valla en önemlisi yerimde oynatilmiyorum ve Lazhoroni ile daha iyi anlasabiliyordum diyor.
Menajeri sol kanatta harcatildigini dile getiriyor.
Taraftarimizin tavirlarina alisamadim. Benden sadece güzel gol degil, asrin golünü beklediklerini dile getirmeye calisiyor( Beklentiler cok yüksek anlaminda )...
Trabzonda alisik oldugu hayatini yasiyamadigi icin(bar , eglence vs. vs. evinde internete girerek zaman geciriyorum diyor.
Almanyadayken kamplara izinsiz hep gec katiliyordu. Artik bizim kampada izinsiz gec gelir diye iddia edildi ( BJK li Ailton zamanindaki gibi)....
Hertha Berlinin hala gözbebegi bu oyuncu .... röportaj onlarin websitesinden
Sol kanatta gerçekten başarılı olması imkansız.bjk'de Ricardinho geldiğinde Tigana onu sol kanatta oynattı.Sonra forvetin arkasına koydu adam oynamaya başladı.Ziya Doğan'ın buna çözüm bulması gerekiyor.
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
bu sekilde oynatilacaksa hic umitlenmeden gondersinler ama yerinde oynatacaklarsa kalsin cunku benim tanidigim marcelinho 5 tane ricardinho eder heee buarada yanlis anlasilmasin ricardinho kotu topcu degil begeniyorum inanilmaz teknik ama rico avrupa topcusu degil vakti zamaninda birkez avrupaya transfer oldu middlesbrougha ama bir mac oynayip geri yolladilar ama marce ise avrupada oynamis en kaliteli yabancilardan birisiydi ama kesinlikle. SOL DIS KULVAR oyuncusu degil yani gercek tabiriyle soldan bindirme yapacak oyncu degil geriden top cikaracak adam degil bu adam defansin arkasinda oyunu her an degistirbbilecek tabiri caizse sinsi forvet tipinde serbeset oynayan bi futbolcudur oyuzden elimizdekilerin kiymetini bilelim marce gibi bi yildiz bir futbol fukarasinin elinde koerliyor ve katara dogru yol aliyor buna goz yummayalim benim asil merak ettigim bir allahin kulu ziyaya bu adamin sol dis oyuncu oldugunu soylemiyormu
bu sekilde oynatilacaksa hic umitlenmeden gondersinler ama yerinde oynatacaklarsa kalsin cunku benim tanidigim marcelinho 5 tane ricardinho eder heee buarada yanlis anlasilmasin ricardinho kotu topcu degil begeniyorum inanilmaz teknik ama rico avrupa topcusu degil vakti zamaninda birkez avrupaya transfer oldu middlesbrougha ama bir mac oynayip geri yolladilar ama marce ise avrupada oynamis en kaliteli yabancilardan birisiydi ama kesinlikle. SOL DIS KULVAR oyuncusu degil yani gercek tabiriyle soldan bindirme yapacak oyncu degil geriden top cikaracak adam degil bu adam defansin arkasinda oyunu her an degistirbbilecek tabiri caizse sinsi forvet tipinde serbeset oynayan bi futbolcudur oyuzden elimizdekilerin kiymetini bilelim marce gibi bi yildiz bir futbol fukarasinin elinde koerliyor ve katara dogru yol aliyor buna goz yummayalim benim asil merak ettigim bir allahin kulu ziyaya bu adamin sol dis oyuncu oldugunu soylemiyormu
katılıyorum
marcelinhoyu eleştirenler ilk önce ziyanın futbolcu dizimini eleştirsin bence
Hadi diyelim yerinde oynamıyor ondan formsuz,peki adam geçememesinin ve frikiklerdeki rezaletin sebebi ne? Hüseyin bile adam çalımlarken, Marcelinho enlemesine rakip futbolcunun yanından yürüyerek geçmekten başka naptı yahu..? Yıldızsa yıldız,futbolcuysa futbolcu bu adam.. bizde mi bi sorun var acaba?
Öyle deme Barış, sol kanattan al bunu ortaya koy birden adam geçesi gelecek.Sol taraftan orta alana gelmek zor şimdi.Adam bir tane frikik kullanmak için ne kadar yol katediyor.Orta alanda oynayınca frikikleri kaleyi tutacak.Sihirli değnek misali.
Marcelinho serbest oynamali
baska alternatif yok
adam sesini cikartmadan sol kanat oynuyor ve elinden geleni yapiyor
asil yeri forvetin arkasi
bence Ziya hoca, "Marce cik sahaya ve en sevdigin seyi, yani futbol oynamak, yap" demeli
abicim adam tek pas teknigine sahip bi oyuncu.maalesef takımımızda da ona bu yonden eslik edebilecek kimse yok.Biz agresıf oynuyoruz adam sakin.Ya eslik eden biri olmalı ya da marcelinho ya uyulmalı.baska cıkar yolu yok...
ya ne tek pası kendi geldiğine demişti frikilerimle avni akeri coşturacağım diye madem o costuracak o zaman nie çağdaş kullanıo frikikleri ayrıca tek pas yapacak adam hüseyin var ersen var sol tarafda daha kim olsun hem hüseyin hemde ersen ayağında top tutmayan tek pas yapan adamlar değilmi bu adam gitmeli carusca daha faydalı olur inşallah akıllarına gelirde alırlar ama nerde o yönetim bizde
ne zaman yerınde oynatılırsa ıste o zaman adam gıbı marchelınyo gıbı top oynıyacak...
Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
Mustafa Korkmaz
Yorum