Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar bir futbolcunun peşinden bu kadarda ağlamak yakışmıyor trabzonsporun büyüklüğüne!!!!!

Yorum

• İlk olarak baraha61 tarafından gönderildi
      Arkadaşlar bir futbolcunun peşinden bu kadarda ağlamak yakışmıyor trabzonsporun büyüklüğüne!!!!!
      nasıl ağlamıyalım yaa fatih tekke den bahsediyoruz
      Trabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
      Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
      çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .

Yorum

• büyük kaptan kalbim seninle...
        arkadaşlar buraya yazıyorum kaptanımız seneye rusya değil gerçek bir avrupa kulübünde oynayacak..tabi allahtan bi sakatlık gelmezse inşallah.
        onun için şimdi "avrupa diye rusyaya gitti , bıraktı bizi " falan demiyelim bence..
        takıma transfer yok bişe yok..adam herseferinde 2-3 kişilk oynamak zorunda mı??bu kdar meziyetliyken avrupa görmek, türk tarihinin en pahalı futbolcusu olmak onun hakkı değil mi..bir de giderayak 7.5 milyon euro da bizde..cabası...
        o bizim KAPTANIMIZ....jübilede bizde..( allah onu febe den uzak tutsun, herkes şahit bu olağanüstü sevgim bir dakika içinde nefrete döner)
        sevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!

Yorum

• Şu alemde eziğe gidecek en son adam TEKKE dir...(hatta gitmeyecek )
          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak tselif tarafından gönderildi
            Şu alemde eziğe gidecek en son adam TEKKE dir...(hatta gitmeyecek )
            +1967.......
            Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
            Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• yolun acık olsun kral . bu taraftar seni unutmaz unutamaz. keske seni cok daha büyük bir takımda görseydik sen trabzonspor icin zeniti secdin. YOLUN ACIK OLSUN KRALLLLLLLLLLLLLL
              GOKDENİZ KARADENİZ

---------61---------

Yorum

Arkadaşlar bir futbolcunun peşinden bu kadarda ağlamak yakışmıyor trabzonsporun büyüklüğüne!!!!!
                Bu aglamak değildir, sadece içimizdeki sevgiyi belli ediyoruz ve bunu kaptan hakediyor, Trabzonspor Fatih Tekke gitti diye ne alçalır ne yükselir ebedi kalır, ama bizim için çok fazla önemliydi o herşeyimizdi bırakında bi iki gün böyle takılalım.
                İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

''BİR FUTBOLUCU''? duymamış oluyum onu bu statüye koyamazsin en az bi hami bi şota kadar değerlidir o adam trabzonspor tarihinde yer alan,alacak olan
                  ...anti-klişe timi...

Yorum

• Fatih tekke nin Trabzonspora katkısı tartışılamaz.Bize yaptığı hizmetler için teşekkürü ona borç biliriz.inşallah orada başarılı olur.
                    "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• koyverdun gittin bizi oyy
                      koyverdun gittin bizi
                      Allah'ından bulasın oyy
                      Allah'ından bulasın

hiç mi düşunmedun sen
                      hiç mi düşunmedun sen
                      sevduğun böyle ağlar
                      sevduğun böyle ağlar....
                      yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...

Yorum

• Zenit forması ile gördüğümde içim gitti ya. Ah kaptn ah..
                        İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• kaptan tc sınırları dışında cehenneme gitse ve bana gel dese....geldim ordayık kaptan...
                          ama kaptan sakın febe ye falan hülle yapayım ( ki olanak vermiyorum buna..neyse..) deme....yemin olsun sevgimin bittiği yerde nefretim başlar..bu da benim görüşüm napiyim..çok seviyorum çokda kıskanıyorum seni tamam????
                          sevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!

Yorum

• Fatih Tekke=Abi=Herşey.

Yorum

• yönetim ne yapmaya çalışıyor?

Fatih gibi takımın en önemli parçasını satıp 30 35 yaşındaki futbolcuları almakla yönetim neyi hedefliyor anlayamadım. Bunların amacı Gençlerbirliği gibi sıra takımı olup iyi futbolcularını satıp para kazanmak mı, yoksa şampiyon olup Avrupa kupalarında iyi dereceler almaya çalışmak mı? (Sayın başkan burası 3. ligde takım idare etmeye benzemez)

Başkan seçimden önce kendi cebinden parasını ödeyip dünya yıldızı getireceğini söylemişti. Benim dünya yıldızından anladığım Ronaldinho, Robinho, Nistelroy gibi futbolcular. Bize gele gele 5 kere milli olmuş Marcelinho geldi. Madem dünya yıldızı neden kendi milli takımında aday kadroda bile değil? Ayrıca başkanın bir arkadaşı daha dünya yıldızı alacaktı. Marcelinho dünya yıldızı ise Fatih nedir? Kasaba yıldızı mı? Bence başkan sözünde durmamıştır. Bir yıldız satıp bir yıldız alıyorsan toplamda hiçbirşey almamışsın demektir. 1-1 =0. Başkan Trabzon taraftarını biraz saf zannediyor galiba. Gerçi delegelerimiz ona oy vererek saflıklarını belli ettiler.

Trabzon taraftarının uyanık olup takıma zarar verilmesini önlemelesi gerekir. Ayrıca hatırlatmakta fayda var TRABZONSPOR UCUZ VAADLERE KANAN DELEGELERDEN DE İBARET DEĞİLDİR!

Yorum

• İlk olarak ayse61 tarafından gönderildi
                                Zenit forması ile gördüğümde içim gitti ya. Ah kaptn ah..
                                ...Ahh ayşem ahhh.
                                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim