çok yetenekli bi futbolcu ve hızlı da Yattara ile bu sene tozu dumana katarlar diye düşünüyorum..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Marcelo dos Santos Marcelinho
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bana göre cok kostu, takima alisacak, uyumsuzdu daha. Ama geriye bile gelip topu aldi. Basmadik her birakmadi.
Böyle devam eder insallah. Ama tek kisilik oyun degildir futbol. Takim oyunu. Yanindakiler de oyniyamiyorsa senin oynamanda biraz zor.
Eksikleri var tabi, ama ondan bu macta pek birsey bekliyemezdik. Yinede iyi oynadi bana göre. Zamanlan alisip düzelecek buna inaniyorum.TRABZONSPOR
Yorum
-
Henüz idmansız, formunu yakalayabilmesi için tabi ki zaman gerekli. Ayrıca takımın oyununu ve arkadaşlarını daha iyi tanıyabilmesi yine antrenman eksiğini gidermekle olacaktır..Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
Analyzer
Kayserispor maçı topiğinde teşekkür etmiştim Marcelinho'ya. Kendi topiğinde de teşekkür edeyim istedim.
Sevgili Marcelinho,
Takımın en büyük yıldızının aynı zamanda takımın en çok koşan futbolcusu olabileceğini, herkesten daha yetenekli ve daha kariyerli iken en önemli görevinin terinin son damlasına kadar çalışmak olduğunu unutmadığın, Kayserispor maçıyla bunu bana gösterdiğin için sonsuz teşekkürler. Ben bu takımın yıldız bozuntularının burunlarının bir karış havada olmasından çok dertliyim be Marcelinho. Onlar koşmayı sevmezler, başkaları onların yerine de koşsun şovu biz yapalım isterler. Umarım sen onlara gerçek bir yıldızın nasıl olması gerektiğini öğreteceksin. Sen Szymkowiak'ın bize ilk geldiği zamanlardaki halini bilmezsin sanırım. O da senin gibi çok koşardı. Ben yıldızım koşmama gerek yok demezdi. Şimdi o da diğerlerine benzedi be Marce. Sen inşallah diğerlerine benzemeyeceksin, diğerlerini kendine benzeteceksin. Yaptığın güzel başlangıcın devamını getirmen dileğiyle
Sevgiler
Yorum
-
bende bu cümlelerininle SZYMEKE tesekkür ediyorum, adam 87. dakikada nerdeyse formasını yiyecek,İlk olarak Analyzer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKayserispor maçı topiğinde teşekkür etmiştim Marcelinho'ya. Kendi topiğinde de teşekkür edeyim istedim.
Sevgili Marcelinho,
Takımın en büyük yıldızının aynı zamanda takımın en çok koşan futbolcusu olabileceğini, herkesten daha yetenekli ve daha kariyerli iken en önemli görevinin terinin son damlasına kadar çalışmak olduğunu unutmadığın, Kayserispor maçıyla bunu bana gösterdiğin için sonsuz teşekkürler. Ben bu takımın yıldız bozuntularının burunlarının bir karış havada olmasından çok dertliyim be Marcelinho. Onlar koşmayı sevmezler, başkaları onların yerine de koşsun şovu biz yapalım isterler. Umarım sen onlara gerçek bir yıldızın nasıl olması gerektiğini öğreteceksin. Sen Szymkowiak'ın bize ilk geldiği zamanlardaki halini bilmezsin sanırım. O da senin gibi çok koşardı. Ben yıldızım koşmama gerek yok demezdi. Şimdi o da diğerlerine benzedi be Marce. Sen inşallah diğerlerine benzemeyeceksin, diğerlerini kendine benzeteceksin. Yaptığın güzel başlangıcın devamını getirmen dileğiyle
Sevgiler
bu ruhta futbolcular 2 ye çıktı marce szymek, 5-6 ya çıktıgı anda ki buna inanıyorum o zaman bu takım iyi işler yapar..."Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum