dün akşam iyidi ama daha iyisini yapabilir
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Marcelo dos Santos Marcelinho
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
futbbolcu vardır sadece görevini yapar başarılı olduğu kadarıyla övünür,fazlasıı bekleyemezsin.bir fatih tekke,bir gökdeniz,bir yattara ayağına topu aldımı şiir gibi gelir,bir resitall izlersin...işte marcelnhoda böyle; orta sahada alıyo,atıyo,çalıyo....bunların hepsini bir trabzonspor taraftarı olarak keyifle izliyosun bu yıldızda...marcelinho iyiki varsın ve iyiki bizimlesin...
Yorum
-
ben macelinho hakkinda daha öncede yazdim. marcelinho asla bir forvet degildir. orta sahada forvete dönük oynar,ancak oyunu cok iyi okur cabuk ve öne oynar heran ondan süpriz paslar bekleyebilirsiniz. bu mactada bunu gösterdi ve hücüma ciktigimizda cok iyi paslar atti arkadaslarina. kafasindaki problemleri atarsa harika isler yapar.ben ona güveniyorum.seninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir
Yorum
-
Marcelo kötü değil ancak beslenmesi lazım. Onu oynatan Yıldıray gibi oyuncuların olması şart. Daha kaliteli oyuncularla oynarsa daha faydalı olur.
Yoksa Türkiye'deki gibi sürekli kapanan, özellikle yıldız oyunculara pres yapıp oynatmayan anlayışa sahip futbol mantalitemizde faydasını fazla göremeyiz. Bunun için denk ölçüde kaliteli futbolcu sayısını arttırmak şartTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Bazı yorumlara şaşıyorum bu adamın futbolculuğu hakkında yorum yapmaya ne gerek. Adam olduğu gibi kalite sadece fiziksel sorun ve adaptasyon sorunu var. Akşam bir pozisyonda bakışları dikkatimi çekti defanstan top çıkarmaya gelmiş ve pozisyon uzaklaşırken can havliyle ileri çıkışı işte ben o ışığı yakaladım MARCELİNHO'da bu bana yeter. Destekle çok daha iyi şeyler yapacak. Hep destek tam destek.
Yorum
-
evet maçı tekrar ızleyınce 3 goldede onun katkısının oldugunu goruyoruz ılk golde hasana topu çıkardı ıkıncı golde gokdenızle verkaça gırdı ucuncu goldede sağda musayı topla bulusturdu çok daha ıyı olacaksorma neden...
hamiiiiiii mandıralıııııııı...
Yorum
-
birinci sayfada bi ark. bayaga sacmalamis yok marcelinhonun potansiyeli bukadarmis son üc yilda hep vasat oynamis
hey arkadas 2004- 2005 sezonunda kim sampiyonluga oynatti hertha berlini
son sezon ikinci yarinin basinda marcelonun sakatligi olmasa ve form düsüklügü gecirmese almanyada sampiyon berlin olurdu diyen alman medyasimida hic izlemedimi bu maclari
son sezonu herthadaki en kötü sezonuydu ve yinede 10 gol atip 11 assisti olan bu adam degilmi yani avrupada dedildigi gibin 21 skorpuaninla ligdeki 3. en cok skorpuanli oyuncu marcello degilmiydi
dünyanin 5. siradaki liginde bunlari yapmadimi bu adam son sezon bayern bilen bu adamin besinde degilmiydi 10 milyon bile vermeye razi degilmiydiler
eger bi adam öyle bi ligde en kötü sezonunda bilen takimina tek basina 20 puan getiriyorsa arkadasin dedigi gibi sadece trabzon degil türkiye ligi icin güzel bi olaydir bu ve o adam hic korkmayin bu sezon kendini trabzonda gösterecek"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Abi Hagi'den farklı bitarzı var zaten , ayağında topla Hertha'da bi deparlar atıyodu sorma gitsin..O Marcelinho gelsin Hagi magi ararsam namert olayım (arabesk olduİlk olarak Muhalif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMarcelinho desteklenmeli evet, ama o da niyetini belli etmeli açıkça.. Trabzon'a tatile mi yoksa futbol oynamaya mı geldi? Dün akşam biraz toparlamış gibiydi.. Daha iyi olur umarım.. Ama bir Hagi olmadığı ortada..
)
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum