Atilmaz tabi ya bakin sunun yaptigina ortada gol pozisyonu yok bise yok niye gol atiyorsun.Pozisyon gelincede atamiyosun yapma bunu bize Fatih.Sonra seni elestiriyoruz gol kaçirdin diye.Pozisyon olmadan gol atma bi daha[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Ilk golü simek atacak ama sonraki goller TEKKElimeyle Sultanimizdan gelecek...İlk olarak ts_kolik tarafından gönderildiİlk olarak tselif tarafından gönderildi
TEKKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Sultanin en az bir golü var eziklere
Varmi arttiran[img]smileys/smiley32.gif[/img]
dikkat edin sonraki dedim arttirmaya devammm[img]smileys/smiley36.gif[/img]Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
İlk olarak ts_kolik tarafından gönderildi
Insallah yine bos geçmeyecek.Su Volkan'a attigi kafa golünün aynisini Rüstü'yede atsa bi afallasa.Volkan nerden geldigini sasirmisti zavalli ezik.
ooooooo Fatih Tekke ooooooooooo
o goLü Rüstü ye atmisti...[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Ancak ßunu Tekrar Yaparsa HafizaLarimiza siLinmeyecek SekiLde Kazinmis oLacak...Sevmekse Hayatı anLamLı kıLan; ßordo- Mavi uLan!!!
Yorum
-
Geçen yil rüstüye attigi kafa golünü unutmus gibisin kolik Öyle bi bagirmistim ki Iste gol böyle atilir sizin gibi hakem sayesinde degil diye O maçta kahvede 100 febeli içinde TEK ben vardim ve Hiç biri bisey diyemedi Bu maçida ayni atmosferde seyredecegimden süphem yok Tek fark 100 febeli ezik bu sefer basi öndee gidecek bundan eminim Edited by: rutav0861İlk olarak ts_kolik tarafından gönderildi
Insallah yine bos geçmeyecek.Su Volkan'a attigi kafa golünün aynisini Rüstü'yede atsa bi afallasa.Volkan nerden geldigini sasirmisti zavalli ezik.
ooooooo Fatih Tekke oooooooooooHayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
İlk olarak aslihan tarafından gönderildi
kim tutar seni kaptan ? [img]smileys/smiley2.gif[/img]
göster büyüklügünü [img]smileys/smiley32.gif[/img]
Bana diyenlere bak[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Yarin aslicim yarin KAPTAN in günü olacak ..Diger takim arkadaslariyla birlikte inaniyorum ki güzel bir furbolla yenecez ezikleri"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum

Yorum