Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bazi seyLerNe kadar Tuhaf ve anLasiLmaz duruyor ßiLen anLayan ßirisi ßana da izah etsin Lütfen!!

1-Mafya iLe ßir diaLog kuruLmus ve kendisinin ve aiLesinin huzuru kaçmis...Yasandi gördük ancak gördügümüzLe ßu açikLamaLar arasinda ßir nüans farki var ßunu Fatih kaptana Trabzonspor kuLübümü veya Trabzon sehrimi yapmisti ki?bu sahisLarLa(mafya)bagLantiLari kim kurmus sahi?

2-Gökdeniz'in basi daha büyük beLada o da ayni dertten muzdarip (ancak kuyuya kendisi düstügünü itiraf ediyor) ve diger taraftan Fatih'in yaptigi açikLamaLarin tam tersini yapiyor..tuhaf...Demek Kaçarak çözüLecek bir mevzu gibi degiL he?

3-Geçe yiLin sonuna kadar Trabzonspor iLe sampiyonLuk diyordu birakin gitmeyi neredeyse sampiyon oLmadan futboLu birakmayacakti...Acaba Fb maçindaki oLayLari gördü de bundan sonraki yiLLarda Trabzonsporun Sampiyon oLma ihtimaLinin mucizeLere kaLdigini mi anLadi.biLdigi birsey var da söyLemiyor mu?

Her sporsever gibi bende Fatih Tekke'nin yetenekLerine ve oyuncuLuguna hayranim.Trabzonspor sevgisini kimseyLe tartismam ancak tüm bunLarin "neden" oLdugunu ßir türLü anLayamiyorum.ßu açikLamaLar neden?gitmek istiyorsan yönetime aç konuyu getir bonservis bedeLini git.ßu yaygara neden?

"InsanLar hedefLerinden ßüyük oLmaLidir" der M.Twain!

ßatistuta; FLoransa efsanesi dir!nereye transfer oLmussa hep fiorentinaLi kaLmistir.

Larsson; CeLtic efsanesi dir.ßarca formasi üzerinde hep egreti durmustur.

Totti;Roma Prensidir.Tüm tekLifLeri kuLübünden önce kendisi geri çevirir ve roma nin durumu da ortadadir.

ßu örnekLeri artiraßiLiriz..

Peki Fatih Wigan yada Everton nedir?Trabzonspor kadar anLamaLi takimLar midir?Orada ki sevgi iLgi daha mi fazLadir?Oradaki mücadeLenin ßir anLami varmidir?RenkLerinin ßir açiLimi varmidir?Eger gidis sebebin maddi ise orada siradan ßir oyuncu ne kadar ücret aLir ßurada kazandigindan fazLa mi?

ßunLarin hepsinin cevabi bizde hayir dir!

Ancak görünüyor ki sen tüm ßunLara evet demissin!

YoLun açik oLsun Fatih SuLtan Tekke.Seref ve onurLa tasidigin ßu formayi seref ve onurunLa çikar ve kendini dünyaya tanit.ßeLki ßunu ßasaracaksin gerçekten ancak sirtinda mavi-ßeyaz hiç ßir anLami oLmayan ßir forman oLacak!Ve ßeLki de o gün rahmetLi Kazim abinin sözü kuLakLarinda çinLayacak Fatih "FutßoL asLa sadece FutßoL degiLdir"...

MeLekLer seninLe oLsun...Fatih SuLtan Tekke!!!

SeLametLe...

Edited by: omerkucuk
    Sevmekse Hayatı anLamLı kıLan; ßordo- Mavi uLan!!!

Yorum

• <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=470>
      <T>
      <TR>
      <TD vAlign=top width=220>
      <TABLE cellSpacing=1 cellPadding=4 width=220>
      <T>
      <TR>
      <TD =txtKucuk>22 Mayis 2006 07:50

</TD></TR>
      <TR>
      <TD =hSpot>Karadeniz ekibinin golcü ismi Fatih Tekke'ye Almanya'nin ünlü kulübü de kancayi atti. Ingiltere ve Türkiye'den de ciddi teklifler alan Tekke için son söz yönetimin...</TD></TR></T></TABLE></TD></TR>
      <TR>
      <TD background=img/menuarka.gif colSpan=2></TD></TR>
      <TR>
      <TD =txt colSpan=2>
      Karadeniz ekibinin golcü ismi Fatih Tekke'ye Almanya'nin ünlü kulübü Bayern Münih de kancayi atti.

Bayern Münih yetkililerinin, menajerler araciligiyla daha önce Ingiltere'nin Wigan Athletic, Everton ve Porstmouth kulüplerinin de talip oldugu Fatih Tekke için teklif getirdigi ögrenildi. Bordo-mavili yönetime haber gönderen Alman yöneticilerin, Fatih'in satilmasina karar verilmesi durumunda mutlaka masaya oturmak istediklerini bildirdigi vurgulandi.

Gitsin mi, kalsin mi ?
      Bu arada yöneticilerin büyük çogunlugunun, sezon sonunda serbest kalacak Fatih Tekke'nin satilmasindan yana görüs belirttigi ögrenildi. Milli golcünün her defasinda ayrilik sinyali vermesinin yöneticileri rahatsiz ettigi ifade edildi. Bordo-mavili bazi isimler, yeni sezonda kalmasi halinde Fatih'ten beklenen verimin alinamayacagini düsünüp, kulüp çikarlari gözetilerek satilmasini savunuyor. Ancak Türkiye'den bir kulübe verilmesine sicak bakilmiyor.

Keçeli tamam

Lee Yong'un ayrilmasinin ardindan sol kanada oyuncu arayislarini sürdüren Trabzonspor, Fenerbahçe'ye ligin son maçinda gol atan Denizlisporlu Mustafa Keçeli'ye yöneldi. Mehmet Yilmaz'in dügünü için Trabzon'a gelen Denizlispor Baskani Ali Ipek ile Asbaskan Hasim Sayitoglu'nun Mustafa'nin transferi konusunda el sikistiklari bildirildi
      </TD></TR></T></TABLE>

ohoo arkadaslar fatih gidecek sanirim baksana bayern munih bile istiyo biz fatihi tutamayiz artik adam gidiyo elden fenere gitmesinde bayern e gitsin ona bile raziyim
      TRABZONSPOR!!!

Yorum

• zaten kafa olarak Trabzonsporu bitirdigini yaptigi açiklamalarla belli ediyor. bu satten sonra takima faydali olacagini sanmiyorum. belki yine gollerini tar ama bu is gönülsüz olmaz. sampiyonluga oynayacagiz diyorsak buna bütün futbolcularin inanmasi gerekir.
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• Git artik bu taraftari daha fazla kirmadan git ..sana olan sevgimizi kaybetmeden git.Bu klübe yaptigin onca hizmeti tek kalemde silmeden git sen böyle demeçler verdikçe inan bu taraftar üzülüyor yikiliyor..

Bunca zaman sadece avrupaya giderim diyen sen hadi artik git avrupayada sende rahatla bizde..

Gerçi senin yerine alinabilecek futbolcu senin boslugunu doldururmu bilinmez ama sen kafa olarak bu takimida sehride bitirmissin kalsanda fayda saglayacagini düsünmüyorum artik zaten..[img]smileys/smiley19.gif[/img]
          Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• futbolcu nedir ya boslugu dolarmis dolmazmis kimin umurunda hangi futbolcularin yeri dolmadi allahinizi severseniz...

futbolcuya tapinmayi birakalim artik...

ha bu arada fatihi de anlamaliyiz tabii ki, ailesini düsünmesi lazim malum ekonomik sikintilar, ailesine nasil ekmek götürsün...!

arsenal vierayi satti, lauren gitti, bu sene pirez gidiyor ama adamlar hiç kimseye biz senszi ne yapariz muamalesi çekmiyorlar...

artik fatih bu sözleriyle beni o kadar üzdü ki fenere gitsede bir sey demem o nasil trabzonsporu sözleriyle ve kafasinda bitirdiyse bende onu yüregimde bitirdim..

güle güle fatih tekke

sultanligin bizde kalsin

Yorum

• arkadaslar kaptan gidiyo hemde ezeli rakibimiz fenerbahçeye gidiyo bu da bana çok koyuyo Byük kaptan gideceksen avrupaya git eger bu taraftarin sevgisini kaybetmek istemiyorsan avrupaya gitkaptanlar gemilerini hiç bir zaman yari yolda birakmaz sen eger sözünün eriysen hiç bir türk kulubune girmessin ve bu taraftara layik olursun ama aksini bile düsünmek istemiyorum.Arkadaslar ne yapmali ne etmeli tepkimizi ortaya koymaliyiz Kulubu telefon fax yamurubna tutup bu trnsfere izin vermemeliyiz Trabzonlu olarak görevimizi yapalim ve teppkimizi verelim birlik olma vakti asil simdi .

Yorum

• usaklar bi gaztenin haberine göre ezikler fatih için mehmet yozgatli ile semih i teklif etmisler..
                TS yaz 6761 e gönder..

Yorum

• ins dogru diildir haber diliyorum ama fatih tekkenin soledigi o laflardan sonra trabzonlu oldugundan süpe duyoyorum gerçek bir trabzonlu ve trabzonsporlu trabzonda daha ileri gidemecegim deyip büyük trabzonsporumuzu lekeleyemez BEn diliyorumki bu sözler ona ait diildir ve fenerbajhçe haberleride yalandir diyorum ins ama eger gerçekse bu sözler gidisi olsun ama dönüsü olmasin bir daha trabzona adim atmasin

Yorum

• beyler uyumayinn kaptanimiz gidiyorrrrrrrrr

[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]
                    ..................BiZe HeRyEr TrAbZoN..........................

(BeŞiKdÜzÜlÜ) bunkaı spor merkezi

Yorum

• ya gitcek npcaz oda avrupada geç olmadan ve bize para kazandirarak gidecek kendisi seneye belese gitcek o zaman bence satmak zorundayiz kontrat da yenilemio
                      "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• Fb den sonra bjk de fatih için kulübe basvurmus baskan tv de bu sekilde açiklamada bulundu ve cazip teklif gelmesi halinde Fatih i yurt içinde bir takima satabileceklerini söyledi.Ben burdan su sonucu çikaririm demekki yönetim seneye sampiyonluga oyniyacak bir takimin hayalini kurmuyo ve o dogrultuda hareket etmiyor.Kim verir ya elindeki en degerli oyuncusunu rakip takima.Böyle bi haberin çikmasi bile akil almaz biseyki helede fb formasi altindagörmek insanin aklini basindan alir heralde.Durun bakalim daha neler görecez.

Bizi sasirtmaya devam etsinler....
                        özün özüne futbolun kendine has seni istanbul degil avrupa bile durduramaz...

Yorum

• İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi

Böyle bir futbolcunun nasil talibi olmaz merak ediyorum..

açti SOM agzini[img]smileys/smiley2.gif[/img][img]smileys/smiley2.gif[/img][img]smileys/smiley2.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]aldirma saka[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• arkadaslar HEP BERABER TEPKIMIZI GÖSTERELIM FATIH HIÇBIR YERE GITMESIN BU ARADA NERDE OKUYOSANIZ FATIHIN FENERE BESIKTASA GIDECEGI YALANDIR KIMSE INANMASIN...[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                            forever trabzon

Yorum

• Aksam Gazetesi?ne ?10 güne kadar Trabzonspor?dan gidebilirim? diye açiklama yapan Fatih Tekke?ye ...
                              <DIV id=1 style=": 1; LEFT: 692px; WIDTH: 179px; : ; TOP: 143px; HEIGHT: 20px">
                              < name=1 =diger.asp?aksiy&#111;n=aramas&#111;nuc method=post>< style="BORDER-RIGHT: #c0c0c0 1px groove; BORDER-TOP: #c0c0c0 1px groove; FONT-SIZE: 10px; BORDER-LEFT: #c0c0c0 1px groove; BORDER-BOTTOM: #c0c0c0 1px groove; FONT-FAMILY: Verdana" size=26 name=ara> < style="BORDER-RIGHT: #c0c0c0 1px ridge; BORDER-TOP: #c0c0c0 1px ridge; FONT-SIZE: 10px; BORDER-LEFT: #c0c0c0 1px ridge; BORDER-BOTTOM: #c0c0c0 1px ridge; FONT-FAMILY: Verdana" =submit value=Ara name=B1> </></DIV>

Aksam Gazetesi?ne ?10 güne kadar Trabzonspor?dan gidebilirim? diye açiklama yapan Fatih Tekke?ye Fenerbahçe?den gelen teklifle ilgili konusan Asbaskan Hasim Sayitoglu, ?Daha önce de söylemistik. Türkiye?de bir kulübe asla gidemez. Ancak Avrupa?dan iyi bir teklife yok demeyiz. Eger kalirsa da gelecek sezonun devre arasinda sözlesmesini uzatmak için kendisine teklifimizi yapariz? dedi. --------&gt;&gt;&gt;&gt; ARKADASLAR BU YAZI TRABZONUN YEREL GAZETELERINDEN TAKA GAZETESINDEN ALINMISTIR INANMAYIN FENER BESIKTAS SANSASYON YARATMAK IÇIN BU HABERLERE YER VERIOLAR SATILIK MEDYA ISTE HERKES BI YERINDEN UYDURUYOR..[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                              forever trabzon

Yorum

• ya tamam gitsinde dediginiz gibi avrupaya gitsin..sen hem sampiyonluk için ugras hmd elindeki en büyük kozu rakiplrinden birine sat..en iyisi satmak..yoksa seneye zaten gidecek biz de 5 kurus kazanamadan ortada kalcaz..[img]smileys/smiley11.gif[/img]
                                TS yaz 6761 e gönder..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim