Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• insallah kampta göze batmayanlardan olur ve kontrat yeniler
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• o tam bir profesyonel otam bir adam o tam bir forvet

o sultan yani ooooooooooo

o bir FATIH SULTAN TEKKE

[img]smileys/smiley32.gif[/img]
      sevgi göstermek sadece küfür etmek degildir

Yorum

• Geçmis olsun kaptan. o kadar asparagas kimin hakkinda çiksa, fitik olurdu. Biran önce eski sagligina kavusman dilegiyle...

Yorum

• fatih tekke trabzonspordan gitmek istiyor diye ona kizanlara sasiriyorum adamin yasadiklarina bi bakin!o bizim kaptanimiz .yasadigi sakatliklar büyük sanssizliklar bunlara ragmen yildiz olmus bi de sakatlik geçirmese ne olcak allah bilir

Yorum

• Geçmis olsun büyük kaptan.Umarim en kisa zamanda iyilesip Trabzonspor'umuza hizmet vermeye devam edersin...

Yorum

• İlk olarak ts_kolik tarafından gönderildi

Geçmis olsun büyük kaptan.Umarim en kisa zamanda iyilesip Trabzonspor'umuza hizmet vermeye devam edersin...

Ahh Fatih ahhh ..noluyo sana be Kaptan .Valla en çok geçmis olsun dedigimiz futbolcu oldun yaa..[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]

Biran önce sagligina kavusup Takiminin basina geçmen dilegi ile

"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Kaptan sakat haberi çikti ama 'sadece ve sadece' onu 'elestirmek' için bu forumu kullananlar daha ortaya çikmadi ilginç!!!
                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Geçmis olsun

Yorum

• büyük kaptanimiz amliyat olacak insallah basarilibir ameliyat olur ve eski formunun daha iyisini çabucak döner ona ihtiyacimiz var
                    "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Ahhh Fatih tekkem be...Çok geçmis olsun..Ama artik bu sakatliklar lütfen "geçmis" olsun...Bir daha yasamayiz umarim..Seni çok seviyorum abicigim...Topragin suyu sevmesi gibi..)
                      "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• GEçm,s olsun Kaptan Insallah çabuk sagligina kavusursun bu takimin sana ihtiyaci var.
                        bordomavi.net
                        Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Kaptan yine yeni sezona operasyon geçirmis olarak basliyorsun.Kem gözlütavuklarin nazari degdi herhalde.Büyük geçmis olsun ve bu son olsun insallah.
                          Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• gecmis olsun...
                            Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                            -ismail-

Yorum

• geçmis olsun kaptan
                              -1461 TRABZON-

Yorum

• geçmöncelikle kaptan geçmis olsun...lakin ben hersene her kamp basi bu haberi okumaktan sikildim...bi arkadasin dedigi gibi artik fatih kptana güvenilerek yola çikilamayacagi anlasildi..çünki ben hiçbir sezon öncesi tam hazirlanmis fizik olarak üst düzeyde bir fatih seyretmedim...sözün özü fatih kalsa da gitse de çok saglam bir forvet oyuncusu almak sart oldu...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim