Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mağlubiyetsiz giresun u yenmek kolay değil

Tebrikler hocam

Başarılarının devamını diliyorum
    “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
    HAMİ AYAZ

Yorum

• İnşallah başımıza musallat olmaz uzun bi dönem.

Şu anki kariyeri için başarılar.
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Hami'den iyi TD olacağını düşünüyorum zor durumdaki Manisanın başına geçmesi orada güzel futbol oynatması bile bişeydir bugün Adana Demiri yendiler 2-1. Manisanın 9 puanı silindi bu arada.
        İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
        Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Keşke biraz alt yapılarda çalışsaydın...
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu sabah Lig Radyo'da Takım Saati (Program adını karıştırmış olabilirim. 9:03'teki program) bölümünde Beşiktaş Efsanesi olarak duyuruldu.
            Schuster'e efsane sövmek dışında beşiktaş'ta başka bir becerisini hatırlamıyorum

Fatih büyük yetenekti, belki de iyi ve mert bir insan ama çok sorunlu. O kadar kavga dövüşten sonra kendini dine verdi, dindar hali de huyunu değiştirmedi. Normal konuştuğunda bile adama dalacakmış gibi bakıyor.

O karakterden iyi hoca olacağını sanmıyorum, inşallah yanılırım.
            BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Schuster'e efsane sövmek dışında beşiktaş'ta başka bir becerisini hatırlamıyorum

Fatih büyük yetenekti, belki de iyi ve mert bir insan ama çok sorunlu. O kadar kavga dövüşten sonra kendini dine verdi, dindar hali de huyunu değiştirmedi. Normal konuştuğunda bile adama dalacakmış gibi bakıyor.

O karakterden iyi hoca olacağını sanmıyorum, inşallah yanılırım.
              karekter olarak sorun görmüyorum ben

bielsa, halilhodzic karekterleri oluyorsa onunkide olur, bence en büyük sorunu egitim almayisi.

bizim senol günese verdigimiz egitimi modern futbolda kimse riske edemez, bunu hamide gördük, ondan cogu seyi okulda ögrenmek zorunlu.

görünüse göre gelecegin en büyük türk teknik direktörü kenen kocak olacak, büyüklerden kim ilk getirirse lige ambargo koyacagina inaniyorum.
              En son selcuk tarafından düzenlendi; 19.12.2017, 19:47.
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Gelmiş geçmiş en büyük Türk santraforudur...
                Sadece yanlış topraklarda doğmuştu,malesef...

Ama hoca olmaz sanırım kraldan...
                Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Şenol Güneş'in yardımcısı olsa keşke (araları nasıl bilmiyorum)

Yorum

• Denizlispor'un başına geçti. Yine genellikle maddi anlamda zorluk yaşayan, düşme hattına demir atmış, bir üstündeki takımla 7 puan farkı olan bir takıma imza attı.

Kariyer planlaması yapamıyor. Birisi elinden tutmazsa başlamadan yok olacak.
                    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Gençliğimin kahramanı. Fotoğraf çektiğim tek futbolcu. O zaman böyle akıllı telefon da yok tabi. Havaalanında bizim takımı görünce nasıl heyecanlanmıştım. Hele Tekke kapıdan çıkınca kalbim öyle bir atıyordu ki. Ah ulan ne günlerdi be. Trabzonspor forması altında izlediğim en komple golcüydü Tekke. Teknik direktör olur mu bilmem ama onun gibisi bir daha zor gelir Trabzonspor’a.
                      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gençliğimin kahramanı. Fotoğraf çektiğim tek futbolcu. O zaman böyle akıllı telefon da yok tabi. Havaalanında bizim takımı görünce nasıl heyecanlanmıştım. Hele Tekke kapıdan çıkınca kalbim öyle bir atıyordu ki. Ah ulan ne günlerdi be. Trabzonspor forması altında izlediğim en komple golcüydü Tekke. Teknik direktör olur mu bilmem ama onun gibisi bir daha zor gelir Trabzonspor’a.
                        TD olarak Rıza hocadan kötü olmaz kesinlikle. Manisadayken kendisini takip ediyordum o kadar puanı silinen takımda yine fena iş yapmadı, zaten Manisanın topladığı puanlara bakılırsa Tekke zamanında çoğu. İleride zaten Trabzonsporun başına geçecek o kesin ama çok fazla takım değiştirmeye başladı, Yılmaz Vural modundan çıkması lazım.
                        İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                        Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• yanlış bir girdapa girdiğini düşünüyorum.. iki sene sonra 7 tane ikinci lig takımı çalıştırmış biri olarak bizim takımın başına musallat olacak ve hami'yi aratmayacaktır.. umarım yanılırım..

kendisinin yabancı dil öğrenmek ve kendini geliştirmek adına dışarda bir takımda kurs görmesi gerekirdi... eğer bunlara sahipse içerde çanakkale dardanel gibi bir proje takımında ya da trabzonsporun U 15 falan gibi bir altyapı takımında çalışması gerekirdi..

umarım ben yanılırım ama bu konularda maalesef hiç yanılmadım..
                          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İyi bir hocanın yanında yardımcı olarak bulunup, 2-3 sene sistemini oturtabileceği bir süperlig takımında çalışmalı... O zaman kralın yeterliliğini anlarız.
                            Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Denizlispor'un başında çıktığı ilk maçta Giresunspor'u deplasmanda 2-0 yendi.

Basarili olmasını çok istiyorum
                              Fatih-Hüseyin-Gökdeniz koalisyonunu 3 yıl içerisinde takımın başında göreceğimizi düşünüyorum
                              İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                              -------------
                              Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• giresunu deplasmanda yendiğiniz için ayrıca tebrik ederim kral
                                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X