Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marcelo dos Santos Marcelinho

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hayırlı olsun Fatihi satmazsak şampiyonuz ama 8 milyon doları şampiyonluğa tercih eden yönetimle bi halt olmaz.
    DOZER CEMİL

Yorum

• İlk olarak serdarahmett tarafından gönderildi
      edit

Arkadaş fatih gitmiyorum deseydi yönetim yollarmıydı sanıyosun bırakın bu palavraları adam gitmek istediği için gidiyo pazartesi günü herşey açıklanacak zaten bekleyip göreliM....
      En son murat tarafından düzenlendi; 29.07.2006, 14:10.
      Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• fatihi de satmaz isek şampiyonluğa oynarız.. .

Yorum

• hosgeldin marcelinho, trabzonumuza hayirli olur insallah
          bayraklari bayrak yapan üstündeki kandir, toprak eger ugrunda ölen varsa vatandir!!!!

Yorum

• arkadaşlar fatih garnti vermiyoki seneye sözleşme bitiyo ama fatihin tercihi belli deil bedavaya gitse dahamı iyi lütfen birazda işin bu tarafını düşünelim..ama bende albayraktan pek memnunu deilim 1 forvet ve 1 sol kanat şartttt...fatihi sattık o zaman yabacı olmak zorunda çünkü fatih türkiyenin en iyi santraforudur

Yorum

• fatih konusunu artık silmek lazım ,hiç kimse trabzonsporun üstünde olmaz,adam illada gidecem diyor,tamam gitsin
              herkes seviyodu yetenekliydi,ama fayda veremem dedikten sonra kendisi yolunu açmak lazım ,
              @zafercalikoglu
              @trabzonspor

Yorum

• İlk olarak erdal6167 tarafından gönderildi
                fatihi de satmaz isek şampiyonluğa oynarız.. .
                Bu sene satmassan seneye 7 milyonda alamassin ben sahsen yönetime laf söylensmesini istemiyorum artik,kendimde gec kalindigi icin ve bir süre ümidimi kestigim icin elestirdim ama simdi gercekten sözlerini tuttular,marcelinhonun 3 milyon olmasi sadece sorunlu olmasindan kaynaklaniyo beyler,yasinlan yada herhangi baska biseylen alakasi yok sorunlu bi futbolcu olmasaydi 10 milyonada alamazdik,bence cok iyi is becerdik,hem fatih kesin ve net ayrilmiyomuydu trabzondan simdide beni sattilar diye laflar kullaniyomus,tepki cekmemek icin yapiyo bence baska yorumu yok bunun,fener konusuna gelince ben fenere gitmiyorum dese zenithi birak bütün dünya toplansa fenere zorlan yollayamazlar onu,eger fatih birgün fenerde oynarsa kendi isteginlen oraya gitmistir bunu herkes bilsin..Bastir yönetim bitane daha iyi yabanci aldikmi is tamamdir kimse duramaz önümüzde artik...
                keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• fatih-marcelinho-yattara-denilson bu dörtlü türkiyeyi sallar.ama sadece hayal olarak kalacak belkide
                  fener'i tutacagima ''aklimdan bir sayi tutarim'' daha iyidir

Yorum

• Marcelinho goolll

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Soru Marcelinho transferi ne zaman gerçekleşti?
                      Eğer dün gerçekleştiyse, o zaman UEFA listesine eklendi mi? Marcelinho bu listeye eklendiyse, hemen kadroya girip oynayacak durumda mı? Yani Rum takımı maçında oynayabilecek mi?
                      Trabzonsporlu olmak...
                      Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• fatihinde yolu açık olsun...
                        ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• istanbul basınının zoruna gittiği için yazamıyorlar. ama oynadığı futbolu görünce mecbur kalacak ezikler yazmaya.
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Şimal Yıldızı tarafından gönderildi
                            Soru Marcelinho transferi ne zaman gerçekleşti?
                            Eğer dün gerçekleştiyse, o zaman UEFA listesine eklendi mi? Marcelinho bu listeye eklendiyse, hemen kadroya girip oynayacak durumda mı? Yani Rum takımı maçında oynayabilecek mi?
                            milliyet gazetesinin sitesinde ön elemede oynamayacağını yazıyor. Bu turda oynamayacak.
                            Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                            Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• evet sadece bu turda oynamıcak turu geçersek diğer maçlarda forma giyecek

Yorum

• alın size marcelinhonun videosu...
                                Tüm Spor - Trabzon'un işini bitirdiği Marchelinho görerek oynayan yıldız kramponlardan. Öyle ki Hagi'vari goller atan Marchelinho geçen yıl benzer vuruşunu Freiburg kalesine gönderdi...
                                # BMN #

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X