Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marcelo dos Santos Marcelinho

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Marcelinho Hakkında bir kaç bilgi . .

İsim : Marcelo dos Santos

Doğum Tarihi : 17.05.1975

Oynadığı Takımlar : Gremio Porto Allegre, Olympique Marseille, FC Sao Paulo, Rio Blanco Sao Paulo, Santos FC, Campinense, Hertha BSC

Bundesliga'da oynadığı maç sayısı : 154

Bundesliga'da attığı gol sayısı : 65
    BMN TRABZON

Yorum

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi
      resmi sitede "dünyaca ünlü ... " diye bir tabir var.. burada taraftarada bir msg var sanırım

Bu doğru.. Bu adamın kalitesi tartışılmaz. "Yıldız" diyorsak, evet bu adam yıldız. Disiplin sorunu dışında hiçbir eksiği yok. Harika bir futbolcu.

Ama verilen söz sadece bir yıldız alınması değil, bedelini başkanın cebinden ödemesi idi..
      "Trabzonluluktan aldığım zevki hiçbir şeyden almadım. Belki FM... Ama yok lan, Trabzonluluk daha güzel..."

Yorum

• Arkadas lar büyük bi yildiz aldik.. bunu rahatlikla söyliyebilirim! Almanya da ayin futbolcusu, ayin golu seciliyor ve burda herzaman marcelinho oluyor.

Beni en cok sevindiren taraf selbest vuruslar artik gol olucak

Tamam biraz sorunlu ama bizde yattara var ve ondan sorunlu bi futbolcu yok dunyada (takim otobüsünlen kaza bile yapuiyorsa artik)

Yorum

• yaa hadi millet 1 saatinizi ayırın gelin havaalanına.hem tanışmış oluyoruz.güzel oluyor böyle organizasyonlar.

Yorum

• Yorum

• 31 yaşında olması sorun olmaz inş
              ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• İlk olarak bordoomavii tarafından gönderildi
                yaa hadi millet 1 saatinizi ayırın gelin havaalanına.hem tanışmış oluyoruz.güzel oluyor böyle organizasyonlar.

Arkadaşım Trabzonda mı ? İstanbulda mı karşılanacak ? Ben Çalışıyorum şimdi ama gerekirse işten de kaçarım, TRABZONSPOR'UM mutlu olsun gerisi sorun değil. .
                BMN TRABZON

Yorum

• selcıuk saol videolar icin bakında adamın gollerine ne kadr klass tarihmizde bence en iyi transferi yaptık kim ne derse desin

Yorum

• hadi herkez havaalanına... eziklerin yaptigini biz yapamicagiz mi! Hem adami biraz costurulanim

Yorum

• İlk olarak bordoomavii tarafından gönderildi
                      yaa hadi millet 1 saatinizi ayırın gelin havaalanına.hem tanışmış oluyoruz.güzel oluyor böyle organizasyonlar.
                      istanbulda olan ne oasına olursa olsun gelir
                      __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• İlk olarak respect_zephyr tarafından gönderildi
                        Arkadaşım Trabzonda mı ? İstanbulda mı karşılanacak ? Ben Çalışıyorum şimdi ama gerekirse işten de kaçarım, TRABZONSPOR'UM mutlu olsun gerisi sorun değil. .
                        heryerde!!!!
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• diyer konulardakı arkadaşlara söyleyin bu konu üzerinden konuşalım anlaşalım herkez farklı yerlerde olmasın
                          __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• Hooijdonk Fener'e kaç yaşında geldi ve nasıl oynadı gördük. Adamın yararlı olacağından şüphe etmeyin arkadaşlar. Göreceğiz.

Yalnız tekrar etmem gerekiyor.. Bu adamın parasını başkan kendisi vermeyecekse, sözünü henüz yerine getirmedi demektir. Beklemeye devam ederiz.
                            "Trabzonluluktan aldığım zevki hiçbir şeyden almadım. Belki FM... Ama yok lan, Trabzonluluk daha güzel..."

Yorum

• Ya konuyla ilgili değilde çok merak ettim acaba marco elemelerde oynicakmi sizce yönetim ismini bildirmişmidir..
                              Ecelim geldiğinde son nefesimde
                              Bordo-Mavi kefen var vasiyetimde

Yorum

• bırakın adamın yasını ya sizede yaranılmıyor ha

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X