Birde gol attığı maçları kazabilsek daha anlamlı olacak kralımızın golleri...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
fb 3:2 ts
Fatih, Hüseyin
fb 3:1 ts
Fatih
fb 2:1 ts
Fatih
fb 2:2 ts
Fatih, Lee
ts 2:3 fb
Fatih x 2
sanssizlik ya, birini bile hediye edememisiz kaptanaBen Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.
Yorum
-
Kaptanımız eLimizden geLeni yapıyor ama DIŞ güçLer gaLip ayrıLmamıza izin vermiyor...
Yorum
-
Kral zaten ezikleri hiç boş geçmedi ki. Rüştü de korkmuş ondan .Onun için o kadar yırtındılar TEKKE mizi almak için ....Bu yıl inş. sakatlıklar bırakır yakasınıda yine dünya kralı olur.İlk olarak jefferson61sefa tarafından gönderildidün rüyamda gördüm f.tekke 29 gol atmıştı bu sezon 3ü fenere
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
insallah insallah... Fatih Fenere gitmez kiii bosuna yirtiniyorlarrr...İlk olarak tselif tarafından gönderildiKral zaten ezikleri hiç boş geçmedi ki. Rüştü de korkmuş ondan .Onun için o kadar yırtındılar TEKKE mizi almak için ....Bu yıl inş. sakatlıklar bırakır yakasınıda yine dünya kralı olur.
Yorum
-
fatih bizim heerşeyimiz onun gibisi uzayda bile bulunmaz herşeyiyle tam bir trabzonlu olan fatihin her zaman yanına bu büyük taraftar var o atacak bizi sevindirecek ama fatihin yükü ağır bütün takımı sırtlıyor yükünü hafifletmek gerekir bunun için yönetimin iyi transfer yapması lazım54fatherly61
Yorum
-
He he boşuna terminatör FATİH demedik ona.İlk olarak tagahsozlu tarafından gönderildiFatih Tekke çift kale maçta yer almış arkadaşlar kaptanımız gitgide iyileşiyor
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum

Yorum