İlk olarak Oguz tarafından gönderildi
Fatih Sultan için Küçük maçlarin büyük golcüsü diyebilen halt etmis bask abir sey de diyemem. Bakin Ridvan Dilmen gibi bir yanli yorumcu bile Fatih Tekke yi yere göge sigdiramyo. O nu da geçin, bir is arkadasim var Ezikbahçeli fanatik mi fanatik. Geçen sene Cem papilanin maçindan sonra geldi ve bana ilk söyledigi. "Bu Fatih Tekke hakkatten çok iyi forvet. Bize attigi kafa golü Avrupa liglerinde bile nadir görüyorum. Önce dedim ki kafasina çarpmistir yada rasgele vurdu. Tekrarini seyrettigimde baktim ki kafayi vuruyo ve düserken topun kaleye gidisini izliyo. Bilinçli vurulan bir kafa vurusu ve ben Türkiye liglerinde böyle kafa golü atabilecek baska oyuncu da görmüyorum. Helel olsun."
Bunu söyleyen bir ezikbahçeli.
Fatih belki çok teknik, çok iyi adam geçebilen bir yattara yada alex ayarinda topçu degil ama. Bence topu ayaginda gizleyebilen ve vücudunu en iyi kullanan forvet. Fatihin ayagindan kolay kolay top alabildiklerini ben göremiyorum.
Ona küçük maçlarin büyük golcüsü diyebilen Trabzon Spor taraftarlarina da diyecek bir sözüm yok. Çünkü sizde çok iyi bilirsinizki bizde kendi adamina çok önem verilmez.öyle çok övmeyiz kendimizden olanlari. Oysaki Fatih son yillarin en büyük forvetidir.

</TD></TR></T></T></TABLE></TD></TR></T></T></TABLE></TD></TR></T></T></TABLE>

Yorum