Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fatih Türkiye ye dönmek istiyordu ve döndü. Bir İstanbul takımına gitmesinin hiçbir izahı yok. Neler yaşanmış olursa olsun.

Yorum

• senin gibi kolay kolay gelmez sultan tekke
      Kapitalizmin zaafı sunduğu nimetlerin eşit paylaşılmamasıdır;Sosyalizmin nimeti ise sefaletin eşit paylaşılmasıdır

Yorum

• Fatih Tekke imzali 9 Numara Formami
        indirdim dolapta diger Formalarin yaninda

artik sadece koleksiyonumda olan bir forma o
        [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yıllardır gönül bağladığımız herife bu ağlayarak yazdığım bu yazının başlığında veda etmek için çaktırmadan geldim , küfürlerinizi gidin başka bir yerde edin.

Topu topu aynı hissiyatı taşıyan 10-15 kişiyiz biz bizi anlarız , Cemi anlarım ben mustafayıda anlarım kubilayıda anlarım onlar gibi diğerlerinide anlarım.

İndi resimler kalktı formalar , yeter artık konuşmayın başka başlıkta edin küfürlerinizi , aklımızdan siliyoruz burda gönlümüzden atıyoruz.

fatihin bizim sevgimizi ve değerlerimizi yere düşürecek hiç birşey yapmadı.biz hep başını üstünde taşırcasına bağlı kaldı bizim ona verdiğimiz değeri oda bize verdi.tekrar yuvaya gelmek için ne gerekiyorsa yaptı.hiç suçu olmadığı halde sadece onu suçlayarak onu bir kalemde silenlerin sevgisinden şüphe ederim.ayrıca fatih için en güzel yazılardan birini gönülden yazan seninde sevginden şüphe ederim.eğerki şu dediğin kızgınlık belirtisi değilse.ben ne resmini ne formasını indiririm..sırf fatihi savunduğumu zannedenler umarım birgün bize bu rezilliği yaşatanların gerçek yüzünü görürler geç olmadan..kapı kapanmış arkadaş ne yapsın bu adam gitmemek için direnmiş beklemiş beklemiş beklemiş dalga geçilmi belaltı vurulmuş hakaret edilmiş özeline canlı yayında laf sokulmuş buna rağmen yinede gelirim demiş.taş olsa çatlar.koca koca adamların ağzından çıkan mesnetsiz laflar yutulacak sadece fatihin lafıyla herşey onun üstüne yıkılacak varmı böyle birşey.
          ahanda burda diyorum.ben başkandanda asbaşkandanda yönetici bazıkişilerdende daha büyük onların binkatı daha büyük trabzonsporluyun.dededen babadan neneden anadan sülalece trabzonsporluyum.hadi bakalım ne oldu banada kapıyımı kapatacaklar.ayrıca bu yönetimdeki bildiğim kişilerinde trabzonsporluluğundan şüphe ediyorum.çünkü klübü bir şirket gibi yönetiyorlar.benim için fatih konusunda hiç birşey değişmedi.o hala benim efsane olarak gördüğüm bize gönülden bağlı trabzonsporlu.bu güne kadar bize karşı hiç bir yanlışını görmedim.
          İhtilalsin efsanesin bir devsin Trabzon
          Tek büyük var o da sensin sampiyon Trabzon
          Hayde hayde vur hayde Trabzon

Yorum

• nekadar alacak besiktas dan
            ben fatih tekkeyi oyuncu olarak cok begenmistim ama hic bir zaman bazilar gibi fatih tekkeci olmadim yani fatih tekke yi Trabzonsporun önünde koymadim.
            Trabzonspor DEVRIM DEMEKTIR
            irkciliga hayir bursa
            Hacıosmanoğlu İstifa!

