Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marcelo dos Santos Marcelinho

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu takıma bi forvet bi de sol kanat lazım bu 2 transferle çok şey başarabiliriz
    bence szymek gitmeli niye çünkü forvet almalıyız yerli fatihin yerini dolduracak forvet yok o zaman yabancı alınmalı

Yorum

• bıraz degıl cok gec kalındı ama neyse....
      İnsan ol evlat!

Yorum

• yönetim işte böyle bak bir marcelinho transferi herkes mutlu konusmaya basladı,hüseyinde yıldız oldu.
        işte fatihi göndermeden,zamanında marcelinho alınsa ve bir yabancı daha o zaman bakın kac tane kombine satıyosunuz....

Yorum

• Wagner'in Oynadığı takımda Sobis diye futbolcu var, müthiş bir oyuncu, seneye kalmaz avrupa'ya transfer olur. Wagner'i alacaklarına Sobis'i alsınlar
          Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
          Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• -edit-

1 hafta forumdan uzaklaştırıldınız
            En son murat tarafından düzenlendi; 29.07.2006, 14:06.

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi
              bu takıma bi forvet bi de sol kanat lazım bu 2 transferle çok şey başarabiliriz
              bence szymek gitmeli niye çünkü forvet almalıyız yerli fatihin yerini dolduracak forvet yok o zaman yabancı alınmalı
              Simek'e taktın diyorum yok diyorsun Fatih'e o kadar endekslenmişiz ki golcü yok diyoruz. Halbuki iyi golcülerimiz var yeterki ortasaha destek olsun. Gönül isterki etoo gelsin ama ona pas çıkartamadıktan sonra neye yarar. Simek Türkiye'nin belki de en iyi 5 ortasahasından biri. Asist gol arapas uzun top defans... Yeterki çalıştırsınlar
              En son Travelair tarafından düzenlendi; 29.07.2006, 13:47.
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• 8 milyon euroya futbolcu sat...

3 milyon euroya 31 yaşında dünya yıldızı al...

sonra çık "sözümüzü tuttuk" havalarında açıklama yap...

biz de yiyelim...

-----------

Marcelinho'nun transferine birşey dediğimiz yok yanlış anlaşılmasın...Ediliş şekli ve keriz yerine koyulmamız zoruma gidiyor...Futbolcu satıp futbolcu alacak bir başkanın paralı olmasına gerek yoktu bakkal hüseyin de yapardı bunu...Çıkıp bu işi marifet olarak göstermenin anlamı yok...

Sözünü hala tutmuş değilsin Sayın Albayrak!

Yorum

• Hayirli ugurlu olsun bizlere insallah Trabzonsporumuza katkisi büyük olur
                  Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• kesinlikle tutmuş değil hemde fatihi satmadan yapacaktı bunları yazık çok yazık ban hiç sevinmiyorum bu transfere
                    bugün yarın ve ilelebet trabzon

Yorum

• Kral öldü yaşasın yeni kral ha? Ey gidi ey Şaka şaka

Yine de başkanın Marcelinho transferi bitti haberinden 5 dakika sonra herşey Trabzonspor için demecinin çıkması manidar.

Başkanım -1 +1 birbirini götürür. Hala 2 yıldız borcunuz var haberiniz olsun
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak BordoMavim tarafından gönderildi
                        8 milyon euroya futbolcu sat...

3 milyon euroya 31 yaşında dünya yıldızı al...

sonra çık "sözümüzü tuttuk" havalarında açıklama yap...

biz de yiyelim...

-----------

Marcelinho'nun transferine birşey dediğimiz yok yanlış anlaşılmasın...Ediliş şekli ve keriz yerine koyulmamız zoruma gidiyor...Futbolcu satıp futbolcu alacak bir başkanın paralı olmasına gerek yoktu bakkal hüseyin de yapardı bunu...Çıkıp bu işi marifet olarak göstermenin anlamı yok...

Sözünü hala tutmuş değilsin Sayın Albayrak!

vayyy xavi vayyyyy bende diyom yaww ben bu yorumu az önce biyerde okumuştum ama nerde hahahahahahahha
                        Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Vay be bu günlerin de gördük.Fatih Tekke gitmezse sevincimiz ikiye katlanırdı.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi
                            vayyy xavi vayyyyy bende diyom yaww ben bu yorumu az önce biyerde okumuştum ama nerde hahahahahahahha
                            kalearkasi.net teki nickim XAVI

Yorum

• İlk olarak BordoMavim tarafından gönderildi
                              kalearkasi.net teki nickim XAVI

Evet ordaki yorumu okuyunca fark ettim zaten memnun oldum tekrardan
                              Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• [QUOTE=edit.[/QUOTE]

Kardeş dikkat et laflarına ,kimse kimseyi zorla satmaz,
                                ayrıca kimseyede bu derecede hakaret etme yetkisi vermez,
                                hakaret edeceksen baska yere
                                site yoneticileri lutfen bu arkadasımızı uyarın
                                En son murat tarafından düzenlendi; 29.07.2006, 14:10.
                                @zafercalikoglu
                                @trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X