Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marcelo dos Santos Marcelinho

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Marcelinho namı değer düya yıldızı!!!anlayamıyorum vazoroni kendisinide dünya çapında hoca görüyordur!!!

Yorum

• Marcelinho hala idda ediyorum takımı kurtarıcak bir yıldız futbolcudur alışma dönemi biraz uzun sürdü umarım gerçek kimliğini artık yansıtacaktır Ziya hocayla birlikte, Şu Fatih sendromundanda bazı arkadaşlar kurtulsun artık her kötü olayda ahlanıp vahlanmayın ah fatih burda olsaydı bimem ne yok artık unutun ok unutun!!! Fatihle Marce yi de kıyaslamam aralarında kalite farkı var tabiki Marce!!
      İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

• İlk olarak immortal_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Marcelinho hala idda ediyorum takımı kurtarıcak bir yıldız futbolcudur alışma dönemi biraz uzun sürdü umarım gerçek kimliğini artık yansıtacaktır Ziya hocayla birlikte, Şu Fatih sendromundanda bazı arkadaşlar kurtulsun artık her kötü olayda ahlanıp vahlanmayın ah fatih burda olsaydı bimem ne yok artık unutun ok unutun!!! Fatihle Marce yi de kıyaslamam aralarında kalite farkı var tabiki Marce!!

evet arkadaşım ben hala çok daha iyi olcağında ve ısrar edilmesinde karalıyım. bu adam bi gün söyledikleri lafarı millete yedirecek.
        ayrıyeten denizli maçını da unutmayalım o zaman böyle demiyordunuz.
        Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• Geldiği zaman biri bana deseki Marcelinho bu sezon 10 atacak.Ben az derdim.Bu kadar kötüsünü ilk defa görüyorum.Geleli kaç ay oldu.Artık idman da yaptı.Bu ne ya.Girdi kaç top kaybetti.Ne çalım atıyor ne pas atıyor ne şut atıyor.Jun bile bundan iyiydi.Şu an hayal kırıklığı.İnşallah düzelir.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• ya iyi topçu ama biraz alışması lazım..zaman beyler zaman..

bakıyorum gökdeniz için millet ooo süper topçu helal felan diyolar..ama gökdeniz son 2 maç güzel oynadı....ondan önce yoktu..
            BİR CÜMLE KURAMAYACAK KADAR KISA, BİR KELİMEYLE TARİF EDİLEMEYECEK KADAR UZUNUM!!

Yorum

• bu adam ortega fasciası gibi olacak anlaşılan

Yorum

• bence 2 hafta sonra patlama yapıcak osasuna macında sınyallerını verdı calım attı pas yaptı orta actı sonra demedı demeyın
                Trabzon İmparatorlukların Çökertildiği Yerdir Aslanım

Yorum

• Yeter artık oyna bee. Taraftar her turlu destegi veriyor super para aliyorsun daha ne istiyosun .
                  Kafamız Güzel ... Hayat Cok Güzel ... TRABZONSPOR Herseyden Güzel ...

Yorum

• İlk olarak LORDOFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ya iyi topçu ama biraz alışması lazım..zaman beyler zaman..

bakıyorum gökdeniz için millet ooo süper topçu helal felan diyolar..ama gökdeniz son 2 maç güzel oynadı....ondan önce yoktu..
                    ama o son iki maç ziya doğan ın gelmesınde sonra oynadığı iki maç dikkatini çekerim.değişen birşeye karşı gökdeniz in oyunu da değişti.ama değişmeyenler de var örnek szymek.marcelinho zaman istiyor elimiz mahkum mecbur sabredeceğiz dediği gibi sonradan açılırsa da başımızın üstünde yeri var.

Yorum

• Bana göre sadece hayal kırıklılıgı bu transfer ... yazık verilen paraya...
                      Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• ben adamı harcadığımız kanısındayım. konya maçının ikinci yarısında gördük adam ya küsmüş bilerek oynamıyor ya da gitmek istiyor. bi de bizim yönetimle hoca bişi dicem adamla hiç konuştunuz mu derdi neymiş gitmek istiyosa bişey yapamazsın ama öyle değilse ne sıkıntısı var bi sorun bakalım yaa.

adam bir aydır yeni eve taşınsın otellerde yatsın kalksın ailesiyle ondan sonra niye oynamıyo. o adam sen ben mi otel köşelerinde yatıp (hemde ailesiyle, ve küçük çocuğu var.) sonra akşam maça çıkmaya.
                        adam uyum sorunu çekmiyor biz çektiriyoz.
                        Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• Yıldızını savundu
                          Oyuncularının mantalitesini değiştirmeye çalıştığını da sözlerine ekleyen Ziya Doğan, “Tam bir hazırlık dönemi geçiremedik. Oyuncularımla daha fazla ve geniş sürelerde birlikte olduğumuzda, daha geniş çalışma imkanı bulacağız ve oyun anlayışımı uygulayacağız” dedi. Eleştirilen Marcelinho’ya da sahip çıkan Trabzonspor’un hocası, “Yeni gelen her oyuncunun inişli-çıkışlı günleri olabilir. Ona zaman vermeliyiz. Ben kendisine çok güveniyorum” yorumunu yaptı.

Fanatik Gazetesi
                          BORDO MAVİ

Yorum

• beyler sakin yaaa..adamın ne olduğu belli..devre arasına kadar sabır en azından..Marcelinho'yu kaybetmek kolay ama kazandığımız vakit alıp götürür bizi..Hem sanki kulübede Maradona var da töbee yaa..Az daha sabır..
                            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• marcelo dos santos

arkadaşlar öncelikle herkese merhaba bu ilk mesajım.

işte marcelinho . yıldızlığını tartışanlar 41. saniye adttığı gole özellikle baksın.

Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                              FIRTINAİHTİLALEFSANE
                              we the north

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                arkadaşlar öncelikle herkese merhaba bu ilk mesajım.

işte marcelinho . yıldızlığını tartışanlar 41. saniye adttığı gole özellikle baksın.

güzel klip.. ve hala marçe ye güveniyorum..
                                .............
                                'Sandılar, yalnızlığımız suskunluğumuz olacak / Suskunluğumuzun bahanesi olacak yalnızlık...'
                                ............

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X