Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben yazmis qakeevil kardesimiz ama anlamadigi bir sey fatihin avrupaya gidib basarili olmasi bizim daha cok isimize yariyacak diyelim kiev shevadan sonra nasil kat kat büyüdü genclerimiz ilerde fatihi gördümü o da buralardan cikti kendine dünyayi hayran etti ama ilerde oyuncularimiz dünyayi kendine hayran edmekle kalmaz genc yaslarinda ts de gösterdiklerdikleri performanslan ts e dünya hayran kalir bence kaptanin avrupaya gidib orada basarili olmasina ts in iktiyaci var ve bunu fatih para icin yaptigini sanmiyorum o degilmiydi fazlasiyla para kazandim bos kagita imza atan o o kagita nasil imzayi bastiysa bizde onu simdi yollamaliyiz sadece 5 milyon avro da kazansagik cünkü bizim degerlerimiz parayla bicilmez

her zaman arkandayiz kaptan
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Geçmis olsun KAPTAN
      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Geçmis olsun

Yorum

• Geçmis olsun cnm kaptanim,abicigim...

Ve siz çok degerli trabzonspor taraftarlari! Fatih tekkenin çok uzun zamandan beri söyledigi "avrupa istegini" halaaa baska yerlere çekebiliyorsunuz ya,helal olsun diyorum...Fatih,aylardir,yillardir söylüyor bunu..Heee belki son zamanlardaki konusmasindaki "bu kadar basit" tarzi sözleri kizdirdi sizi..Haklisiniz da belki kizmakta..Ama eger izlediyseniz röportaji,adam zaten burnundan soluyordu geldiginde..Kendinizi bi onun yerine koyun..Fenere gittiginiz yaziliyor..O sinirle edilmis sözlerdi bence,ki zaten trabzon ve camiasina degil,abuk sabuk haberleri yapanlarin olmayan beyinlerine girsin diyeydi bu tepki..Ha daha dogru olabailirdi tepkisi belki,ama bu insan yillardir çok güzel üslubuyla dile getirdi bunu..Hala anlamamakta direniyorsaniz..Susuyorum sadece..
          "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• geçmis olsun fatih tekke,insallah hemen iyilesir,dinlenir bomba gibi bir sezon geçirirsin....
            Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
            Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi

Hami Mandirali'yi görmüstüm istanbulda, 9-10 yasinda falandim iste kendimce birseyler soruyorumtopa nasilo kadar sert vuruyosun falan.. O dacevap vermisti hatta fotografini vermisti bana idmanda çekilmis,"özkan kardesime sevgilerle" diye imzalmisti..Yanimiza bi kaç kisi yanasip Hami'ye seni Fenerbahçe'de görmek istiyoruz Fener'e gel falan demislerdi, o da bir günçayiçmeye gelirim Fenerbahçe'ye demisti.. O arkadaslarda yollarina gitmek durumunda kalmislardi.

Simdilerde herkes profesyonel oldu bakiyorum, para nerdeyse oraya gidiliyor. Hep açik kapilar birakiliyor, yarim agiz laflar ediliyor..Ruh'da satiliyor, bedende..

Birde Fatih Tekke vardi,maç kaybedince aglayan, formasi için savasan, Takimi için sakat sakat oynayan.. Profesyonel degil Trabzonspor'lu olan. Hakettigi sekilde baslara tac, gönüllere sultan, takimina kaptanolan bir Fatih Tekke vardi.. Eskilerden, körü körüne Trabzonlu, yerlinin yerlisi Fatih Tekke..

Ama simdi gidecegim diye tutturan , sürekli konusankendine yakismayacak laflar eden bir Fatih Tekke.

Istiyorsan git, para için git, kafan rahatlasin diye git, ne için istiyorsan onun için git. Ama konusma artik, belki biz yanildik seni tanimakta ama en azindan hayalimizdeki seni mahvetmeden git..

O gitmek istemeyen yildizlarimiz yaslaninca zorla yolladik, sen kalman istenirken git..

fatih tekke simdi turkiyede baska bir takkima gitmeyip avrupaya gitmek isterse profosyonellik mi yapmis olcak trabzonsporluluk mu

fatih tekkenin hic bir takima gittigi yok turkiyede baska bi takimda oynamiyacak bugun anlastilar deseniz ben yine inanmamm fatih tekke cok buyuk bi tslidir eger trabzondan ayrilip turkiyede oynamak isteseydi arabasini delik desik ettiklerinde coktan giderdi olaydan 3-4 gun sonra sahaya cikti onca tehdite ragmen 2 tane de gol atti siz hala kimin tsliligini tartisiyonus avrupaya gitmek istemesi de mi problem...

peki hami en iyi zamaninda trabzonu birakip da almanyaya gitmedi mi o zaman hamiyi sildiniz mi yoksa orda bzi temsil ettigi icin alkisladiniz mi merak ediyorum

Yorum

• İlk olarak 61viya tarafından gönderildi

Geçmis olsun cnm kaptanim,abicigim...

Ve siz çok degerli trabzonspor taraftarlari! Fatih tekkenin çok uzun zamandan beri söyledigi "avrupa istegini" halaaa baska yerlere çekebiliyorsunuz ya,helal olsun diyorum...Fatih,aylardir,yillardir söylüyor bunu..Heee belki son zamanlardaki konusmasindaki "bu kadar basit" tarzi sözleri kizdirdi sizi..Haklisiniz da belki kizmakta..Ama eger izlediyseniz röportaji,adam zaten burnundan soluyordu geldiginde..Kendinizi bi onun yerine koyun..Fenere gittiginiz yaziliyor..O sinirle edilmis sözlerdi bence,ki zaten trabzon ve camiasina degil,abuk sabuk haberleri yapanlarin olmayan beyinlerine girsin diyeydi bu tepki..Ha daha dogru olabailirdi tepkisi belki,ama bu insan yillardir çok güzel üslubuyla dile getirdi bunu..Hala anlamamakta direniyorsaniz..Susuyorum sadece..

tesekkurler olay bu kadar basit fatih tekke daha onceleri de soyluyodu gitcem diye o zaman niye bisey demediniz simdi o kadar kiymetli oldu ki her habere inanyoruzEdited by: alptugbaykal

Yorum

• İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi
                  Inanmiyorum ya 19 Haziran günü tselif bu konuya yazmamis[img]smileys/smiley4.gif[/img]Bugun Fatih Tekke için ne yaptin[img]smileys/smiley17.gif[/img]

herhangi birini de olabilir onlari takip edicemize tekkenin nasil bir insan oldugunu ne yapmak istedgini hedeflerini ogrenmeye calissak asilsiz haberlere inanmazak guzel olur muydu

Yorum

• gecmis olsun kaptan hic bir futbolcu seni izledigim hazzi vermiyor bana kaske dunya kupasinda olabilseydik de dunya seni izleme fisati ya......aydi Edited by: alptugbaykal

Yorum

• Fatih Tekke sen hep idol oldun yasaminla olsun , futbolunla olsun.

Büyüksün kaptan
                      Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• Ben Fatih Tekke'nin Trabzonspor için söylediklerinden sonra Trabzonspor da görmek istemiyorum [img]smileys/smiley5.gif[/img]
                        Trabzonspor'um senin için ölürüm!..

Yorum

• Awrupaya giderse gurur duyariz
                          Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• FATIH TEKKE TRABZONSPOR umuzun milli degeridir. Onu TRABZONSPOR gibi büyük bir kulüpte görmek bana ancak onur verir.
                            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• biri bana bisey söylesin kaptani avrupadan isteyen resmi teklif veren klüp varmi?bekliyorum cevaplari inanin
                              Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• İlk olarak rutav0861 tarafından gönderildi

biri bana bisey söylesin kaptani avrupadan isteyen resmi teklif veren klüp varmi?bekliyorum cevaplari inanin

onlarda bekliyor ariyor agustosa 1 hafta felan kalan zamanda belli olur almak isteyenler simdi bekler hazirlik nasil gecti sakatlandim kaptan 1 pahali 2 yasli onun gibi oyuncularda hep böyle sürer büyük bir ismide yok bu ay sonu baslarlar kabiyi calmaya sen korkma
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim