancilardan birisiydi ama kesinlikle. SOL DIS KULVAR oyuncusu degil yani gercek tabiriyle soldan bindirme yapacak oyncu degil geriden top cikaracak adam degil bu adam defansin arkasinda oyunu her an degistirbbilecek tabiri caizse sinsi forvet tipinde serbeset oynayan bi futbolcudur oyuzden elimizdekilerin kiymetini bilelim marce gibi bi yildiz bir futbol fukarasinin elinde koerliyor ve katara dogru yol aliyor buna goz yummayalim benim asil merak ettigim bir allahin kulu ziyaya bu adamin sol dis oyuncu oldugunu soylemiyormu

katılıyorum
                marcelinhoyu eleştirenler ilk önce ziyanın futbolcu dizimini eleştirsin bence
                T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Hadi diyelim yerinde oynamıyor ondan formsuz,peki adam geçememesinin ve frikiklerdeki rezaletin sebebi ne? Hüseyin bile adam çalımlarken, Marcelinho enlemesine rakip futbolcunun yanından yürüyerek geçmekten başka naptı yahu..? Yıldızsa yıldız,futbolcuysa futbolcu bu adam.. bizde mi bi sorun var acaba?

Yorum

• Öyle deme Barış, sol kanattan al bunu ortaya koy birden adam geçesi gelecek.Sol taraftan orta alana gelmek zor şimdi.Adam bir tane frikik kullanmak için ne kadar yol katediyor.Orta alanda oynayınca frikikleri kaleyi tutacak.Sihirli değnek misali.

Allah da bize sabır versin.

Yorum

• Marcelinho serbest oynamali
                      baska alternatif yok
                      adam sesini cikartmadan sol kanat oynuyor ve elinden geleni yapiyor
                      asil yeri forvetin arkasi
                      bence Ziya hoca, "Marce cik sahaya ve en sevdigin seyi, yani futbol oynamak, yap" demeli
                      Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• abicim adam tek pas teknigine sahip bi oyuncu.maalesef takımımızda da ona bu yonden eslik edebilecek kimse yok.Biz agresıf oynuyoruz adam sakin.Ya eslik eden biri olmalı ya da marcelinho ya uyulmalı.baska cıkar yolu yok...
                        Everything has a begining, has an end...

Yorum

• ya ne tek pası kendi geldiğine demişti frikilerimle avni akeri coşturacağım diye madem o costuracak o zaman nie çağdaş kullanıo frikikleri ayrıca tek pas yapacak adam hüseyin var ersen var sol tarafda daha kim olsun hem hüseyin hemde ersen ayağında top tutmayan tek pas yapan adamlar değilmi bu adam gitmeli carusca daha faydalı olur inşallah akıllarına gelirde alırlar ama nerde o yönetim bizde

Yorum

• Ne zaman adam gibi top oynamaya başLayacak merak ediyorum...
                            www.twitter.com/SDanismaz
                            Gugudali..
                            Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• ne zaman yerınde oynatılırsa ıste o zaman adam gıbı marchelınyo gıbı top oynıyacak...
                              Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
                              Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
                              Mustafa Korkmaz

Yorum

• Valla hücum hattı;

yattara..........................Gökdeniz

..................Marce

................Ersen (Umut )

Şeklinde olur Marce forvet arkası oynarsa çok başarılı olur diye düşünüyorum. Burada ortasaha değişebilirde

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X