Yorum

• sekistas ve Fatih Tekke bu bir saka olmali yahu AVNI AKERDE EGEMENI gecemez zaten insallah oynar bize karsi
              Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak comandante85 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                nekadar alacak besiktas dan
                ben fatih tekkeyi oyuncu olarak cok begenmistim ama hic bir zaman bazilar gibi fatih tekkeci olmadim yani fatih tekke yi Trabzonsporun önünde koymadim.
                kimse tekke'ci değil zaten şunu bir kavrayın artık. en çok savunan kişi bile yüz fatih verseler Trabzonspor'un ''T''sine değişmez.fatihi savunanları bu tip ithamlarla yargılama hastalığından vazgeçin artık
                İhtilalsin efsanesin bir devsin Trabzon
                Tek büyük var o da sensin sampiyon Trabzon
                Hayde hayde vur hayde Trabzon

Yorum

• Olmadı be Tekke. Sen bizim kaptanımızdın. Sen bizim kralımız, her şeyimizdin. Bir gün futbolu bıraktığında sen de her zaman hatırlanacak isimlerden olacaktın. Ama bu yaptığın yakışmadı. Karaktersizsin demiyorum. Ama yakışmadı. O iğrenç formayı giymemeliydin. Belki bize gelmezdin. Türkiye'de başka bir takıma giderdin. Ama bir İstanbul forması giymemeliydin. Sen İstanbul'a kafa tutan, Ali Samiyen'de 4:1 yenildiğimizde ağlayarak "bu maç bitmedi!" diye bağıran asi, hırçın çocuktun. Şimdiyse onlardan birisi oldun. Artık bizim Fatih Tekke'miz değilsin. Bir daha da olmayacaksın benim için. İyi bir futbolcu olarak kalacaksın hatırımda. Fazlası değil.
                  Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                  Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak oflu engin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kimse tekke'ci değil zaten şunu bir kavrayın artık. en çok savunan kişi bile yüz fatih verseler Trabzonspor'un ''T''sine değişmez.fatihi savunanları bu tip ithamlarla yargılama hastalığından vazgeçin artık
                    biz cok dan vazgectik.. bu bir ders olsun taraftarimiza..simdi destek zamani
                    Trabzonspor DEVRIM DEMEKTIR
                    irkciliga hayir bursa
                    Hacıosmanoğlu İstifa!

Yorum

• Ben Trabzonspor’un kaptanıyım. Bir başka forma ile bir başka kaptanın ardından sahaya çıkmak bana yakışmaz. Dozer Cemil

Biz öyle eskileri çok bilmeyiz.Şampiyonluk gördüğümüz yok daha.Hatırladığım 3-4 Türkiye Kupasıyla idare ediyoruz.Öyla efsane futbolcu da çok bilmeyiz.Duyduk şenolları,dozerleri,ali kemalleri ama bizim neslin tek efsanesi vardı.Fatih SULT:: Tekke.

Öncelikle Fatih in bu transferine sıcak bakanlar bizi suçlamasın Beşiktaş düşmanlığıyla.Biz İstanbul hegomanyasına kafa tutan tek iliz.Ve bizim yetiştirdiğimiz,bizim gibi konuşan,yürüyen,hiddetlenen,duygulanan,bizim evladımız olan biri bizim karşımıza geçmiştir.Evet bu profesyonelliktir.Ama Bize Her Yer Trabzon kitabını okuyup tüyleri diken diken olmayan anlayamaz.Dünyada 3 tür futbolcu vardır bize göre.Profesyonel,duygularına yenik yani un profesyonel ve Trabzonlu.

Trabzonlu olan biri,Fatih Tekke,üstünde taşıdığın o İstanbullu takım formasıyla hiçte bizden biri değilsin.Kabul,sana yamuk yaptı bizimkiler ama bu mu yani.Bunu mu yapmalıydın?madem en büyük Trabzonspor taraftarıydı neden o en büyüğü boynu bükük bıraktın.

Bence TS- Bjk maçlarında "Ben Trabzonspor’un kaptanıyım. Bir başka forma ile bir başka kaptanın ardından sahaya çıkmak bana yakışmaz.Dozer " diye pankart açılmalıdır.

Kırgınız,satıldık,ama bu kin bitmez.Artık duvarlarımız boş,eski formaların arka yazıları sökülüyo,ve bana öyle geliyo ki,sanki bir şehir ağlıyo.

Yorum

• İlk olarak oflu engin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        fatihin bizim sevgimizi ve değerlerimizi yere düşürecek hiç birşey yapmadı.biz hep başını üstünde taşırcasına bağlı kaldı bizim ona verdiğimiz değeri oda bize verdi.tekrar yuvaya gelmek için ne gerekiyorsa yaptı.hiç suçu olmadığı halde sadece onu suçlayarak onu bir kalemde silenlerin sevgisinden şüphe ederim.ayrıca fatih için en güzel yazılardan birini gönülden yazan seninde sevginden şüphe ederim.eğerki şu dediğin kızgınlık belirtisi değilse.ben ne resmini ne formasını indiririm..sırf fatihi savunduğumu zannedenler umarım birgün bize bu rezilliği yaşatanların gerçek yüzünü görürler geç olmadan..kapı kapanmış arkadaş ne yapsın bu adam gitmemek için direnmiş beklemiş beklemiş beklemiş dalga geçilmi belaltı vurulmuş hakaret edilmiş özeline canlı yayında laf sokulmuş buna rağmen yinede gelirim demiş.taş olsa çatlar.koca koca adamların ağzından çıkan mesnetsiz laflar yutulacak sadece fatihin lafıyla herşey onun üstüne yıkılacak varmı böyle birşey.
                        ahanda burda diyorum.ben başkandanda asbaşkandanda yönetici bazıkişilerdende daha büyük onların binkatı daha büyük trabzonsporluyun.dededen babadan neneden anadan sülalece trabzonsporluyum.hadi bakalım ne oldu banada kapıyımı kapatacaklar.ayrıca bu yönetimdeki bildiğim kişilerinde trabzonsporluluğundan şüphe ediyorum.çünkü klübü bir şirket gibi yönetiyorlar.benim için fatih konusunda hiç birşey değişmedi.o hala benim efsane olarak gördüğüm bize gönülden bağlı trabzonsporlu.bu güne kadar bize karşı hiç bir yanlışını görmedim.
                        Abi yazmıyayım dedim ama dayanamıyorum artık...Biz Fatih'i farklı bir yere koymuştuk...Fatih ise bizi farklı kılan adamdı...Fatih İstanbul'a karşı duruşumuzun sembolüydü, yaşayan efsaneydi...Son açıklamalarını gözyaşları içinde dinledim...İstanbul'a rest çekip, bir kez daha dik dursaydı benim için şampiyonluk kadar değerli olurdu...Çünkü bana göre büyüklüğümüz, kupalar kadar karakterimizden geliyor; güçlünün karşısında duruşumuzdan...Eğer hala daha derdimizin ne olduğunu anlamadıysanız, sevgimizi sorgulamayın...Çünkü belli ki bizim bu takımı sevme sebeplerimiz farklı...

Biz bu takımı ne için sevdiysek, biz ona ne için sultan dediysek; o hepsine sırtını döndü...Hadi kendi kabullenebildi o formayı, bize nasıl yaptı bunu?
                        21.12.2009 Unutmayacağız...
                        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                        Cemil Usta
                        Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Başlığın ismi değişirse iyi olur. Öyle bir Sultan tanımıyorum ben.

Onur Sultan Kıvrak , Selçuk Sultan İnan , Umut Sultan Bulut.

Benim Sultanlarım...

Yorum

• Lisede benim sira arkadasimdin Fatih Tekke, bu gune kadar benim en iyi arkadasimdin ama benim gozumde artik sen bir hicsin, sifirsin sen. Trabzon da bir gun olur da seni gorursem yuzune tukurecegim.

Yorum

• "sultan" tagını, sıfatını kaybettiği zamandır.
                              kara kedisin artık fatih.
                              Gereksiz !, lüzumsuz !, fuzuli !, senden çok küfür yiyen hüseyin ! senin kadar düşmedi ayağa !
                              En son Emre7 tarafından düzenlendi; 03.09.2010, 23:01.
                              [ille d' 7]

Yorum

• İlk olarak Emre7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                "sultan" tagını, sıfatını kaybettiği zamandır.
                                kara kedisin artık fatih.
                                Gereksiz !, lüzumsuz !, fuzuli !, senden çok küfür yiyen hüseyin ! senin kadar düşmedi ayağa !
                                "Babamın oğlu olsa tanımam"

Beşiktaş'ın yeni transferi Fatih Tekke, mesleğini layıkıyla yerine getirmek için her zaman profesyonel düşündüğünü ifade ederek, ''Sahaya çıktığımda rakibim babamın oğlu olsa tanımam. Kazanmak için ne gerekiyorsa yaparım'' dedi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim