Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marcelo dos Santos Marcelinho

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Haklısın atarsa bomba olur Ben biraz taktım bu numara işine 30 numara hiç aklıma yatmadı, inşallah değiştirilip 10'u alır..
    Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• ewt biraz önce ts cluptaydım marcelinho 30 yazılı formalar satışa çıkmış

Yorum

• İlk olarak lazikopat61 tarafından gönderildi
        ewt biraz önce ts cluptaydım marcelinho 30 yazılı formalar satışa çıkmış
        hani 10 numara giyecekti.demekki o zaman 10 numara yolda geliyo...
        54fatherly61

Yorum

• 30 numarayı kendisi istemiş
          -1461 TRABZON-

Yorum

ewt biraz önce ts cluptaydım marcelinho 30 yazılı formalar satışa çıkmış
            Neyse artık sağlık olsun yapacak bir şey yok hayırlı olsun, zaten mesela alex de 20 giyiyor fazla da takmamak gerek artık. Yazılı formalar satılması da çok önemli iyi satar inşallah..
            En son Erkin tarafından düzenlendi; 31.07.2006, 14:54.

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Numara işi çözüldüğüne ve formalar satışa çıktığına göre yapılacak tek şey kalmış.Koşun TS Club'lara diyeceğim ama Puma'ların Eylül'de hazır olacağı söyleniyordu !
              Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Abi eylüle kalmaz 4-5 güne lig başlıyor Ordu maçına asıl giyeceğimiz formalarla çıktılar mesela..

Yorum

• ah ulan ah sol tarafada denilson u alsak ne güzel olurdu kesin şampiyonduk milletin gözü futbol resitali görürdü bu sıkıcı ligte
                  ...anti-klişe timi...

Yorum

• Marcelinho formaları satışta
                    Takımımızın Hertha Berlin’den transfer ettiği Brezilyalı dünyaca ünlü yıldız oyuncu Marcelinho’nun ismini taşıyan formalar TS Clublar’da satışa sunuldu.

Marcelinho formasın sahip olmak isteyen taraftarlarımızın Trabzon’da Sadri Şener Merkezi, Avni Aker Stadyumu ve Havaalanı’ndaki TS Club mağazalarına başvurabilecekleri açıklandı.

TS Club Mağazalar Sorumlusu Bülent Yıldız, yoğun talebi karşılayacak gerekli tedbirlerin alındığını vurguladı.

Yorum

• 10 numarayı umut bulut almış

Yorum

• inşallah anelka ailton ve benzerleri gibi olmaz....
                        bence büyük bir transfer

Yorum

Marcelinho formaları satışta
                          Takımımızın Hertha Berlin’den transfer ettiği Brezilyalı dünyaca ünlü yıldız oyuncu Marcelinho’nun ismini taşıyan formalar TS Clublar’da satışa sunuldu.

Marcelinho formasın sahip olmak isteyen taraftarlarımızın Trabzon’da Sadri Şener Merkezi, Avni Aker Stadyumu ve Havaalanı’ndaki TS Club mağazalarına başvurabilecekleri açıklandı.

TS Club Mağazalar Sorumlusu Bülent Yıldız, yoğun talebi karşılayacak gerekli tedbirlerin alındığını vurguladı.
                          Formalar malesef ts club geçen senenin formalarına basmışlar 30 marcelinho ismini..

Yorum

• boş verin puma formasını arkadaşlar elin adamı kazanacağına bizim kendi takımımızın formaları satın alınsın koşun ts cluplara bu arada istanbul cevahirdeki mağzaya formalar gelmişmiydi bilen varmı
                            Babandamı Alemciydi, eski pirana yeni jaws

Yorum

• bu sezonun kadrosu nasıl olmalı

Bence kalede jefferson sağda murat(fatih akyel) ortada (tandemde) stepanov ve çağdaş solda murat ocak (ufukhan) orta göbekte Hüseyin çimşir Szmeyk, sol açık Marcelinho. sağ açık yattara forvet arkası gökdeniz forvet CEM DEMİR (umut bulut) Kulubede Astonmartin, musa büyük, ömer rıza ergin keleş, tolga zengin, erdinç, teknik Direktör hüsnü özkara Medya direktör Lazzaroni nasıl kadro ama
                              Babandamı Alemciydi, eski pirana yeni jaws

Yorum

• yeni formalar trabzonda 15 ağustostan sonra satyışa sunulacakmış

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X