Marceliyoyu patlayacak diye sürekli baskı altına almak doğru değil.Adam napsın bugün üç golde de onun imzası var.Kalitesini belli etti.Takımın pas yüzdesini artırdı ve çok akıllı oynadı.Kondüsyonu arttığında çok daha verimi olacaktır.Maçı izlerken yanımda Fenerbahçeli arkadaşlarım vardı.Adamlar hayret ettiler ne kadar çok koşuyor bu adam dediler.Bizim Alex bu adamın 10 da biri kadar koşsa keşke dediler.Yani topsuz oyunda da gayet iyiydi.Şimdiye kadar Türkiyeye gelen yıldızlar hiç koşmayan adamlardı.Bence şu anda bizim savaşan bir yıldızımız var.Destek olalım diyorum kısaca.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Marcelo dos Santos Marcelinho
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
katiliyorum, kaptanin marsini ona uyarliyalim, lalaylalyaylalalalyalala mar- ce- lin- ho....yapildimi ben duymadimİlk olarak Onurhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemarceye sonuna kadar destek maçlarda da çağırmak lazım aynısı bence jefersona yapalım morele ihtiyaçları var ondan sonra gerisi gelecektir..
Yorum
-
üc goldede takimi güzel hücama cikardi ve gollerede etki yapti aslinda..marcelinho formsuz cok top kaybediyor ve topu cok ayaginda eziyor ama bunu zamanla asacaktir.zaten kötü görüntüsünün nedenide bu.ugrasiyorda cok caliskandi.uzaktan frikik atmak istedi ama olmadi cokta uzakti..
buraya yaziyorum ilacini
marcelinho nun bi FRIKIK GOLÜNE ihtiyaci var sadece..bence osasuna macinda atacak frikik golü..o macida1-2 alacagiz
hadi hayirlisi
KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
FERO61
HERTHA BERLIN TARAFTARI OLARAK:
beyler marcelinho geldiginden beri diyorum bu adam yildiz diil kapastesi bukadar,fazlasini beklemeyin tamam biraz daha iyi olabilir ama sihirbaz diil....
TÜRKIYEDE HERKES MARCELINHO DIYIP DURUYO VE INANIN BANA TÜRKIYEDE BU ADAMI KIMSE HIC BI SPOR YAZARI DAHIL TANIMIYO,YAZARLARIN ISI LAF OLSUN TORBA DOLSUN....
BAKIN ARKADASLAR RENKDASLAR...GECEN 2 ALMAN ARKADAS BANA SORDU MARCELINHO TS DE NELER YAPIO DIYE ...?
CEVAP:VASAT IDARE
SORU:HANGI POZISYONDA OYNUYO?
CEVAP:BELLI OLMUYO BI BAKIYORUM KALECIYE PRES YAPIYO BI BAKIYORUM ORTA SAHADA
ALMANLARDAN YORUM:YAPMA YAAAAA!!??!?!?
daha sonra kendi kendime dedimki ya acaba benmi senelerdir yanlis marcelinhoyu izliyorum yoksa tr deki spor yazarlarimi...cünkü benim hertha berlinde gördügüm marcelinho bu suanda oynadigi futbolu oynayan marcelinho (cok az fark olabilir uyum meselesi ama inanin cok az)
kendime güvenim sarsildi ve almanlara sormak zorunda kaldim
SORU: YA BU MARCELINHO HERTHA DA NASIL BI FUTBOL OYNARDI?
ALMANLARDAN CEVAP: BUNDAN 2-3 SENE ÖNCE IYIYDI AMA SON 2 SENEDIR COK KÖTÜ...OLSADA OLUR OLMASADA , SIRADAN BI OYUNCU VE DISIPLINSIZ...COK BEKLENTINIZ OLMASIN
umarim ne demek istedigimi anlamissinizdir, yani her brezilyali iyidir anlamina gelmez yada adinin sonun LINHO , DINHO ile biten oyunculari herzaman gözünüzde cok büyütmeyin....
inanin bana tr deki spor yazarlarinin hepsi diyorum marcelinhonun oturup 2 macini izlememistir ,nezaman marcelinho ts ye transfer olmustur iste ozaman internetin bize sunmus oldugu bilgiden yararlanip marcelinho hakkinda bilgi edinmis ve bize sunmuslardir (o da sadece hani biraz bilgim olsun ya biri mikrofon uzatirsa )
okuyana okumayana tskler
Yorum
-
yaa bi de marcelinho formuna kavuşsa o zaman kim tutacak bizi.rakip takımlara da yazık daaaa.yavaş yavaş kasmaya gerek yok.tam uyum sağladığında da muhteşem olacak.bu adama zaten destek vermemek gibi bir düşünce olamaz.böyle düşünmek trabzonluluk açısından suçtur.marcelinho da eskisi gibi oynadı mı ver elini avrupa.kupa bırakmayız orda.
Yorum
-
marce gayse maçının en kötüleri arasındaymış. gerçekten böylemiydi ben göremedim de. gökdeniz le paslaşamaları falan takımın orta sahasını yöneten adamdı. ve izlediğim en zevkli maçlardan biriydi. bu adam ofansif futbolcu. gollerin tohumlarını atan adamdı herhalde ben farklı görmedim.ama daha iyi olcak emin olun.En son Bahtiyar tarafından düzenlendi; 24.09.2006, 11:15.Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.
Yorum
-
Marcelimho dun akşamki macta superdi ben trabzona geldiğinden beri boyle oynadığını bilmiyorum heleki 3 golded payı olması sevindirizci kanatlara guzel top aktarımı yaptı heleki tomasa bir bacak arası cekti tomas adamı cekti hakem kart bile vermedi sonrada diyorlar yok hakem insafiyetini trabzondan yana kullanmış ne komik dimi.(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
-
Dün akşam Marce bence de iyiydi zaten Ziya Hoca ondan bir şeyler beklemese ve yapacağına inanmasa patlama beklediğini söylemezdi.. Gerçek Marce'nin potansiyeli bu değil bence alışamadı, Hertha'daki Marce gibi oynamaya başlarsa işte o zaman nasıl bir futbolcu olduğunu gösterecektir..Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum