Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marcelo dos Santos Marcelinho

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cook daha ii olacak biraz daha zaman lazim ezikbahceyede golunu yazdimi off tamamdir...
    Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• Zaten Takimda BİrŞeylerİn Eksİk OlduĞu Bellİydİ, Ne Dedİ Zİya Hoca Kondİsyon Zayif. Adam Her AtaĞin PeŞİne KoŞarak Yerİnİ Aldi. Demek Kİ DoĞru Kondİsyonlarinda Proplem Var, Bu Zaafİyetİ Olan Oyuncu Topu AyaĞinda Tutmakta Zorlanir, YavaŞ YavaŞ Olacak HerŞey. O İyİ Bİr Futbolcu

Yorum

• İlk olarak EFEM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yildiz Olmak İÇİn Sahada İŞ Yapman Gerek , Yoksa Kagit Üzerİnde Yildiz Kalir İsmİnİz.....
        IMZA kardessss

Yorum

• İlk olarak immortal_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Senin tecrübene kimsenin ihtiyacı yok sadece kimseyi yanlış yönlendirme en büyük iyilik bu olur, şuan vasat diye bu adamı kaldırıp atalımmı ?? şuan istenilen forumda değil diye bu adama sövelimmi ?? 2H cilerin yaptığı gibi umarsızca bu adamın üstüne mi gidelim?? Marcelinho Türkiye ye gelmiş en büyük futbulculardan biridir ve ona her nepahasına olursa olsun destek vermemiz gerekiyor, he baktık olmadı hala uyum sorunu var yönetim ve hoca ozaman kararını verir, bizim şu aşamada sadece destek vermemiz gerekiyor. !!
          ne demek senin tecrübene kimsenin ihtiyaci yok ..trabzonda bölücülük oldugu icin bu durumlardayiz zaten , herkes konusacak herkes dinlicek , dinlemiyorsan saygi göster bu benim yorumum..senin yasin kadar futbol oynamisim ben gol kralliklarim var , trabzonspora gelme ihtimalim bile vardi ama bi kaza atlattim nasip diilmis , bende o takimda suan oynuyo olsaydim pesimden kosup formami isterdin, ya oynasaydim nolcakti , yine beni böyle elestircekmiydin, idda ediyorum suan adimi aciklasam ve tsnin bi futbolcusuyum desem agzin ucuklar..herneyse gelelim sadete ..ben asip keselim demedim kardes, önce oku ....sadece fikrimi söyledim haa katilirsin katilmazsin asagalayici cümleler yazma sana tek kelime söylemedik, gerekirse bi gün söyleriz sorun diil..biz serefsizligi serefsizlerden ögrendik o yüzden akilli ol...ok mi güzel kardesim...
          amac trabzonsporun basarisi uymayan tas varsa kaldirirsin yenisini koyarsin ..senide anliyorum gelmis gecmis en iyi isim marcelinho herkeste bi heyecan yaratti böyle bi isim ts tarihinde gelip gecmemis,sende icinden keske diyorsun keske daha iyi oynasa bunu anliyorum ama oynayamiyor iste ...kimse ts den büyük diil unutma herkes gelip gecici o da geldi o da gececek , yerine yenileri gelecek o yüzden saglikli düsün...marcelinho yedek kalsa vaaay anaaaammm bu adam nasil yedek oynar hele hele yabanci futbolcu....herkes yedek kalir yildizda olsa yedek kalir..bu hocanin taktiridir , hoca isine bakar kendisine bakar isim yapmaya calisir...daha cok yüksele bilmek icin...yattara son 20 dk oynuyorsa marcelinho da bunu yapabilir ....adam yildiz diye ilk 11 de cikmasi gerekmio...orda polonyalimiz var kac haftadir yedek ..o yüzden herkes külübede oturabilir ...kimse ferhat cökmüsten bahsetmio veya hasandan, asil gizli kahramanlar bunlar orta sahayi vermediler gs ye...herkesin dilinde hala marcelinho adam 31 yasina geldi seneyemi performans bekliyorsunuz...herneyse bu son yazisim yazmiyorum kendi kendime ambargo koydum yazarsamda buraya yazmicam ...sadece kimseyle kapismamak icin...biz istemiyormuyuz sanki ts nin cok iyi olmasini sampiyonluk yasamasini, oglum var 2 yasinda trabzonusporu görünce cildiriyo gooool diye bagirmaya baslio, sortumda formamda trabzonspor armasini görünce illede öpücem diye yapisiyo.....yani sende kendine bi pay cikart

herkese saygilar

Yorum

• İlk olarak FERO61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            zorum felan yok dost sadece 21 senelik futbol hayatimin vermis oldugu tecrübelerden sizlere sunmak istiyorum...
            anlamadigim olay ...ya sizde görüyorsunuz..neden inkar ediyorsunuz...oyniyamiyo iste arkadaslar öyle diilmi ama yaaa TABI OYNICA MACLARDA OLACAKTIK suan icin vasat
            sizin bu kafa yapınızla oyuncu felan kaznılmaz sürekli oyuncu kaybedersiniz biz gökdenizi tekrar bu şekilde kazandık marce şuan formunu bulamadı ama bulacak bu tür değerler kolay gelmez ama kolay kaçar bu şekilde davranırsak kaçırırız bu adam milli takımda dahi oynamış brezilya milli takımında 1 kere bile oynasa hayatı değişir insanın
            buarda marce yi desteklemek için il ekip gelmiş

Akraba morali

Marcelinho'nun akrabalarının Brezilya'dan gelişi Dünya yıldızını mutlu etti. Dünkü çalışmayı izleyen yıldız futbolcunun eşi ve akrabaları Marcelinho için "Henüz gerçek futbolunu sahaya yansıtamadı. Trabzonspor'da çok daha büyük işlere imza atarak. Bizi görünce daha da neşelendi " diye konuştular.

kaynak: pasfotomac

Yorum

• İlk olarak guera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              cok kisa ve öz yazacagim!
              gökdenizi bizler destekledik bakin bugün neler yapiyor! hasani sizler desteklediniz bakin bugün kim ne derse desin takimin orta sahasinda hamllik görevini üstleniyor ve bu görevi de yine kim ne derse desin layigiyla yapiyor. fatihe destek verdik bir kaptan nasil olmali nasil oynamaliysa o da öyle oynadi...yattarayi gecen yil anarthosis macindan sonra idam etmek istedik ama simdi onu nasil özlüyoruz!

simdi sira marchede... ona da digerlerine verdigimiz degeri verir ve gereken sabri gösterirsek o da bize verecek cok seyi oldugunun bilinciyle bugün oynadigindan daha iyisini gösterecektir bizlere...
              bir oyuncuyu kaybetmek onu kazanmaktan daha kolaydir hadi gelin zor olani basaralim...

hadi gercekci olalim ve olanaksizi isteyelim...yani sampiyonlugu...
              Mükemmel bir yazi yazmis arkadasimiz. Oyuncu, morali iyi oldugu orantida verimli olur.
              Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Marce GS maçında çok iyi oynadı.Gol ve asistlere de başlayınca tam olur.

Yorum

ama nedense kimse herthanin küme düserken marcelinhonun ne yaptigini sormuyo...
                  youtube de yayinlanan video insan üstü olabilir...siz benimde en iyi gollerimi alin bi kontaj yapin...iste buu dersiniz....
                  brezilyalilar hep böyledir ilk 2 sene bisey yaparlar sonra yatarlar..gerci bizimki hala daha bisey yapmadi kafadan yatio.....
                  ya soruyorum 6 hafta geride kaldi ,bu adam bire birde hicmi adam gecemez,bence dünya yildizi oldugu icin gecemez....
                  yildiz mildiz diil kardesim....milleti kandirmayin ben sahada yapilana bakarim,kagit üzeri bam baska bisey....önemli olan sahaya cikmak,playstation oynamiyoruz ...iste FOTO ORTADA....oturun izleyin patlama bekleyin insallah ben yanilirim...
                  benim sadece gicik oldugum sey bu adami bukadar gözünüzde büyütmeniz
                  marcelinho ne bir tekke ne bir gökdeniz ne bir yattara nede bir syzmek...hasan 3. yü begenmeyenler bu marcelinho bi hasan ücüncü bile etmez
                  saygilar

Her şeyi çok iyi bildiğini ve futbolun içinde olduğunu yazıyorsun... Ama Marcelinho gibi adama yaptığın eleştirleri baz aldığımızda, neye göre yorum yaptığını anlamak mümkün değil... Ben adamı senelerdir seyrediyorum ve ah bi bizde olsa hayalleri kuruyordum... Ama sen kalkmışsın Marcelinho'nun yıldız falan olmadığından bahsediyorsun...Sen istersen biraz daha bekle, o zaman göreceksin Marcelinho'yu... Daha adam alışma devresinde. Adam lige girereken hazır bile değildi.. Yeni yeni açılmaya başladı..Galatasaray maçındada bunu beleirtileri vardı zaten... Herşeyi bir kenara bırak, adamın Almanya liginde yılın futbolcusu seçilmişliğne saygı duy bari...
                  Biz, takımımızın formasını giyen Marcelinho'ya her zaman destek olacağız... Biz ondan çok şey bekliyoruuz...ve inanıyorumki o da bizi yanıltmayacak...İnşallah sizin gibi düşüneneler yanılacaktıır....
                  HER ŞEY TRABZONUM İÇİN...
                  ''Terketmedi eziyetin beni''

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    başlığa katılıyorum marcelo desteklenmeli.özel problemlerinden dolayı formsuz olabilir.ama tam kapasite neler yapabileceğini biliyoruz...
                    özel mözel bu adam problemli ve yıldız da olsa takıma pek bir katkısı yok...
                    tam kapasite olayına gelince ; ne zaman lig bitince mi? hazırlık maçlarında mı?
                    ne zaman ?
                    "s.....m bőyle fenevbahce'yi" / a.y

Yorum

ne demek senin tecrübene kimsenin ihtiyaci yok ..trabzonda bölücülük oldugu icin bu durumlardayiz zaten , herkes konusacak herkes dinlicek , dinlemiyorsan saygi göster bu benim yorumum..senin yasin kadar futbol oynamisim ben gol kralliklarim var , trabzonspora gelme ihtimalim bile vardi ama bi kaza atlattim nasip diilmis , bende o takimda suan oynuyo olsaydim pesimden kosup formami isterdin, ya oynasaydim nolcakti , yine beni böyle elestircekmiydin, idda ediyorum suan adimi aciklasam ve tsnin bi futbolcusuyum desem agzin ucuklar..herneyse gelelim sadete ..ben asip keselim demedim kardes, önce oku ....sadece fikrimi söyledim haa katilirsin katilmazsin asagalayici cümleler yazma sana tek kelime söylemedik, gerekirse bi gün söyleriz sorun diil..biz serefsizligi serefsizlerden ögrendik o yüzden akilli ol...ok mi güzel kardesim...

herkese saygilar
                      Sendenmi öğrenicem akıllı olmayı, bana edebiyat yapma sakın yok şurda oynadım yok burda oynadım, oynamışsın ama hala bazı şeyleri öğrenememişsin Marcelinho yıldız değil yıldız sensin!! Hadi bakalım selametle...
                      İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

• arkadaslar Marcelinho ya destek olalim diye acilmis bir baslik ne hale geldi, lutfen destek olmak istemiyenler yazmasinlar buraya. Futbolcular bolumunde elestirilerini yapsinlar!

Kisisel polemigede girmeyelim lutfen.
                        Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

atilan 3 golün hazirlayicisi ne demek... marcelinho hasan ücüncüye cikartiyo hasan vuruyo kaleciden dönen topu gökdeniz tamamliyo...peki soruyorum marcelinhoya o top nerden gelio..neden pozisyonu hazirlayan hasan olmuyo..yada inamotoyu egale eden gökdeniz neden olmuyo...arkadaslar atin atgözlüklerinizi gercekleri görün....
                          pozisyonu gökdenizden sonra hatiliyorum inamotonun üstünden asirtip pozisyon gelisiyo..........ama siz o bölümü kesmissiniz cünkü marcelinhoyu görmek istiyorsunuz gercekleri diil....
                          bakin ben diyorumki suan icin yararli diil ama insallah ilerde yada hemen haftaya kendini biraz daha göstermeye baslar ..kimse beni yanlis anlamasin, bizde herkesin iyi oynamasini istiyoruz..ama nedense laf dokundurtmuyorsunuz...marcelinho hakkinda neler bilirsiniz soruyorum
                          ben her hafta sonu onun cafebarinda takilan bi kisiyim,halada giderim ve her hafta sonu gelirdi,ve kimseden ücret almazdi geldiginde..yiyin icin eglenin derdi,bunun 3 kafadar arkadasi oldugunuda bilirmisiniz..alem yaptigi takildigi,bunlara ev tuttunugu....bire bir görüsmüs adamim...
                          almanlar marcelinhoyla röportaj yaparken canli yayinda trabzon hakkinda neler düsünüyorsunuz sorusunda arkadan esinin bagrisini biliyormusunuz (offff trabzonmusss ( nerden nereye ) ......bu adam daha almancayi dogru dürüst konusamiyo bunu biliyormusunuz ) yooo nerden bilceksiniz..bu adamin özel tercumani vardi senelerdir almanyada olmasina ragmen.......siz youtube izleyin belki daha iyisi vardir zaten orda normal gol bulamazsiniz en iyileri görürsünüz o yüzden marcelinhoda size kral gelio
                          saygilar
                          katılıyorum şu anki durumu bu

ama inşallah ilerde hertha da oynadığı futbolu bizde de oynar
                          “Türk demek Türkçe demektir; ne mutlu Türküm diyene.” M.Kemal Atatürk

Yorum

• Destekleyelim o zaman.

Yorum

• 31 yaşında adamdan yıldız olmaz, Marcelinho elimizde patladı. maddi ve manevi zarara girdik. Eskiden iyi olabilir ama adam bitmiş. düz paslarla oyunu geçiştiriyo. kaçırdığı gollerin haddi hesabı yok. onun yerinde eli ayağı düzgün biri olsa şuanda liderdik ve gs ve bjk ye tarihi farklar atmıştık. (onların daha önce bize yaptıklarından daha ağır) diceksiniz destek olalım, olalım ama benca bu adamdan bize yarar değil zarar gelir... bence devre arası gönderilmeli yoksa elimizde kalır ve yanarız. devre arasına kadar destekleyelim, kendine gelir inş. ama bence zor....
                              OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• Hagi 33, Van Hooijdonk 35 yaşlarında gelip takımlarını şampiyon yaptılar. Bunlar yıldız değil miydi?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X