Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• git ne olur,nasil olsa unuturuz,acilar bize kalsin,mutluluk senin olsun..

sarkinin yazari da trabzonsporlu hem...
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Demirören bizzat yürütüyor
      Trabzon?un süper yildizi Fatih Tekke, su anda transfer gündeminin 1 numarasinda. Hem Besiktas hem de Fenerbahçe tarafindan israrla istenen golcü oyuncu için Siyah-Beyazlilar, Karadeniz ekibine, ?Çagdas?in bonservis parasini almayalim. Üstüne de Ibrahim Akin arti 2.5 milyon dolar verelim? teklifini yapti. Trabzonspor Baskani Nuri Albayrak ile görüsmeleri bizzat yürüten Yildirim Demirören?in teklifi daha da yukarilara çekebilecegi kaydedildi.

?Gidersem Besiktas?a giderim?
      Fatih Tekke?nin de yakin çevresine, ?Ali Sami Yen?de bana yapilanlar yüzünden Galatasaray?a sicak bakmiyorum. Fenerbahçe zaten olmaz. Türkiye?de gidersem sadece Besiktas?a giderim? dedigi ögrenildi. Fatih?in bu düsüncesi nedeniyle Besiktas?tan daha cazip bir teklif veren Fenerbahçe?nin bu transferde Kartal?dan çok geride oldugu bildirildi. Albayrak?in ayrica Demirören?e, ?Fatih?i satmaya karar verirsek, öncelik sizin? dedigi belirtildi.

bu da saka heralde...[img]smileys/smiley7.gif[/img]
      Edited by: shogun61

Yorum

• Çagdas?in bonservis parasini almayalim. Üstüne de Ibrahim Akin arti 2.5 milyon dolar verelim

biz de Szymek'le Gökdeniz'i de verelim bari...
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• bence i.akini alalim + 3 milyon euro alalim yeter
          fb ye gidemez can düsmaninmiz ya seneye serbest kalcak elden çikaracaz bu sene bence kesin hemde fb ye sadece semih+m.yozgatli + 3 milyon euroya baska olmaz
          "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• fatihi ezik formasiyla gormek çok aci olur, gokdenizi versek... hem karekter itibariyle de uygun eziklere...

Yorum

• fatih avrupaya gitmek istiyodu ne oldu simdi

Yorum

• walla tekkeyi kimseyle paylasamayiz ama ist takimlarindan birine gidecekse bjk ye gitsin derim

fenere giderse oturur aglarim ama fatih farkli düsünüyo artik ama fenerede gitmez heralde

Yorum

• İlk olarak lazutlarlivera tarafından gönderildi

hadi fatih güle güle...

bi daha asla ama asla geri dönmemen dilegiyle.

Nereye gidersen git.Hiç önemli degil.

Sen TRABZONSPOR un büyüklügünü anlayamamissin.

"hedef olarak TRABZONSPOR da çok yukarilara çikacagima

inanmiyorum" dedikten sonra hala TRABZON da ikamet ediyosun.

derhal gitFatih emin ol bunu senden daha çok istiyorum.

Yazik büyük TRABZONSPOR taraftari olarak sana verdigimiz sevgiye.

Haketmemissin.

<DIV ="news_title">Fatih'ten Fener'e red!</DIV>
                  <DIV id=c&#111;ntent style="PADDING-RIGHT: 10px; PADDING-LEFT: 10px; FONT-SIZE: 13px; PADDING-BOTTOM: 10px; COLOR: #000000; LINE-HEIGHT: 18px; PADDING-TOP: 0px; FONT-FAMILY: verdana, arial">Fenerbahçe ve Besiktas'in transfer gündeminde olan Trabzonspor takimi kaptani Fatih Tekke, yurt içinde bir takima gitmek istemedigini söyledi.

(A) Milli Futbol Takimi'nin Almanya kampinda bulunan Fatih Tekke, AA muhabirine yaptigi açiklamada, yurt disinda bulundugu için transfer haberlerini takip edemedigini belirterek, ''Benimle transferim konusunda su ana dek kimse konusmadi. Yazilip çizilenler benim disimda gelisen olaylar. Kesinlikle yurt içinde bir takima gitmek istemiyorum.Böyle bir düsüncem yok'' dedi.

Trabzonspor'dan ayrilmasi halinde Avrupa'ya gidecegi yönünde açiklamalar yaptigini dile getiren Fatih Tekke, söyle devam etti:

''3 yildir ben bunu diyorum. Insanlar niye farkli yerlere çekiyorlar. Trabzonspor benim hayatim. Futbolun içinde de disinda da olsam bu camianin içindeyim. Avrupa olmazsa Trabzonspor'da kalacagim. Fatih Tekke, Trabzonspor'un kaptanidir. Trabzonspor'un oldugu yerde de her türlü fedakarligi yaparim. Trabzonspor'un menfaatini isteyen bir
                  kisiyim. Ölünceye kadar da Trabzonspor'un menfaati dogrultusunda davranmaya devam edecegim.''

Su ana dek hiçbir kulüple görüsmedigini ifade eden Fatih Tekke, ''Menajerlerim araciligiyla Ingiltere'den Everton, Tottenham ve Almanya'nin Bayern Münih takimindan transfer önerisi aldim. Bayern Münih de gelip beni izleyecekmis. Maddi olarak yüksek, kulübe menfaatiolursa Trabzon'u, Trabzonspor'u basarili biçimde Avrupa'da temsil etmek isterim. 10-15 gün içinde bu konu netlesir'' diye konustu.</DIV>
                  <DIV style="PADDING-RIGHT: 10px; PADDING-LEFT: 10px; FONT-SIZE: 13px; PADDING-BOTTOM: 10px; COLOR: #000000; LINE-HEIGHT: 18px; PADDING-TOP: 0px; FONT-FAMILY: verdana, arial">internet haber</DIV>
                  <DIV style="PADDING-RIGHT: 10px; PADDING-LEFT: 10px; FONT-SIZE: 13px; PADDING-BOTTOM: 10px; COLOR: #000000; LINE-HEIGHT: 18px; PADDING-TOP: 0px; FONT-FAMILY: verdana, arial"></DIV>
                  <DIV style="PADDING-RIGHT: 10px; PADDING-LEFT: 10px; FONT-SIZE: 13px; PADDING-BOTTOM: 10px; COLOR: #000000; LINE-HEIGHT: 18px; PADDING-TOP: 0px; FONT-FAMILY: verdana, arial"></DIV>
                  <DIV style="PADDING-RIGHT: 10px; PADDING-LEFT: 10px; FONT-SIZE: 13px; PADDING-BOTTOM: 10px; COLOR: #000000; LINE-HEIGHT: 18px; PADDING-TOP: 0px; FONT-FAMILY: verdana, arial">Alinti yaptigim yazi benim 3-5 gün önce bu basliga yazmis oldugum bi yaziydi.Ve FATIH e çok ama çok kizgindim gitmek istedigi için.Taa ki yukarida ki haberi okuyana kadar.yukaridaki haberin kaynagina bakinca haberin ciddiyeti anlasiliyo.haber AA ajansinin haberi.</DIV>
                  <DIV style="PADDING-RIGHT: 10px; PADDING-LEFT: 10px; FONT-SIZE: 13px; PADDING-BOTTOM: 10px; COLOR: #000000; LINE-HEIGHT: 18px; PADDING-TOP: 0px; FONT-FAMILY: verdana, arial">Kaptan sana bi özür borcum var.ama sana o kadar kizmistim ki bide fener muhabbetlerini duyunca o anlik kizginlikla aklima ne geldiyse yazdim .</DIV>
                  <DIV style="PADDING-RIGHT: 10px; PADDING-LEFT: 10px; FONT-SIZE: 13px; PADDING-BOTTOM: 10px; COLOR: #000000; LINE-HEIGHT: 18px; PADDING-TOP: 0px; FONT-FAMILY: verdana, arial">ALLAH insallah gönlüne göre verir ve daha da basarili olursun.</DIV>Edited by: lazutlarlivera
                  MİMOZA

Yorum

• bende gercek sandim bide olee bi abartiyodulaki 7.5 milyon euro teklif etmiste fener bilmem nede kendilerini cok bisey saniyolar herhalde. iyi etti fatih agzina saglik helal olsun fatihe trabzonsporlu dedigin boyle olur iste dedikleri gibi kaptan tekneyi en son terk eder !!!![img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley1.gif[/img][img]smileys/smiley9.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                    TRABZONSPOR!!!

Yorum

• Bayiliyoruz yargisiz infaz etmeye...

Yaw nasil uydurup yaziyolar bu kadar seyi insanin kani duruyo ..Yok bjk a giderimmismis[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• fatih tekke türkiyede baska takimda oynamaz bu tür haberler her tranzsfer dönemi çikiyor kesin bir sey söylenmeden fatihi suçlayamayiz.

Yorum

• iste büyük kaptan sana ancak bayern münih yakisirr
                          İNADINA TRABZON DEGİL ÖLÜMÜNE TRABZON

Yorum

• Bayern Münichmi yakisir[img]smileys/smiley5.gif[/img] Sence bayern münichte kadroya girebilirmi fatih tekke,ben acik konusim fatih bayerne giderse 18 e bile giremez...
                            keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Niye santa cruz,guerrero oynuyo da FATIH TEKKE mi oynuyamicak.

Ikisini toplasan fatih in sol ayaga etmez.

Bence biz bu yabanci hayranligini birakalim.
                              MİMOZA

Yorum

• yabanci hayranliginlan alakasi yok,hele bi gitsin ne demek istedigimi anlarsin[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                                keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim