Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Onur tarafından gönderildi
    Fatih in attigi golden baska bir yararini gören var mi. SImdi bana gol atti daha ne yapti cinsinden yazilar yazmazsaniz sevinirim...

????

Fatih'in sahadaki görevi ne? Gol atmak degil mi? Eee o zaman sorun ne peki ? Fenere 2 gol at, ondan sonra '2 gol atti baska ne yapti' denilsin!!!

Sezon basinda Fatih gol atmayinca 'bitirmis bu takimi kafasinda, kosmuyor, gol atmiyor' gibi söylemleri çok duyduk. Bu gidisle duymaya da devam edecegiz.

Fener maçinda Kral 2 gol atti.(Derrbi maçlarda ondan baska gol atan oyuncumuz da pek olmuyor). Jefferson 3 gol yedi, Fatih Akyel Semih'e 'asist' yapti (!) ama yine de Kral kadar elestirilmedi!!! Bu bana çok ilginç geldi. Jefferson'un 'çizgi üstünde' Tuncay'dan yedigi gole bisey denmedi ama Fatih'e çok sey söylendi. Kral'mi çikarsin o toplari kaleden ? Bi yapmadigi o zaten.

Yattara oyuna girmeyene kadar Allah için hangi futbolcumuz Fatih'i gol pozisyonuna soktu. Kabahat yine Fatih'te. Takim olarak kötü bir sezon geçirmemize ragmen bütün suç sanki Fatih'in. Basindan sakatliklar, arabasinin kursunlanmasi gibi olaylar geçmesine ragmen Kral takimi yari yol da birakip gitti mi ? Yazik gerçekten yazik. Rezil bir sezonda bile su an attigi 20 golle Kral'lik için hala iddiali olmasina ragmen '1 numarali' sorumlu Fatih olarak gösteriliyor ne yazik ki. Fener maçinda8 kisiyle defans yapan da Fatih'ti yanilmiyorsam (!)

Ben hayatimda Fatih gibi goller atan birini daha görmedim. Özellikle kafa golleri 'benzersiz' bana göre. Goller atiyor, asist yapiyor ama hala 'en çok elestirilen' kisi de yine O oluyor. Kral için kosmuyor diyorsunuz. Peki Barça'da Ronaldinho ya da Eto'o topla bulusmadiklari sürece hiç defansina yardima geliyorlar mi ? Fatih rakip takimin kullandigi kornerlerde az mi top çikardi ? Sheva, Henry... gibi oyuncular top kendilerinde olmadiklarinda kosuyorlar mi. Emin olun Fatih kadar kosmuyorlardir. Febe de Alex'in kostugunu siz gördünüz mü ? Ya da taraftarlari tarafindan elestirildigini ? Hadi biz futboldan anlamiyoruz. 'Platini de mi anlamiyor futboldan ?' Song daha dün 'Türkiye'deki en kaliteli forvetin 'Kral' oldugunu söylemedi mi ?

Arkadaslar çogunuz Trabzon dogumlu kisilersiniz. Elimizde Fatih gibi bir deger oldugu halde 'en çok' Fatih'i yani kendi topraginizin çocugunu elestiriyorsunuz. Yazik gerçekten.

Kral'in bu denli çok elestirilmesini atalarimizin 'Meyve veren agaci taslarlar' sözü gayet iyi açikliyor bence...
    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Helal be[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Baska ne denilebilir ki[img]smileys/smiley32.gif[/img]

en büyük tek büyük hep büyük TRABZONSPOR[img]smileys/smiley2.gif[/img]
      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi
        En büyük Trabzonspor'un su an itibari ile en degerli varligi da Fatih Tekke..Senin gibi düsünenler de sezon basindan beri bunu anlamadi..

Trabzonspor un en büyük varligi hiç bir zaman olmadi olamaz. Fakat en iyi oyuncusu olabilir. Iste görüs ayriliklari burda basliyor. Bugüne kadar Fatih'e yaptigim elestirilerin hiçbirinde Fatih'i gönderelim demedim. Demem de.

Ama Fatih Trabzonspor'da degilde kimde oynarsa oynasin elestirilecek yerde elestirecegim. Elestirinin;kötülemek,karalamak ve istememekle alakasi yok... En azindan benim için.

Sonuç olarak ben Fatih'i elestirdigim zaman "En büyük FATIH TEKKE" yazmakla da kimse bir yere varamaz. Dünya üzerinde elestirilmeyen futbolcu yok. Ama ney "Fatih bizim en iyi futbolcumuz sen ne diyosun? Sen kimsinde onu elestiriyosun." yorumlari basliyor...

FxY

Yorum

• ALLAHIN eziklerindeki yam yam a bile marslar yapiliyor el üstünde tutuluyor,biz fatih kosmuyor musuz,yok hirsli deilmis bunlari tartisiyoruz..birakalim bu isleri...
          TS yaz 6761 e gönder..

Yorum

• fatih tekke kim ne derse desin avrupanin ve türkiyenin en gözde golcülerindendir...

» Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafindan Düzenlenmistir.<?AMESPACE PREFIX = O /><O:P></O:P>
            <O:P></O:P>
            » Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Uygunsuz hareket/Yazim Kurallari)
            » Forum yöneticileri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
            » Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
            » Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net
            *********************************************************Edited by: Külünkoglu
            Sampiyonluk yakinda...

Yorum

• 3 yildir takimin gol yükü bu adamin sirtinda..bir insan evladi buna ne derece dayanir..kaç kere sakatlandi, sakat sakat oynadi..onlarca da gol atti, attirdi..

esas suçlu onu 3 yildir bu takimin tek umudu haline getirenler...
              Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 align=left>
                <T>
                <TR>
                <TD vAlign=top align=left></TD>
                <TD vAlign=top colSpan=2></TD></TR>
                <TR>
                <TD vAlign=top align=left colSpan=3 height=8></TD></TR></T></TABLE>
                <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0>
                <T>
                <TR>
                <TD></TD></TR>
                <TR>
                <TD vAlign=top>En iyisi Fatih</TD></TR></T></TABLE>

G.Saray'insavunma oyuncusu Song, 11 Altin Adam Yarismasi'nda Trabzonspor'un kaptani Fatih Tekke'yi övdü. Song, "Türkiye'de bir çok kaliteli oyuncu var ama benim hayrani oldugum futbolcu Fatih Tekke. O hücuma kalktigi zaman uyanik yakalanmaliyim. Yoksa onu durdurmak çok zor oluyor" dedi.
                <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=300 align=right>
                <T>
                <TR>
                <TD>

< = =text/>
                <!--
                if (!.sbnr_used) .sbnr_used = ',';
                .write ("<" + " ='' ='text/' src='");
                .write ("http://ads1.sabah.com.tr/ad/sbnr.ads?");
                .write ("bj1hZjU3ODQ1NCZ3aGF0PXpvbmU6MjU3");
                .write ("&amp;exclude=" + .sbnr_used);
                if (.referer)
                .write ("&amp;referer=" + escape(.referer));
                .write ("'><" + "/>");
                //-->

SONG KABULLENDI UTANIN BEE
                < = src="http://ads1.sabah.com.tr/ad/sbnr.ads?bj1hZjU3ODQ1NCZ3aGF0PXpvbmU6MjU3&amp;exclude=," =text/>
                <NO></NO></TD></TR></T></TABLE>
                Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• Bu songunda akli basina sonradan geliyo sanirim. Bir cincon karsilasmasi sonunda TEKKE için dediklerini herkes biliyo. Ama iste TEKKE farki önünde sonunda akillandiriyo böyle insani[img]smileys/smiley36.gif[/img]Ya song efendi ilerde pisman olacagin laflar etme bi daha [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• hadi kaptan ankaraya da at birkaç tane [img]smileys/smiley2.gif[/img][img]smileys/smiley20.gif[/img]Edited by: aslihan
                    Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
                    BMN Tsira TRABZON

Yorum

• fatih tekkeyi ilahlastiracak kadar seviyomus

yahu birakalim bu isleri bu solenecek sozmudur neymis elestirilemezmis neymis onu yipratamazmisiz ne yipratmasi arkadas eksik gordugumuz yerleri elestirecez tabi bu takimda kimler elestirilmediki ki bu insanlar fatih tekkneinde cok ustunde topculardi onlari elestiren bizler fatihide elestirecez tabikii bunda niye art niyet araniyo
                      sorma neden...
                      hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

• [img]smileys/smiley32.gif[/img]
                        İlk olarak thepatfhinder tarafından gönderildi

İlk olarak Onur tarafından gönderildi
                        Fatih in attigi golden baska bir yararini gören var mi. SImdi bana gol atti daha ne yapti cinsinden yazilar yazmazsaniz sevinirim...

????

Fatih'in sahadaki görevi ne? Gol atmak degil mi? Eee o zaman sorun ne peki ? Fenere 2 gol at, ondan sonra '2 gol atti baska ne yapti' denilsin!!!

Sezon basinda Fatih gol atmayinca 'bitirmis bu takimi kafasinda, kosmuyor, gol atmiyor' gibi söylemleri çok duyduk. Bu gidisle duymaya da devam edecegiz.

Fener maçinda Kral 2 gol atti.(Derrbi maçlarda ondan baska gol atan oyuncumuz da pek olmuyor). Jefferson 3 gol yedi, Fatih Akyel Semih'e 'asist' yapti (!) ama yine de Kral kadar elestirilmedi!!! Bu bana çok ilginç geldi. Jefferson'un 'çizgi üstünde' Tuncay'dan yedigi gole bisey denmedi ama Fatih'e çok sey söylendi. Kral'mi çikarsin o toplari kaleden ? Bi yapmadigi o zaten.

Yattara oyuna girmeyene kadar Allah için hangi futbolcumuz Fatih'i gol pozisyonuna soktu. Kabahat yine Fatih'te. Takim olarak kötü bir sezon geçirmemize ragmen bütün suç sanki Fatih'in. Basindan sakatliklar, arabasinin kursunlanmasi gibi olaylar geçmesine ragmen Kral takimi yari yol da birakip gitti mi ? Yazik gerçekten yazik. Rezil bir sezonda bile su an attigi 20 golle Kral'lik için hala iddiali olmasina ragmen '1 numarali' sorumlu Fatih olarak gösteriliyor ne yazik ki. Fener maçinda8 kisiyle defans yapan da Fatih'ti yanilmiyorsam (!)

Ben hayatimda Fatih gibi goller atan birini daha görmedim. Özellikle kafa golleri 'benzersiz' bana göre. Goller atiyor, asist yapiyor ama hala 'en çok elestirilen' kisi de yine O oluyor. Kral için kosmuyor diyorsunuz. Peki Barça'da Ronaldinho ya da Eto'o topla bulusmadiklari sürece hiç defansina yardima geliyorlar mi ? Fatih rakip takimin kullandigi kornerlerde az mi top çikardi ? Sheva, Henry... gibi oyuncular top kendilerinde olmadiklarinda kosuyorlar mi. Emin olun Fatih kadar kosmuyorlardir. Febe de Alex'in kostugunu siz gördünüz mü ? Ya da taraftarlari tarafindan elestirildigini ? Hadi biz futboldan anlamiyoruz. 'Platini de mi anlamiyor futboldan ?' Song daha dün 'Türkiye'deki en kaliteli forvetin 'Kral' oldugunu söylemedi mi ?

Arkadaslar çogunuz Trabzon dogumlu kisilersiniz. Elimizde Fatih gibi bir deger oldugu halde 'en çok' Fatih'i yani kendi topraginizin çocugunu elestiriyorsunuz. Yazik gerçekten.

Kral'in bu denli çok elestirilmesini atalarimizin 'Meyve veren agaci taslarlar' sözü gayet iyi açikliyor bence...

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Birde su kral düsmanlari su yazdiklarini okuyup algilayabilseler sorun çözülecek ama onlar bu yazinin sonunu okuyacak kadar sabirli bile degillerki ...
                        Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• İlk olarak Onur tarafından gönderildi

İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi
                          En büyük Trabzonspor'un su an itibari ile en degerli varligi da Fatih Tekke..Senin gibi düsünenler de sezon basindan beri bunu anlamadi..

Trabzonspor un en büyük varligi hiç bir zaman olmadi olamaz. Fakat en iyi oyuncusu olabilir. Iste görüs ayriliklari burda basliyor. Bugüne kadar Fatih'e yaptigim elestirilerin hiçbirinde Fatih'i gönderelim demedim. Demem de.

Ama Fatih Trabzonspor'da degilde kimde oynarsa oynasin elestirilecek yerde elestirecegim. Elestirinin;kötülemek,karalamak ve istememekle alakasi yok... En azindan benim için.

Sonuç olarak ben Fatih'i elestirdigim zaman "En büyük FATIH TEKKE" yazmakla da kimse bir yere varamaz. Dünya üzerinde elestirilmeyen futbolcu yok. Ama ney "Fatih bizim en iyi futbolcumuz sen ne diyosun? Sen kimsinde onu elestiriyosun." yorumlari basliyor...

Su an itibari ile en büyük varligi..6 Mayis 2006 günü Trabzonspor'un maddi olarak sahip oldugu seylerden en çok hangisini kaybetmek seni üzer derlerse Fatih Tekke derim..Anlamaya çalis lütfen..

Elestiri kismina gelirsek..Tabii ki eksik gördügün yönleri söylersin,sana ters gelenleri dile getirirsin ama bana göre(ve gördügüm kadariyla çogunluga göre),Fatih Tekke,Trabzonsporlu olmana ragmen kisisel imzanda elestirilecek kadar kötü bir oyuncu degil...
                          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• TEKKEEEEEE'mmm

Sen bir tanesin KRAL[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]..21. GOLLLLLL

Yorum

• 22 gol Fatih 24 gol Gökhan su anki durum
                              BORDO MAVİ

Yorum

• Ha geyret KAPTAN ..sen yaparsin bu isi[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim