Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marcelo dos Santos Marcelinho

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kofstar...
    BORDO MAVİ

Yorum

• sonuna kadar desteklenmeli... haksızlık yapmayalım takım kötu olunca dogal olarak onada yansıyo

Yorum

• Brezilyanin Sabani . Gözümün önünde Berk in avatari var. Kirildim gülmekten.
        burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• artik son sanslarin ya eski gunlerindeki gibi ol yada git

Yorum

• bu kadar sanssizlik olmaz ya. Hemen hemen her transfer cürük cikti. Hala yüzde 50 kapasitesinde oynadigini söylemisti o ayrilmak istiyorum diye cikan uydurma haberlerinden sonra yaptigi aciklamada. Eeee sac boyasindaki marifetlerini cok begeniyorumda abi su sahada göster neticeye giden beceriyi yaw. Yazik ayip günah seni destekleyen, sana inanan bu kadar millete yaw.
            burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• bu adamı seyrederken sinir harbi yaşıyorum.bir mucize olsada fener maçında oynamasa.mesela ziyayla kavga etse yada uzun bi sakatlık geçirse.oynarsa bu kez rezil olacak gibi.resmen sahada uyuyor ve benide uyutuyor.aklıma bir maçta çıkıp şu adama yastık atmak geliyor bence ne demek istediğimizi en iyi böyle anlatabiliriz ona.

Yorum

• güya yıldız sozu vermıs ya baskan ala ala bunu aldı...
                verme kardesım soz fatih kalsın takımda boyle yaptın cok mu ıyı oldu..
                ee hadi yıldız alcan bu yasını basını almıs musampayla marcelo mu olacak tı....offffff offfffff

Yorum

• Sezon başında büyük ümitler bağlamıştık hatta bir kaç maç performansına yaklaşır gibi olmuştu ancak gözüken o ki marce bu takıma fazla dar...

Yorum

• fener maçında ii işler yapıcak görürsünüz sölemedi demeyin

Yorum

• Evet bencede Marcelinho bizim aradığımız yıldız değil. Bize orta sahadan topu alıp, tüm takımı çalımlayıp 30 metreden kaleci aşırtma gol atacak birisi lazım.

Yorum

• git sen awrupada oyna git bizden ytr artik biktim senden we HER seyden

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Evet bencede Marcelinho bizim aradığımız yıldız değil. Bize orta sahadan topu alıp, tüm takımı çalımlayıp 30 metreden kaleci aşırtma gol atacak birisi lazım.
                          senin dedigin tipte oyuncu diil avrupada tüm dünyada bile 1 elin parmaklarını geçmez...ayrıca ben ronaldinho da dahil böle bi oyuncu hiç tanımadım....hagi dısında oda tüm takımı çalımlamazdı ama uzaktanda yazardı o ayrı

Yorum

• Ben Almanya'ya geldim geleli Marcelinho'yu hep seyrettim. Bu adam Hertha Berlin'de baskaydi. Inanin simdi geri gelse, Berlin'i tek basina yine götürür. Bence Marcelinho Trabzon'da neye ugradigini sasirdi. Karadeniz halki sabirsiz ve acelecidir. Birde takim sezona Lazaroni ile iyi baslayamadigi icin, Mercelinhoi allak bullak oldu. Insallah korkup kacmaz. Eger takim su anda ilk üc icerisinde olabilseydi, Marcelinho inanin daha iyi oynardi. Su andaki sorun Ziya Hoca'nin bocalama asamasinda olmasi. O da ne yapacagini sasirdi. Takim toparlanirsa Marcelinho da toparlanir.

Yorum

• İlk olarak firidin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              senin dedigin tipte oyuncu diil avrupada tüm dünyada bile 1 elin parmaklarını geçmez...ayrıca ben ronaldinho da dahil böle bi oyuncu hiç tanımadım....hagi dısında oda tüm takımı çalımlamazdı ama uzaktanda yazardı o ayrı
                              Espirimi yakalamadın galiba

Yorum

• marcelınyo allahını seversen bu fener maçını alda barı kendını affettır bıze geldın gelelı daha bı maçı tek basına alıp koparamadın umarım sende bunu yapmak ıcın fener maçını beklıyodun
                                ahada geldı o gun çık ve fenerı dağıt gorsun butun turkıye marccelınyoyo
                                sorma neden...
                                hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

Yükleniyor...
                                X