Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marcelo dos Santos Marcelinho

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya bize sakın çakma marcelinho satmış olmasınlar?bu adam böyle miydi?Ben Hertha'daki Marcelinho'yu istiyorum

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      arkadaşlar öncelikle herkese merhaba bu ilk mesajım.

işte marcelinho . yıldızlığını tartışanlar 41. saniye adttığı gole özellikle baksın.

iste benim tanidigim Marce bu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yorum

• ya bu adam iyi futbolcu...biraz sabır...

Yorum

• bencede biraz sabredilirse marcelinho eski haline dönecektir
          -1461 TRABZON-

Yorum

• ben anlamıyom bu 2h yıllardır sabrediyoz bi marce yi midemiz kaldırmıyomu. bide en kötü hali 2h iyi.
            pazar akşamı ntv de herta maçında marce gönderdik yeri biraz zor dolar diyodu
            Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• takım iyi oldumu o da iyi oluyor. beceke maçında da kötüydü ama iyi top tutuyordu.

Yorum

• İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                takım iyi oldumu o da iyi oluyor. beceke maçında da kötüydü ama iyi top tutuyordu.
                evt bende katılıyorum sana..çok ii futbol sergilemedi ama özellikle 2. golümüzden sonra iyi top tutan..takımı rahatlatan ve pas hatası yapmayan oyuncumuzdu..
                pierre_ is back

Yorum

• İlk olarak pierre_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  evt bende katılıyorum sana..çok ii futbol sergilemedi ama özellikle 2. golümüzden sonra iyi top tutan..takımı rahatlatan ve pas hatası yapmayan oyuncumuzdu..
                  Evet bende bjk maçını download ettim ve tekrardan izledim. Marcelinho'nun pasları falan çok iyiydi. Ziya hoca bence iyi oynadı demekte haklıymış. Fakat bu Hertha'daki Marcelinho'nun yarısı değil ve şu an ona ihtiyacımız var, inşallah çabuk toparlar..
                  BORDO MAVİ

Yorum

• MARCE'YE AİLE ŞOKU
                    AİLESİ HAPİSTE
                    Dün Almanya?da yayınlanan Bild Gazetesi, spor sayfasının manşetinden Trabzonspor?un Brezilyalı oyuncusu Marcelinho?nun, annesi, babası ve kız kardeşinin tutuklanarak hapise konduğunu yazdı. Marcelinho?nun ailesinin küçük yaştaki bir kıza fuhuş yaptırdığı iddiasıyla hapse girdiği belirtildi.Bilindiği gibi Marcelinho?nun annesi, babası ve kız kardeşi 1 hafta önce Brezilya?da polisle tartışdığı ve karakolda ifade verdiği biliniyordu. Marcelinho da "Sorun yok" açıklaması yapmıştı.

NOT : ARKADAŞLAR BENCE MARCE AİLESİ YÜZÜNDEN OYNAYAMIYOR YÜZ İFADELERİNE BAKIN HEP MORALİ BOZUK YÜZÜ HİÇ GÜLMÜYOR

Yorum

• Marce, Wir brauchen dich...Gib Gas !
                      *
                      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• marcelinho eve taşındı mı bilmiyorum ama eğer taşınmadıysa bunun etkisi vardır eminim.adam kendisi söyledi ''otelde rahat değilim brezilya yemekleri yiyemiyorum.eve taşındıktan sonra daha rahat olurum karım da brezilya yemekleri yapar ben de o zaman çok daha iyi oynarım.''
                        gerçekten adamdan verim alabilmemiz için onu rahat ettirmemiz lazım.
                        eğer ki herha daki gibi oynarsa var yaaaaaaaaaaaaa o zaman işte ...........

Yorum

• İlk olarak volcano61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          marcelinho eve taşındı mı bilmiyorum ama eğer taşınmadıysa bunun etkisi vardır eminim.adam kendisi söyledi ''otelde rahat değilim brezilya yemekleri yiyemiyorum.eve taşındıktan sonra daha rahat olurum karım da brezilya yemekleri yapar ben de o zaman çok daha iyi oynarım.''
                          gerçekten adamdan verim alabilmemiz için onu rahat ettirmemiz lazım.
                          eğer ki herha daki gibi oynarsa var yaaaaaaaaaaaaa o zaman işte ...........
                          adamı otel köşesinde yatır sonra verim bekle bide küçük çocuğuda var.

bide bu adam almanyanın gözdelerindendi.haddinden fazla değer veriliyordu. hala herta berlin bile yeri zor dolar diyor. sonra adam böyle bir yerden kalkıp trabzon a geliyor otel köşelerinde kalıyor. almanya da gördüğü ilgiyi göremiyor. hatta bazen çamur da atlıyor. mevkisinde oynatılmıyor. bir kaç maç sonrada takımdan kesiliyor.
                          artık psikolojisini siz düşünün.

Yorum

• bu adam biraz daha futboluna bu şekilde devam ederse şühpelenmeye başlıycam yan sanayisini aldık diye

Yorum

• adama sabır göstermemiz gerekir..mutlaka kendine geleceğini düşünüyorum..

Yorum

• Trabzonspor’da beklendiği gibi başarılı olamayan Marcelinho’nun Brezilya’da bulunan annesi ve kız kardeşinin gözaltına alınmasıyla ilgili sır perdesi aralandı. Marcelinho’nun yöneticilere, "Mafya benden para istedi. Vermeyince, bir senaryoyla birlikte ailemin gözaltına alınmasını sağladılar. Bunlar da moralimi çok bozdu" dediği kaydedildi. Marcelinho’nun bu sıkıntısını öğrenen yöneticilerin tecrübeli futbolcuya moral vermeye çalıştığı da dile getirildi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X