Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Haberi ilk duyduğumda bu konuda yönetime kızgınlığımdan dolayı aferin ulan Tekke dedim..Ama vakit ilerledikçe olmaz diyordum ya Kaptan bjk ye gelmemiştir yalan haberdir diyordum bu düşünceler içinde eve geldim birde ne göreyim Kaptan ciddi ciddi beşiktaş formasını giymiş üstüne ama yinede Trabzonsporluyum diyor..Resmen ağladım şok oldum dondum kaldı...sırayla önce duvardan posterlerini indirdim ardından isminin yazılı olduğu formamı anneme verdim saklamaasını söyledim bakamıyordum çünkü gözümde deyim yerindeyse Futbol Tanrısı olarak gördüğüm Kaptan bizden başka bir takımın formasını giyiyor..Yakıştı mı Kaptan istanbul ile olan kavgamızı bilmiyor musun yakıştı mı Kaptan söylediğin sözleri yutman..Senden artık nefret mi ediyorum yoksa halen daha seviyor muyum bilmiyorum..Bildiğim tek şey bir süre ne ismini duymak istiyorum nede fotoğrafını görmek istiyorum..Gerçekten derin bir yıkım oldu bu olay bende..Ne diyelim Trabzonspor varolsun isimler gelir geçer

Aynı Bakışlarla Baktın Bugün ;

Şu Renklere bağlanmamda bir nebzede olsa payı olan o nadide insan yine baktın ;

Yıktın , yerle yeksan ettin , parçaladın.

Abarttım seni çok abarttım abartılacak bir ruhun vardı , halen daha var biliyorum.

Ama Fatih Sultan Ben Aşığım be usta ; Ben Endürstiyel futboldan anlamam , anlatamazsın , durumun konumun anlatamaz , bir kelime bile konuşma artık.

Artık Herşey Bitti Çünkü ;

Trabzonspor Yer Yüzünde ki Herşeyden Büyüktür. Gök Yüzünde kinin izni ile yoluna devam eder , dualarla , dileklerle , kenetlenmelerle.

Babamda olsa acımam , oğlumda olsa , Trabzonspor'un önüne kimse geçemez geçemeyecektirde.

Biliyorum sakın anlatma , biliyorum sana yapılan haksızlıkları farkındayım bu olayı buruya getirenlerin , geri kalmış beyinlerin yüreksizliğini , biliyorum bu bakışında ki küfürü farkındayım herşeyin farkındayım ama biraz olsun düşünecektin bizde ki aşkını biraz olsun.

İsminin yazılı olduğu formaların arması dışında hiç bir değeri yok artık , geçmişde yaşadıklarımızın hiç bir değeri yok.

Sende Artık Başkaları gibisin bizim için. Başkalaştın deforme oldun.

Sana Son Kez Sultan Diyorum Bugün Son Kez Kaptan Son Kez Reis Diyorum ve Son Kez Trabzonspor'lu diyorum.

Bugün öldün ama suçlusu sen değilsin çirkin ve pis kaderin , kadere isyan yoktur bizim kitabımızda isyan etmeyeceğim , dibine vurdum sigaranın ama etmeyeceğim.

Ailenle beraber mutlu olursun inşallah. Renkler ne olursa olsun insanlığın öncelikti.

Ama Güle güle fatih güle güle.

Bugün Öldün Sen , Ölüm Tarihin olan 1 eylülü hiç unutmayacağım belki bir videonu bir resmini açıp izlerim ama kapatırım atarım seni bir köşeye.

En Büyük Trabzonspor.
    En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 01.09.2010, 22:44.
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Nerden nereye..

Emirhan geçen seneki duygularımıza nasıl tercüman olduysa bugün de olmuş..Teşekkürler Emirhan.

Şu resmi görmek gerçekten çok acı.

Fatih Sultan Tekke'nin sultanlığını bitirdiği gün bugündür...O sadece Fatih Tekke'dir artık..
      Yeterki ONUR'suz
      olmasın
      aŞk
      !

Yorum

• fatih tekke yaptıgını nasıl bir sevgili bekler bekler bekler ömür boyu fakat o sevgili acımasız duygusuz çıkar onu unutur bırakıp gider o yaşlı kız evlenmez en sonunda o erkeği bulmaya gider fakat gider bakarki yıllar sonra onu bulduguna sevinmeden karısı çocukları olmuş o yaşlı kadın gözyşı içinde geri döner büyük bir hüsran yaşar aynı fatih tekke olayı gibi fatih tekke yapmamalıydın bunu trabzona

Yorum

• Hala inanamıyorum..

Yanlışdı bu hareketin yanlış çok yanlış..

Biz sana inanıyorduk..

Artık bişe yazamam ben Yazamam akandan hiçbirşey..
          Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• En yakın arkadaşlarımdan biri bjklidir.Benden beklediği şey onun Tümer'den sonra yaptıklarıydı.Ağız dolusu sövmemi istiyordu Fatih'e.Yapamadım.
            Büyüklerimizin anlattıkları ''Efsane'' oyuncuları göremedim ve çok imrendim onlara.Fatih'in onların anlattıkları hamurdan olduğuna inanmak istedim ve inandım.Sonuç ise hüsran.Fatih'ten bir Şenol Güneş,bir Dozer Cemil tavrı bekledik.Kaldıramadı.
            Bunu yapmamalıydın Fatih.Bende diğer arkadaşlarım gibi artık Kaptan,Sultan sıfatlarını ağzıma alamıyorum.Kalbim burkuluyor.
            Sen beni hayal kırıklığına uğrattın.
            Sen tertemizdin.Trabzonspor aşkımız kadar temizdin.Masumdun.
            Bugün artık Farksızsın.
            Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

• napolyonun kutsal üçlüsü

para,para,para

Yorum

• Büyüksün kaptan.Hala çok büyüksün; hala çok büyük Trabzonsporlusun.

Yorum

• en çok sevdiğiniz fatih tekke bile bakın naptı ?????????????????????????***

Yorum

• İlk olarak Erdem Keser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Büyüksün kaptan.Hala çok büyüksün; hala çok büyük Trabzonsporlusun.
                    oyuncular gecici kurumlar kalıcıdır en büyük trabzonspor

Yorum

• En bÜyÜk trabzonsporlu senol gÜnes !!!!!
                      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Senin döneceğin yer Trabzonspor olmalıydı. O forma sana hiç yakışmadı.

Yorum

• Haberi az önce duydum ap açık söylemek gerekirse içime oturdu sanki bir yakınım öldü yapmayacaktın sen bunu yapmaycaktın.
                          Türk | 28-Tirebolu | Yeşil Giresun Belediyespor | Trabzonspor Sevdalısı | Just Want Justice | Is Match Fixing Legal in TURKEY

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            napolyonun kutsal üçlüsü

para,para,para
                            Türk | 28-Tirebolu | Yeşil Giresun Belediyespor | Trabzonspor Sevdalısı | Just Want Justice | Is Match Fixing Legal in TURKEY

Yorum

• İçim kan ağlıyor resmen ya nasıl koydu bana bilemezsiniz..
                              FOREVER TRABZONSPOR
                              1461
                              TS rh (-)

Yorum

• bunu bize yapmıcaktın fatih tekke

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim