Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marcelo dos Santos Marcelinho

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak namık tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    tek kelimeyle bu adam 20 kilo fazlasıyla ne kosabılır nede baska bısı bence ılk olarak buraya yatmaya dııl futbol oynamaya geldıgını bırı hatırlatmalıdır..Suana kadar takıma bı katkısı oldugunu kımse ısbatlayamaz her zaman kadroda olması 10 kısı oynamaktan bıle daha kotuydu..Cunku atılan tum topları ezdı..Anlamak elde dııl ama bu adam almanyada 20 kılo fazlası yoktu bu kesın..
    1.74 boy 69 kilo.. Marcelinho
    1.75 boy 67 kilo Yattara

Senin düşüncene göre oranlarsak Marcelinho'nun 20 fazlası varsa Yattara'nın da 17 fazlası var.
    Şimdi diyeceksin 20 derken onu kastetmedim, biliyorum onu kastetmediğini merak etme ama sene başından beri idman yapan oyuncu zaten olması gereken kiloya inecektir, o dediğin kilo fazlası sezon başında falan olur ancak, aylardır antreman yapan adamda olmaz.
    Evet belki kızgınız Marce'ye, belki hayal kırıklığına uğrattı bizi ama biz yinede yazdıklarımızı bi okuyalım...
    BORDO MAVİ

Yorum

• İlk olarak Gürkan KALMUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ben senin dediğini çok iyi anladım.
      bende diyorumki adamı 3-4 maç mevkisinde oynatalım.mevkisi derken hertha berlinde nerde oynuyo ise.(ben izlemedim ama onu oradada takip edenler forvet arkasında oynadıgını soyluyorlar.)

o zamanda oynayamazsa tamam. adam çalım atmayı pas atmayı unutmadı ya. bazı futbolcular oynadıgı mevkıye çakılır.aklı hep oradadır. mesela kımı oyuncu vardır ne dersen de o topu alınca ılla adam gecmeye calısır. ne kaptırsada.kimiside kaleyi görünce şut atar.pas atmayı düşünmez.marce hertada o mevkide oynamış. ona alışmış onu düşünmüş. belki artık düşünmeyide geçti artık bilinç altında bile o var.sen adamı alıyorsun sola kanatta oynatıyorsun tamamen farklı meziyetler isteyen bir alanda.

zaten yerinde oynamadıgı için verimli olamıyor.takım iyi olmadıgı için başka mevkilere yardımada gidiyo.adamın kafasında 1 tilki varken şimdi 10 tilki dolanıyo.
      solda verimli olmadıgını oda biliyo.(ziya hoca haricindeki herkes gibi)

bütün bunları yanyana koyunca demekki iğne deliğine top atan adam pasta atamıyo.

son olarak yerinde denenince ye kadar takımda kalmalı.mutlaka ama mutlaka.

not: demagoji yapmak istesem başka malzemeler var merak etme burada uğraşmam.

alman ligini takip ederim orda gerçekten iş yapıyordu ama burda o oyun bırak ordaki en kötü halini göremedim daha. pas atamıyor daha ne olsun yani bunu anlayamıyorum ben. tamam kötü oynayabilir ama insan pas atamaz mı?
      Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak ckul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        alman ligini takip ederim orda gerçekten iş yapıyordu ama burda o oyun bırak ordaki en kötü halini göremedim daha. pas atamıyor daha ne olsun yani bunu anlayamıyorum ben. tamam kötü oynayabilir ama insan pas atamaz mı?

zaten anlasılmaz olan bu adam alman lıgın de cosup bızım lıgte pas dahı atamıyorsa bence sorun onu asıyor demektır.baska dıs etkenler var.

asmadan once bır sorgulamak lazım.

Yorum

• ben bunu bilir bunu sölerm MARCELİNHO trabzonspor için yalan
          oynayamıyo ya da oynaıyo
          sonuç olarak ondan bize fayda yok
          bize mütevazi bi kadro lazm

Yorum

• marcelinho ya şans verilmeli tam futbolunun zirvesine çıkma yaşları
            biraz daha adapte olsun
            belki de eskisinden daha iyi oynar
            trabzonun eli kolu bağlı
            kimse hemen düzeltemez çünklü herkes kızgın
            ortalıkta iyilik kıvılcımı yok
            bari biz iyi niyetli olalım

Yorum

• brezilya milli takımı anlayana oynatana ziyaya
              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• marcelinho

Yorum

• yukarıdaki foto brezilya milli takımının değil bence reklam tanıdık geliyo

Yorum

• 2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

Yorum

Yorum

• Brésil - Paraguay
                          Détails.

Date. 15.08.2001Compétition. Eliminatoires Coupe du Monde FIFAVillePorto Alegre [ RS ]Pays. Brésil Stade.Aréna da BaixadaArbitre.M.Helmut Krug [Allemagne]Score : 2 - 0

BrésilParaguayMarcelinho Paraíba 4'
                          Rivaldo 69'
                          Composition des équipes.

BrésilParaguayMarcos
                          Juan
                          Roque Júnior
                          Júnior
                          Cris
                          Belletti
                          Eduardo Costa
                          Tinga
                          Rivaldo
                          Roberto Carlos
                          Marcelinho Paraíba
                          Edílson
                          Denilson 63' < > Marcelinho Paraíba
                          Leonardo 67' < > Edílson
                          Vampeta 85' < > Rivaldo
                          Entraîneur : Scolari
                          Chilavert
                          Arce
                          Sarabia
                          Caceres
                          Morel
                          Struway
                          Paredes
                          Gavilan
                          Acuña
                          Roque Santa Cruz
                          Cardozo
                          Ferreira (Santa Cruz, 57')
                          Campos (

Yorum

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yukarıdaki foto brezilya milli takımının değil bence reklam tanıdık geliyo
                              Milli takim dan degilki zaten, Hertha logo sunu görmüyormusun ortada. Ama brezilya milli takiminda 10 numarayi birkac kez giymis bir oyuncu, videosunu bulamiyorum ama youtube da vardi.

Yorum

• İlk olarak subay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Milli takim dan degilki zaten, Hertha logo sunu görmüyormusun ortada. Ama brezilya milli takiminda 10 numarayi birkac kez giymis bir oyuncu, videosunu bulamiyorum ama youtube da vardi.
                                görmüyorum arkadaş ,milli takım diye yazmış bende biliyorum herta forması olduğunu ayrıca milli takımda 5 kez oynadığını ve 1 gol attığını

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X