Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marcelo dos Santos Marcelinho

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hayırlı olsun, Marcelinho Türkiye Ligi standrtalarının çok üstünde bir futbolcu ama Ahmet (BordoMavim) kardeşimin söylediklerini unutmayalım, unutturmayalım..Başkan da aklını başına alır, havalı açıklamalar yapmak yerine mahçup bir tavır takınır umarım..Ya da Fatih'i satmaktan vazgeçer bizi mahçup eder..Nerdeeee
    Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• alın size marcelinho videosu...
      Tüm Spor - Trabzon'un işini bitirdiği Marchelinho görerek oynayan yıldız kramponlardan. Öyle ki Hagi'vari goller atan Marchelinho geçen yıl benzer vuruşunu Freiburg kalesine gönderdi...
      # BMN #

Yorum

• sen bide bunlara bak
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi
          Hayırlı olsun, Marcelinho Türkiye Ligi standrtalarının çok üstünde bir futbolcu ama Ahmet (BordoMavim) kardeşimin söylediklerini unutmayalım, unutturmayalım..Başkan da aklını başına alır, havalı açıklamalar yapmak yerine mahçup bir tavır takınır umarım..Ya da Fatih'i satmaktan vazgeçer bizi mahçup eder..Nerdeeee
          Evet türkiye standartlarinin cok üstünde topcu olduguna bende katiliyorum hatta bence suan türkiyenin EN IYI 2 yabanci oyuncusu bizde,marcelinho ve yattara,ama su fatih konusuna pek katilmiyorum,adam lig bittiginden beri bas bas bagiriyo kesin ve net gidicem diye busene olmassa seneye gidicem diye,biz hale daha albayraga yükleniyoruz fatihi niye satiyosun diye ?? En akillisini yapiyo baskan, fatihi bu sene satmassak seneye 7 milyon alacagimizi hic sanmiyorum..Belkide 5 kurus alamayiz..
          keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• büyüksün marcelo
            Emin Buğra SARAL ~ www.rahmetli.net

Yorum

• HAYIRLI UĞURLU OLSUN. hava alanına gidip karşılayamadık ama inşalalh istanbula derbilere vgeldiğinde karşılarız. berat abi sana da katılıyorum. bu transferden çok fatihin kalmasına sevineceğimi şimdiden belirteyim. marcelinho fatihle süper işler yapar takımın ismi yeter artık. tek yıldızla bi yere varılmıyor. önce sahada ki yıldızları artılarım sonrda armadaki yıldızları. armadaki yıldızlar sahada artırılıyor.
              öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
              MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
              BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• emeği geçenleri tebrik ederim...ajansspor da ''Yılın Bombası'' başlığı altında bu haberi görünce inanın içim bi tuhaf oldu,kaç yıldır beklediğim bi başlık!
                tabi ki büyük katkıları olacak,eleştiri yapılır ama olumlu hareketlerde onurlandırılır,şimdiye kadar inanmadığım yönetime teşekkürü bir borç bilirim...
                Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
                ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

• bu isim bildirmeden bizim çekeceğimiz var yine aynı hatayı yapmışlar ne olur 1 gün önce alsan marcelinhoyu gerçi bu takım ne olursa olsun bu turu geçmeli ama matrcelinho çok işimize yarardı oynayabilseydi

Yorum

• hazır gelmiş sıcak sıcak videolarını koyalımadam uzaydan gol atıyo sanki

bu da birçok golünün olduğu video
                    Senin Için Kan Akitmak Gerekirse TRABZONUM Dünyanin Atar Damarini Keserim,Yok Olmaz Senin Kanin Olacak Dersen Ben Seni Toprakta Da Severim...

Yorum

• Marcelinho eleme maçlarında yok kötü oldu. Gruplara kalırsak oynayacak bu bizim için iyi haber değil. Ama ben yinede takımımıza bu haliyle güveniyorum.
                      (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• arkadaşlar ansıl tezahurat edeceğiz
                        oooooooooooooooo marcelinho
                        ooooooooooooooooooooooooooooo

Yorum

• koyduğunuz videolara kadar umudum yoktu ama izleyince gerçektende heyecanlandım.inşallah fatihde satılmaz ama büyük bi ihtimal gitti.marcelinho trabzonsporun ihtiyacı olan bi futbolcu.yattara ile ikisinin nasıl oynayacağını hayal bile edemiyorum.
                          Özkan SÜMER

Yorum

• Arkadaşlar şöyle bi gezinin spor medyasını falan herkes gıptayla imrenerek bakıyolar bu transfere gerçekten hayırlı uğurlu olsun takıma....
                            Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak shogun61 tarafından gönderildi
                              arkadaşlar ansıl tezahurat edeceğiz
                              oooooooooooooooo marcelinho
                              ooooooooooooooooooooooooooooo
                              oooooooooooooooooo marcello ooooooooooo
                              ama marcelloyu daha cok marsello gibi okumak lazim
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Hertha daha futbolcular listesindenden silmemiş Marcelinho yu.Silin len çabuk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X