marce bugün yine çok koştu ama adam yerinde oynamıyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Marcelo dos Santos Marcelinho
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
heh be
hele şükür şuraya en azından bu antalya maçını dikkatli seyretmiş bir iki adam düştü..
marcelinhonun birdahaki maçta bu kadar iyi olacağını tahmin etmiyorum ama. adam ister istemez bıkar yahu çırpın çırpın takımın sabit kazıkları yüzünden boynun bükük ayrıl sahadan. hangi psikoloji dayanır.Bir Güneş Doğar Neler Değişir!
Yorum
-
bencede cok dooruİlk olarak tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSuç sende değil ki seni yıldız diye alıp buraya getirende."Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk
Yorum
-
sen de ole bi diosun ki sanki marcelinho bisey yapti deki 1 tane sut cekti bole kaleyi yaladi yada kaleci kurtardi ne yapti gezinmekten baska bende ole geziniyim aliyim 2.5 milyon dolariİlk olarak ibrahim_yattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleheh be
hele şükür şuraya en azından bu antalya maçını dikkatli seyretmiş bir iki adam düştü..
marcelinhonun birdahaki maçta bu kadar iyi olacağını tahmin etmiyorum ama. adam ister istemez bıkar yahu çırpın çırpın takımın sabit kazıkları yüzünden boynun bükük ayrıl sahadan. hangi psikoloji dayanır."Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk
Yorum
-
İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehuseyinlerin mehmet yilmazlarin trilyonlari aldigi bu takimda birakta marcelinho da alsin o parayi be
mehmet yılmaz arada gol atıyodu bu herif ne yapıyo kiRunjeeee Runjeee Runjeeeeeeeee
Yorum
-
marcelo dos santos
ciktigi maclar
-kayserispor oynadigi dk 82 top kaybi 14 gol yok asist yok kacirdigi net firsatlar var
-manisaspor oynadigi dk 90 top kaybi 12 gol yok asist yok kaleci bulenti falan calimlamaya kalkismasi tribunde gozumun onunde oldu vursa gol olcak calima girio neyse icraat yok bu mactada
-gaziantepspor oynadigi dk 90 top kaybi 18 gol yok asist yok vasatti kaciridigi 10 cm den poisyon inanamiyorum hasegici yildiz etmisti cizgi uzerinden golleri atamadi 5 tane net firsattan yararlanamadi
-denizlispor oynadigi dk 90 top kaybi 16 1 gol 0 asist golden baska hicbirsey yapmadi
-besiktas oynadigi dk 88 top kaybi 16 gol 0 asist 0
hicbir varlik gosteemedi hem top kaybi yapti
-konyaspor oynadigi dk 45 top kaybi 11 gol yok asist yok vasatti
-galatasaray oynadigi dk 77 top kaybi 9 gol yok asist yok bira iidi bu macta
-ankaragucu oynadigi dk 90 top kaybi 10 1 gol 0 asist bu macta iidi
-kayseri erciys oynadigi dk 90 top kaybi 15 gol yok asist yok vasat
-genclerbirligi oynadigi dk 67 top kaybi 20 gol yok asist yok berbatti
-rizespor oynadigi dk 90 top kaybi 8 gol yok asist yok ii sayilir cok kostu
eskisehir ve manisa kupa maclari
manisa berbatti kalkti bide formayi yere atti ulan ben kalkip maca gidiom manisa ya sen bisey yapma sonra formayi yere at berbatti top kaybi 11
eskisehir macinda iidi gercekten
-antalya maci marcelinho 7 top kaybi gol yok asist yok icraat yok elde var oo adam bisey yapmadi yani"Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk
Yorum
-
marcelinho ilk yarı çok iyiydi, koştu savunmaya geldi verdiği paslar olumlu ve etkliydi ancak 2. yarı takımın etkisiz oyununa bir müddet sonra o da uydu ki bunda ilk yarı savunmaya gelerek yardım etmesinin getirdiği yorgunluğunda etkisi vardı.75 en hizli tur, 68 pole pozisyon, 154 podyum, 91 grand prix zaferi ve 7 dünya sampiyonlugu.. yasayan en büyük efsane MICHAEL SCHUMACHER
Yorum
-
yemişim sistemi ya. sistem yüzünden mi adam geçemiyor.sistem yüzünden mi o kadar top kaybediyor.İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesistem kurbanı oluyor. Marcelinho iyi yada kötü demiyorum ama bu kadar geriye gelmemeli..Runjeeee Runjeee Runjeeeeeeeee
Yorum
-
ziya adamı kanatlarda oynatıyo orda marce ne yapsın,hem tam olarak adapte olamadıİlk olarak Sarıalibey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyemişim sistemi ya. sistem yüzünden mi adam geçemiyor.sistem yüzünden mi o kadar top kaybediyor.
Yorum
-
Marcelinho 3 kişiyi geçip orta yapsa ne olacak.Hiçbir şey.Çünkü içerdekiler bakmakla yetiniyor.Takım koşmuyor.Topu alan debeleniyor.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum