Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marcelo dos Santos Marcelinho

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yönetim durdu durdu turnayı gözünden vurdu. Hepimize hayırlı olsun. Gerçi yaşı itibariyle beni biraz düşündürüyor. Umarım en kısa zamanda kaliteli bir forvet transfer etme şansımız olur. Açıkçası bu iş Ersen Martin'le olacak iş değil. Gerçi adapte olma durumu hiç belli olmaz bakarsınız her maçta gol atar ama kaliteli bir forvet şart...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• forumun bu halini özlemişim valla

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi
        Oynamaz, Trabzon'da oynar antrenman eksikliği var
        oynar oynar idman neymiş hasan üçüncü hergün yapıyoda ne oluyo

Yorum

• İlk olarak BordoMavim tarafından gönderildi
          8 milyon euroya futbolcu sat...

3 milyon euroya 31 yaşında dünya yıldızı al...

sonra çık "sözümüzü tuttuk" havalarında açıklama yap...

biz de yiyelim...

-----------

Marcelinho'nun transferine birşey dediğimiz yok yanlış anlaşılmasın...Ediliş şekli ve keriz yerine koyulmamız zoruma gidiyor...Futbolcu satıp futbolcu alacak bir başkanın paralı olmasına gerek yoktu bakkal hüseyin de yapardı bunu...Çıkıp bu işi marifet olarak göstermenin anlamı yok...

Sözünü hala tutmuş değilsin Sayın Albayrak!
          sana %100 katiliyorum ama benide kimse anlamak istemiyor, herkesin birden gözünü boyadi baskan...tekkemi yoksa marcelinhomu deseniz TEKKE derim...adam 31 yasinda unutmayin 1 sene daha oynar oynamaz elimizde patlamasa ....ayrica 2 yildizdan bahsediliyordu , e biri sizin tabirinizle (yildiz ) geldi...2. nerde ? eger bide DENILSON alinirsa bu is tamam derim ama , tekke gidir yerine orta sahaya sirf marcelinho gelirse olmaz derim....YUMSAMAYIN HEMEN YA herkes tükürdügünü yalamaya basladi su forumu gezin bakin kimler ne demis, dünden bu güne ....

Yorum

• İnşallah hayırlı bir transfer olur

Yorum

• arkadaslar youtube'da bizim marcelinho'nun yer aldigi iki tane video var sadece (simdilik) digerleri ona ait degil, karistirmayalim.

bizimkinin tam adi: Marcelo dos Santos.
              Marcelinho, Ronaldinho örnegi gibi büyük ihtimalle kücük Marcelo manasinda. Ayrica dogdugu yer Paraiba'yi da Marcelinho Paraiba seklinde lakap olarak tasiyor.

ilki cok uzaktan attigi güzel bir gol:

ikinci denilson ve leverkusen'den Franca ile karsilastirildigi güzel karisik bir video:
              En son NoPain-NoGain tarafından düzenlendi; 29.07.2006, 16:02.

Yorum

• şimdik fatih de kalırsa varya kesin şampiyonuz. canavar olur takım vallaha.
                sevdim seni bir kere başkasını sevemem
                deli diyorlar bana desinler değişemem

Yorum

• fatihin parasıyla marcelonun alındığını kim söyledi ya paranın nereye kullanıldığını şimdiden nerden biliyosunuz

Yorum

• "Yıldız değil dünya yıldızı"

Lazaroni: "Yıldız değil dünya yıldızı"

Brezilyalı Marcelinho’un transferi Teknik Direktörümüz Sebastião Lazaroni’nin de moralini yükseltti. Yöneticilerimizden haberi alan Lazaroni, “Yıldız değil, dünya yıldızı transfer ettiniz” diyerek memnuniyetini dile getirdi. Brezilyalı teknik adam Marcelinho’nun gelişinin takımın gücüne güç katacağının da altını çizdi.
                    Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK

Yorum

• eğer fatih satılmasaydı sabah akşam dengeden bahsedeceklerdi ve futbolcu falan göremeyeceklerdi.. fatih gitti ceplerinden para gitmedi...
                      ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• İlk olarak FERO61 tarafından gönderildi
                        sana %100 katiliyorum ama benide kimse anlamak istemiyor, herkesin birden gözünü boyadi baskan...tekkemi yoksa marcelinhomu deseniz TEKKE derim...adam 31 yasinda unutmayin 1 sene daha oynar oynamaz elimizde patlamasa ....ayrica 2 yildizdan bahsediliyordu , e biri sizin tabirinizle (yildiz ) geldi...2. nerde ? eger bide DENILSON alinirsa bu is tamam derim ama , tekke gidir yerine orta sahaya sirf marcelinho gelirse olmaz derim....YUMSAMAYIN HEMEN YA herkes tükürdügünü yalamaya basladi su forumu gezin bakin kimler ne demis, dünden bu güne ....
                        Bide şöyle bir durum var Fatihin satılmasının ertesinde hemen bu marcelinho alındı. Acaba fatihin satılışını yumuşatmak için mi alıdı diye aklıma takılıyor.
                        HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

• takimiza hayirli olsun cok yetenekli bir futbolcu kendisi,tek kötü tarafi eglenmeyi cok sever(disco filan),izine gittimi geri gelmesi 5,10 gün gec olur,bide en büyük problemi aldigi paralarla gecinemiyor ona buna kaptiriyor.

Yorum

• İlk olarak mission_61 tarafından gönderildi
                            Evet türkiye standartlarinin cok üstünde topcu olduguna bende katiliyorum hatta bence suan türkiyenin EN IYI 2 yabanci oyuncusu bizde,marcelinho ve yattara,ama su fatih konusuna pek katilmiyorum,adam lig bittiginden beri bas bas bagiriyo kesin ve net gidicem diye busene olmassa seneye gidicem diye,biz hale daha albayraga yükleniyoruz fatihi niye satiyosun diye ?? En akillisini yapiyo baskan, fatihi bu sene satmassak seneye 7 milyon alacagimizi hic sanmiyorum..Belkide 5 kurus alamayiz..
                            kesinlikle çok doğru marcelinya hayırlı olsun
                            @zafercalikoglu
                            @trabzonspor

Yorum

• hepimize hayırlı uğurlu olması dileğiyle, kuşkusuz Marcelinho dünya yıldızı bir futbolcu ama taraftar baskısı olmasaydı ve fatihi satmasalardı kesinlikle almazlardı, camianın tepkisinden korltukları için aldılar Trabzonspora katkı sağlayacak düşüncesiyle değil sadece baskı yememek için aldılar, bari denilsonuda alsalar

Yorum

• İlk olarak mission_61 tarafından gönderildi
                                Evet türkiye standartlarinin cok üstünde topcu olduguna bende katiliyorum hatta bence suan türkiyenin EN IYI 2 yabanci oyuncusu bizde,marcelinho ve yattara,ama su fatih konusuna pek katilmiyorum,adam lig bittiginden beri bas bas bagiriyo kesin ve net gidicem diye busene olmassa seneye gidicem diye,biz hale daha albayraga yükleniyoruz fatihi niye satiyosun diye ?? En akillisini yapiyo baskan, fatihi bu sene satmassak seneye 7 milyon alacagimizi hic sanmiyorum..Belkide 5 kurus alamayiz..
                                benım anlamadıgım durum senın dedıgın gıbıyse baskan kaptanla son kez konusmalı ve alacağı cevaba gore taraftara acıklama yapmalıdır.tamam marcelınho super bir transfer ama fatihi satıp aldıysa anlamı yok.eger gercekten fatıhı kadroda tutmak ıstıyor ama olumlu cevap alamıyorsa net olarak acıklasın.yonetim fatihi taraftarın önüne atmak istemeyip delikanlılık yapıyorsa kendine yazık ediyor zira görünüşe göre kimse bu son transfere sevinemedi bile.öyle ya zorla fatihi sat alınacak paraya göre transfer yap.bu mudur şampiyonluk anlayışı?
                                Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
                                Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X