Hayırlı olsun, Marcelinho Türkiye Ligi standrtalarının çok üstünde bir futbolcu ama Ahmet (BordoMavim) kardeşimin söylediklerini unutmayalım, unutturmayalım..Başkan da aklını başına alır, havalı açıklamalar yapmak yerine mahçup bir tavır takınır umarım..Ya da Fatih'i satmaktan vazgeçer bizi mahçup eder..Nerdeeee
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Marcelo dos Santos Marcelinho
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
sen bide bunlara bakİlk olarak selcuk tarafından gönderildi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Evet türkiye standartlarinin cok üstünde topcu olduguna bende katiliyorum hatta bence suan türkiyenin EN IYI 2 yabanci oyuncusu bizde,marcelinho ve yattara,ama su fatih konusuna pek katilmiyorum,adam lig bittiginden beri bas bas bagiriyo kesin ve net gidicem diye busene olmassa seneye gidicem diye,biz hale daha albayraga yükleniyoruz fatihi niye satiyosun diye ?? En akillisini yapiyo baskan, fatihi bu sene satmassak seneye 7 milyon alacagimizi hic sanmiyorum..Belkide 5 kurus alamayiz..İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildiHayırlı olsun, Marcelinho Türkiye Ligi standrtalarının çok üstünde bir futbolcu ama Ahmet (BordoMavim) kardeşimin söylediklerini unutmayalım, unutturmayalım..Başkan da aklını başına alır, havalı açıklamalar yapmak yerine mahçup bir tavır takınır umarım..Ya da Fatih'i satmaktan vazgeçer bizi mahçup eder..Nerdeeeekeske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
-
HAYIRLI UĞURLU OLSUN. hava alanına gidip karşılayamadık ama inşalalh istanbula derbilere vgeldiğinde karşılarız. berat abi sana da katılıyorum. bu transferden çok fatihin kalmasına sevineceğimi şimdiden belirteyim. marcelinho fatihle süper işler yapar takımın ismi yeter artık. tek yıldızla bi yere varılmıyor. önce sahada ki yıldızları artılarım sonrda armadaki yıldızları. armadaki yıldızlar sahada artırılıyor.öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Yorum
-
emeği geçenleri tebrik ederim...ajansspor da ''Yılın Bombası'' başlığı altında bu haberi görünce inanın içim bi tuhaf oldu,kaç yıldır beklediğim bi başlık!
tabi ki büyük katkıları olacak,eleştiri yapılır ama olumlu hareketlerde onurlandırılır,şimdiye kadar inanmadığım yönetime teşekkürü bir borç bilirim...Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''
Yorum
-
Marcelinho eleme maçlarında yok kötü oldu. Gruplara kalırsak oynayacak bu bizim için iyi haber değil. Ama ben yinede takımımıza bu haliyle güveniyorum.(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
-
oooooooooooooooooo marcello oooooooooooİlk olarak shogun61 tarafından gönderildiarkadaşlar ansıl tezahurat edeceğiz
oooooooooooooooo marcelinho
ooooooooooooooooooooooooooooo
ama marcelloyu daha cok marsello gibi okumak lazim"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum